Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am inceput de azi serviciul;
Garmastan eu am gasit la farmacii (in special Sensiblu);
Toricelli, daca nu ma lasa neuronul. am nr de tel.direct de la firma si poti sa suni acoli, sau nu cred ca o s afie tarziu sa il cumperi de la baby expo din sept. 2008;

Kitacu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
ma voi satura pina nasc de starea asta de beatitutine pe care o simt cind misca ? Sau ce ceva specifiv doar inceputului ?

Toriceli, eu nu numai ca nu m-am saturat, dar si la doi ani dupa nastere, mi se mai parea uneori ca ii simt calcaiul in locul unde lovea cel mai des...Uneori chiar imi zvacnea un muschi exact in locul ala ...ciudat!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oceanborn am ras de m-am prapadit. Louloudakia inseamna floricele.
Flori mananca peste fara nici o grija.Eu mananc cel putin o data pe saptamana. Este adevarat la noi in casa nu se mananca peste de apa dulce. Dar ce poate fi mai bun si mai curat decat un peste oceanic la gratar. mmmmmmmm.
Nu se mananca sushi ,sashimi si alte chestii crude. Dar peste poti manca zilnic.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Kita da-mi te rog nr. de telefon. Multumesc ! Baby expo daca nu ma insel se organizeaza doar in Bucuresti si urmatorul drum pe care il voi face in Buc va fi pe 30 iunie iar dupa aceasta data nu mai nici o idee cind va fi urm. drum .Farmaciile Sensiblue sunt preferatele mele . Mi se par cel mai bine dotate , avem si card - platina , sotul - dar in Craiova nu e de gasit. Chiar vineri seara am intrebat. Mai insist . Poate totusi reusesc sa il gasesc pina ajung la Bucuresti iar daca nu poate pe 30 iunie.

Diana inteleg ca senzatia este de lunga durata ! Un motiv in plus de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Bravegirl la multi ani si un bebe sanatos!Nu mai fi suparici. Sigur te asteapta o surpriza!

Eleramo felicitari pt baietel!

Elilovfelicitari pt analize!

oceanborn tinem pumnii pentru diseara! Hai cu vestile bune!

Spiridushule bine ai revenit1

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mey toricelli, ce pusca mea ma inervezi atata?
da-mi adresa exacta pe mail, ca iti cumpar io d-aci si t-il trimit prin posta.(costa vreo 3 lei daca nu ma insel, transportul)
si daca ma gandesc bine, vine o prietena sapt asta in craiova
adik io stau cu garmastanu' sub nas la vecinu' sensiblu si tu vrei sa astepti sa vii in bucale pt el?

baga mail ca sa stiu daca t-il iau deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Spiridush,
bine ai revenit,zi-ne de voi ca doar tre' sa recuperezi...
Toricelli,
starea asta minunatava fi asa de scurta...,mi-as dori sa nu se termine niciodata...,dar ce te faci cu dorinta de a-i vedea ochisorii,nasucul,de a-l strange in brate?!il vrei in burtica dar il vrei repejor afara...,il ai afara dar l-ai mai vrea un pic in burtica...te vaiti ca nu mai poti,nu dormi,te simti cat casa...,dupa ce nasti vrei burtica la loc...o nebunie,da'-i tare frumos...
ai inceput sa folosesti garmastan sau te-ai apucat sa-ti faci necesarul pt bb?stii ca o poti inlocui cu bepantene,nu?

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

BraveGirlLA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa fi sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!
Cred ca sotul iti pregatesteo surpiza asa ca nu mai fi suparata.

A aparut minunea in viata mea!!! Criss
http://bd.lilypie.com/UjbYp3.png.png
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Catalina, anumiti pesti oceanici (peste-spada, rechin, calcan, hering, ton) pot fi contaminati cu mercur, din cauza poluarii.

Nu vreau sa redeschid discutia cu femeile de la tara, insa sa stiti ca nu toate nasc copii sanatosi pe banda rulanta...Ce nu stim noi e ca femeile de la tara, multe dintre ele, au, pe langa cei cinci copii sanatosi, si nspe mii de pierderi de sarcina si chiar copii nascuti morti sau care au murit in primele luni. Insa nu prea se stie despre asta pt ca femeile de la tara sunt mult mai retinute in a povesti chestii intime...unele dintre ele nu le spun nici rudelor ca au pierdut o sarcina la 6 sapt., de ex. Multe dintre ele nici macar nu stiu ca au pierdut o sarcina la 6 saptamani...Eu nu cred in mitul femeii de la tara, cum nu cred nici in mitul "copiii de tigani, care umbla prin gunoaie, sunt mai caliti decat cei tinuti in puf". Ultima oara cand am fost la sp. Alexandrescu cu fetita mea, 90 % dintre copiii internati cu enterocolite, bronsite si alte boli infectioase, erau, din pacate, acesti copii...despre care toata lumea crede ca au o imunitate de fier. Mor pe capete, insa nimeni nu mai observa asta, nici macar familiile lor.

..............

Am o matusa la tara care, din cinci nasteri, are trei copii in viata...Prima sarcina a pierdut-o in luna a 8-a...Insa ma intreb cata lume nu gandeste la fel cand o vede cu trei copii sanatosi! Uite, dom'le, femeia asta de la tara a nascut trei copii si nu si-a mai batut capul cu toxoplasmoza...Dar nimeni nu stie ca ea a pierdut doi...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Toriceli si eu cred ca luna a5-a ar trebui sa fie socotita de la 19+!
Diana total de acord cu tine!
Eu abia astept sa simt tot mai dese suturile Larisei..Bia nu a miscat mult in burta, dar a compensat afara!

Bianca Andreea
Larisa Elena16+

Mergi la inceput