Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
BraveGirl spune:
VACANTA???? Eu prima, eu prima...visez la Santorini. Dar inca nu ne-am hotarat. Vrem sa gasim niste prieteni prin grupul nostru cu care sa mergem.
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
toriceli spune:
Diana mi-am facut calculul si pina acum sunt in grafic la greutate. ! Ufff am tras o spaima....Si asa sunt grasomega. L-am vazut pe bebe la 18 sap. in fotografiile lor si din curiozitate m-am uitat si la poza de la 19 sapt. Mai arata acolo un bebe contorsionist de mi-a picat fata nu alta!
alra spune:
vacanta!!! in 2 saptamani, in Italia, la lacul Como. uraaaaaa!!!!
mai italiencelor, ia ziceti-mi si mie cum e cu romanii in italia ca de curand citi ca una a fost batuta in metrou pe motiv ca vorbea romana. sa vorbim olandeza intre noi cand mergem acolo
??
Vacanta cu Laura in Romania
catalina2307 spune:
BraveGirl ai mai fost in Santorini? Eu nu prea vad a fi locul ideal pt o graviduta.Dar este frumos, eeeeeeee
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Alra...superb.Absolut superb.
(nu intentionez sa fac comentarii la toate vacantele :) )
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
toriceli spune:
Catalina ma emotionez toata ! Nici nu mai stiu de cite ori ma furnica ghindindu-ma la bebelina. Nu"sh de ce dar imi vine sa lacrimez cind ma ghindesc ca am o bebelina in burtik ! Stiu eu poate de la hormonici , poate astazi am avut mai multe vesti bune si...Nu stiu. ![]()
![]()
M-am prostit cu vestile astea zau as.
Deci fetelor vacante Grecia , Italia care va sa zica. Ia mai zile D-le Geo ca poate imi dati niste idei.
elilov3 spune:
alra si barvegirl ati fost asa amuzante

olandeza deh eu stiu daca daca recunosc accent romanesc,?![]()
alra spune:
eliov, la asta nu ma gandi! da zic io ca daca scoatem niste g-uri guturale suntem safe
toriceli face fataaaaaaaaaa. bravo ma toriceli, sa vezi ce toale misto sunt pentru fete - ai de unde alege!
noi am fost in santorini in excursie de o zi cand am avut sejur in creta. mama ce frumos e...
PS - si eu vreau fata!
Vacanta cu Laura in Romania
flori76 spune:
Burtici,dar aveti o viteza la scris ceva de speriat.Chiar n-am nici o sansa sa ma tin dupa voi.
Multumesc mult pentru raspunsurile cu pestele oceanic,pana la urma deseara papam(Catalina,ai fost mortala cu sotul meu cu rechinul in spate 
)
Ah,cand citesc ce scrieti despre senzatiile pe care le traiti cand misca bb-ii..ma rog sa treaca timpul mai repede,sa creasca si la mine burtica si sa-l simt pe bb
Flori
8+
elilov3 spune:
fete dragi eu raportez ies la plimbare cu burtica ca veni tati de la scolica si ne scoate in oras pup pup si vb deseara sau maine