Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Tac"su e in delir ! Nici nu a apucat sa spuna docul ce este , ca din secunda in care ne-a spus ca are picioarele cam lungi el deja stia ca e fie"sa. El cica stia mai devrem , de la inceput i-a vorbit cu bebelina in sus , bebelina in jos ! Eu am 1,60 m , el 1,80 m . Cit de mult putea sa semene cu mine daca docul se mirase tot de femurul ei lungan ? Si pe regula fetele seamana cu tatii , sotul a diagnosticat rapid : ti-am spus eu ca e fetita ! A, nu mai spun ca dupa ce am iesit din cabinet avea aere gen : nu imi trebuia mie un ecograf sa imi spuna ce e copilul meu ! Ei , poftim !

Asa ca alra sa fie ce va doriti voi si daca n-o fi , iaca ! Sa fie sanatos ca de iubit nu ma indoiesc ca il veti iubi la fel.

quote:
Originally posted by alra

eliov, la asta nu ma gandi! da zic io ca daca scoatem niste g-uri guturale suntem safe

toriceli face fataaaaaaaaaa. bravo ma toriceli, sa vezi ce toale misto sunt pentru fete - ai de unde alege!

noi am fost in santorini in excursie de o zi cand am avut sejur in creta. mama ce frumos e...

PS - si eu vreau fata!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Fetelor o seara buna va doresc ! Ne "auzim" maine. Am plecat spre casa mea fara pc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

fetele cu bb1 sa va povestesc eu vacanta noastra cu laura in burtica...

in primul rand perioada cea mai buna de plecat e trimestru 2, noi am plecat cand eram in 5 luni.
si cum era ultima vacanta "in doi" decide alra sa facem ceva mai indraznet ... mexic. ala de familie zice ok, da mergi la ginecoloaga inainte sa vezi ce zice si aia. ginecoloaga se stramba total si zice ca ea nu sfatuieste pe nici o gravi sa plece asa departe, chiar daca e totul ok cu sarcina ca in caz de ceva nu pot interveni.
merge alra acasa si boceste... si boceste nene... ca deja se visa in gradini cu maimute si papagali ca in pozele din brosuri.

acuma prb se punea - unde mergem totusi? si vine tati cu ideea de geniu - NISA si de acolo vizitam coasta de azur. vai ce vacanta superba a fost... am vizitat o gramada - Nisa, Cannes, Monaco si multe altele. in Monaco numai am fost de cateva ori, inclusiv seara in plimbare caci trenul facea 20 de minute pana acolo. si sate pitoresti, si gradini si multe-multe scari ca deh, coasta cu pricina e cam in panta.

Morala: cam in perioada in care am ajuns noi in Nisa toate ziarele erau pline de uraganul Wilma care a maturat coasta mexicului, langa cancun si s-a localizat - ghici unde - exact de statiunea unde voiam sa mergem noi!!! turistii care platisera 5* all in au fost cazati pe saltele in salile de sport din cancun.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra, nu stiu ce sa zic...depinde peste cine dai si pe unde umbli. eu de cand sunt aici nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu tratata altfel decat italienii..adica, cu mult respect peste tot,si nu arat deloc a italianca si nici nu-s maritata cu unu' de-al lor.
acum depinde...daca merg cu metroul, urlu ca o nebuna, ca de sunt romanca si ma tine ...imi dau drumu la mp3 pe tel mobil care incepe sa urle a manele si ma dau mare si tare...normal ca se gaseste un xenofob in preajma care abia asteapta sa-mi dea un sut in fund ...nu? credeti-ma am renuntat sa ma mai uit la stiri, mi-e scarba de ce pot vedea, zilnic cel putin un roman sau tigan roman face ceva.
Nu cred sa aveti probleme,oricum sfatul meu e sa aveti grija la buzunare ca e plin de hoti(cu toata rusinea o zic, romani sau romi)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

burtici...nu stiu cujm va fi cu vacanta anul asta...al meu sot nici nu vrea sa auda de marea neagra....dar in grecia nu cred ca putem merge...e vorba de cheltuielile cu nunta,botezul, zugravirea, mobila noua, nunta in august...nasterea...etc...dar tare as lenevi pe un sezlong pe plaja din potos....of!!!!!
pana una alta ne gandim sa facem o piscina la ai mei in curte!!!!

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Mammma fetelor dar cat reusiti sa scrieti..desi intru o data la 2 zile tot nu reusesc sa tin pasu cu voi.

Apropo de vacanta..eu as vrea sa plec cand o sa am 26-27 saptamani in Turcia. Doctoru momentan mi-a zis ca e ok..dar eu imi fac tot felul de probleme: daca nu e prea cald, daca nu o sa-i faca rau avionul..

Ce intrebare aveam de fapt la voi ( ca sunteti mai experte ca mine ): in cazul in care eu am grupa O si sotul B => incompatibilitate..stiu ca sunt niste analize suplimentare ce trebuiesc facute si o "vaccinare"..Dar ce ma intereseaza este daca trebuie facute intr-o anume perioada a sarcinii? Acum am 17s si la doctor o sa mai ajung abia la 20s..si nu stiam daca nu e prea tarziu sa ma trimita atunci pt acele analize?

Oana
17s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Noi am fi vrut sa mergem intr-o croaziera...ne-am cam razgandit, nu cred ca e indicat. vom trage o fuga in Romania si cam atat...am norocul sa fiu la 5 minute cu masina de Adriatica...asa ca ma multumesc cu asta..
eu va las, vin maine cu vestile.
O seara placuta fetelor!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Toriceli, nu numai ca asa te simti toata sarcina, apoi o sa iti fie si dor si se va intampla de multe ori sa ti se para ca simti ca atunci cand misca. Vroiam sa iti mai spun ca daca gasesc eu in Ploiesti alifia, ti-o pot cumpara si trimite apoi.

Bebecris, eu la cealalta fetita l-a folosit din luna a 9-a dupa baie si apoi mai mult dupa nastere, cand aveam ragade.

Imi pare rau ca nu pot raspunde tuturor subiectelor de discutie deschise aici, dar nu pot intra mai des. Cand am si eu ceva de spus, altcineva stie raspunsul inaintea mea si nu mai vad sensul sa repet informatia. In acelasi timp am pus si eu ceva intrebari, dar nu am primit nici un raspuns. De ex. am intrebat la ce dr. mergeti, dar nimeni nu m-a bagat in seama. Dupa cateva zile altcineva a deschis acest subiect si s-a raspuns en-gros. La capitolul trecut am intrebat despre TT, iar nici un raspuns. M-am mai plans ca am probleme cu palpitatiile si constipatia si au ramas si astea pentru mine. Poate la 1600 de mesaje sunt membru junior si tb sa trimit nu stiu cate post-uri ca sa pot fi vazuta. Sper sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt suparata si nici nu vreau sa supar pe nimei, este simpla mea observatie si atat. Asa cum si bebecris a intrebat de trei ori pana i s-a raspuns.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Insa ce ma enerveaza intr-adevar este reclama pop-up care iese din stanga ecranului!!!! Asta chiar ma dispera!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Toriceli felicitari pentru fetita!
Bravegirl garmastan eu nu m-am dat decit de citeva ori inainte de Bia, si nici faza cu frecatul cu prosopul pe sfircuri nu am aplicat-o foarte des...nu am avut probleme cind a inceput sa suga...adica nu am avut rani, m-au usturat numai putin sinii si atit!
Eu maine ma duc sa caut ceva de imbracat ca plecam in Delta peste 10 zile si nu am nimik mai sport, mai de vara!

Bianca Andreea
Larisa Elena16+

Mergi la inceput