Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
catalina2307 spune:
Eu nu cred ca astia impart frateste. Unul dintre ei il tot acopera si impinge si terorizeaza pe celalt care sta cuminte intr-un colt si suge la un deget.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
alra esti generoasa dar am baut apica platica ca era mai aproape de mine. Si mai sanatoasa.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
alra spune:
quote:
alra esti generoasa
nu sunt, eu ma gandeam la un paharut de ala de tuica
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Eu am inceput sa petrec de ziua Corinei. Draga noastra
, sa fii sanatoasa si iubita
!
Si am luat de buna sugestia ta Corina bine intentionata, cea cu alcoolul, mi-am adus aminte ca am visinata in casa si in cinstea ta am luat o gurita. Vreau sa spun ca-i medicament curat, face tare bine la greturi, nu stiu decat ca am si acum gust de visinata pe gat, am uitat complet de greturi.
Alra, unde stai in Belgica? sotul are rude multe pe acolo ca are sange belgian.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
BraveGirl spune:
Ma duc sa beau apa minerala sa-mi treaca poftele....
Sa va zic ca intr-o seara muream de pofta sa iau macar o gura de bere. Si mi-am desfacut o cutie si am luat o gura si apoi inca o gura, si cand am vazut eu ca imi tot face cu ochiul, am varsat-o in chiuveta. Nu inteleg ce am...eu inainte nu beam bere. La petreceri beam doar cocktailuri, mai mult ca sa vad si eu cum sunt. Si beam din alea cu mult suc, frisca, fructe....
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
alra spune:
stau in Flandra, Otilia, undeva intre Brugge si Gent, la tara...
sotu e flamand sau valon?
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Otilia - multumesc. Ma ispitesti cu visinata aia, ca si eu am prin casa...Uite si de la mine 

==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Alra, o sa-l intreb, dar el s-a nascut in Ro si mama lui nu a plecat cu ei cand s-au intors in Belgia. Ea a ramas in Bucuresti cu cei doi baieti, mai ales ca de tatal lor era proaspat divortata. Tind sa cred ca valon pentru ca vorbesc franceza. In Bruxelles nu stiu in ce parte stau.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2