Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

VACANTA???? Eu prima, eu prima...visez la Santorini. Dar inca nu ne-am hotarat. Vrem sa gasim niste prieteni prin grupul nostru cu care sa mergem.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Diana mi-am facut calculul si pina acum sunt in grafic la greutate. ! Ufff am tras o spaima....Si asa sunt grasomega. L-am vazut pe bebe la 18 sap. in fotografiile lor si din curiozitate m-am uitat si la poza de la 19 sapt. Mai arata acolo un bebe contorsionist de mi-a picat fata nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

vacanta!!! in 2 saptamani, in Italia, la lacul Como. uraaaaaa!!!!

mai italiencelor, ia ziceti-mi si mie cum e cu romanii in italia ca de curand citi ca una a fost batuta in metrou pe motiv ca vorbea romana. sa vorbim olandeza intre noi cand mergem acolo ??

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

BraveGirl ai mai fost in Santorini? Eu nu prea vad a fi locul ideal pt o graviduta.Dar este frumos, eeeeeeee

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alra...superb.Absolut superb.

(nu intentionez sa fac comentarii la toate vacantele :) )

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Catalina ma emotionez toata ! Nici nu mai stiu de cite ori ma furnica ghindindu-ma la bebelina. Nu"sh de ce dar imi vine sa lacrimez cind ma ghindesc ca am o bebelina in burtik ! Stiu eu poate de la hormonici , poate astazi am avut mai multe vesti bune si...Nu stiu. M-am prostit cu vestile astea zau as.

Deci fetelor vacante Grecia , Italia care va sa zica. Ia mai zile D-le Geo ca poate imi dati niste idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alra si barvegirl ati fost asa amuzante olandeza deh eu stiu daca daca recunosc accent romanesc,?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eliov, la asta nu ma gandi! da zic io ca daca scoatem niste g-uri guturale suntem safe

toriceli face fataaaaaaaaaa. bravo ma toriceli, sa vezi ce toale misto sunt pentru fete - ai de unde alege!

noi am fost in santorini in excursie de o zi cand am avut sejur in creta. mama ce frumos e...

PS - si eu vreau fata!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Burtici,dar aveti o viteza la scris ceva de speriat.Chiar n-am nici o sansa sa ma tin dupa voi.
Multumesc mult pentru raspunsurile cu pestele oceanic,pana la urma deseara papam(Catalina,ai fost mortala cu sotul meu cu rechinul in spate )

Ah,cand citesc ce scrieti despre senzatiile pe care le traiti cand misca bb-ii..ma rog sa treaca timpul mai repede,sa creasca si la mine burtica si sa-l simt pe bb

Flori 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fete dragi eu raportez ies la plimbare cu burtica ca veni tati de la scolica si ne scoate in oras pup pup si vb deseara sau maine

Mergi la inceput