Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt la orizontala, am fost la farmacie sa cer No-spa si nu se da decat pe reteta de la doctor .
Si cum am ajuns acasa am facut pipi, m-am sters, si pana sa ma ridic simt poc si incepe sa curga o secretie maronie ca si cum era depozitata undeva, cat sa umplu un tampon zilnic, imi vine sa urlu, vineri de abia merg la ginecolog. Am intrat in sarcina cu trei zile de scurgeri dar sper sa nu o tin tot asa intr-un stres.

Madutzule, pai intrebarea era daca trebuie neaparat TT. Si fiecare are un alt raspuns, doar ce am discutat pro si contra utitlitatii, credeam ca ai citit ca sunt fete care nu vor sa faca screeninguri si fete care au facut la diverse laboratoare. Eu am si scris ca as vrea sa fac la 19 saptamani daca se mai poate. Cat despre doctor, eu merg aici deocamdata si in tara voi merge probabil la un control la Alice Florescu, lucreaza la spitalul Caritas, la policlinica Grozovici si are si cabinet particular.
Toriceli, felicitari pentru fetita lungana!

Ma intind putin si voi citi paginile din urma.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

12+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Loren@- multumesc de info, dar nu eram eu cea care intreba de garmastan

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu am intrebat de garmastan,dar...m-a ajutat toriceli!!!

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ooo fetele...vezi ce inseamna sa nu intri de dimineata?ati scris un capitol intreg..am citit eu ceva de pe la inceput..dar nu pot tine pasul..cu un ochi sunt la calcu..cu celalalt la.....papai un kil de cirese..si sunt in mare suferinta acuma..sper sa ma simt mai bine maine si sa recuperez..m-ati amuzat enoorm ..cu "pacatele"...foarte haioase!

Bravegirl..LA MULTI ANI!..daca m-ai putea auzi..chiar iti cant..la multi ani cu saaaanaatateee...

Oceanborn..tind sa ma lipesc de tine....unde stai la adriatica?si eu sunt casnica acum..poate facem o baita si o plaja insieme..la ora asta tre sa fii la gine..o sa intru sa vad cum a fost..ok..normal..
am sunat si eu la cabinet..minuneee..a raspuns!si dupa multe insistente..am si yo programare miercuri..abia astept!

p.s...netu asta al meu e taree leent ..si nu ma asculta deloc..nu pot vedea pozele voastre..nu pot face multe chestii..the page cannot be displayed..cu asta ma lupt..

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Corina la multi ani si multa sanatate!!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Fetelor, da' stiu ca sunteti rapide la scris, tot citesc la ce ati scris astazi...

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Toriceli felicitari pentru fetita! si cu placenta chiar ca e o veste buna. A mea nu s-a ridicat decat un cm in primele 3 luni jumate. Poate la urmatoarea echo primesc si eu o veste buna.

Otiliav nu poti ajunge la un alt doctor pana vineri sa vezi ce e cu scurgerile alea? Ai grija de tine si de bebe!

ginye 16+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
Nepotelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Otiliav la orice dr. ai merge in afara faptului ca ti-ar face o eco si ai vedea ca bebeul este ok , ti-ar spune acelasi lucru. Ca totul este in regula, ca nu stie din ce cauza, sa te odihnesti, sa stai la orizontala, fara efort, cu nospa daca ai dureri si toate astea pana trece.Si numai in caz de hemoragie si sangele este rosu
sa mergi la urgenta.Si crede-ma ca stiu toate astea din pacate.

Te rog sa te linistesti (stiu ca nu o sa se intample) dar mai mult de atat nu poti face.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Toriceli, felicitari pt fetta care deja e manechin!SA fiti sanatoase si cuminti!
La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi!
Eu imi doresc tare mult sa merg cu al meu sot in Grecia,nu am fost niciodata in strainatate,am intrebat medicul gineco si a zis ca pot pleca linistita.Ar fi ssuperb sa mergem toti trei: eu+tati+bebita al nostru rasfatat....v-am zis,cred ca e baietel...

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

Alra amore...tu chiar crezi ca italienii fac diferenta intre romana..si engleza ..de ex??..hahaaa..stai numa liniistiita..si daca o zice careva ceva..tu i raspunzi asa...COGLIONE!si fugi cat de tare poti..

Oceanborn...ai fost?ai venit?ce faci?

ginger(ve)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va multumesc tuturor pt urari! Sunteti niste scumpe

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput