Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
maryb spune:
hai ca am reusit si eu sa intru la spartul targului....
bravegirl,
LA MULTI ANI !!!
sa fii sanatoasa, iubita si sa tii un puiut sanatos in brate la iarna.
eu am fost foarte ocupata in week-end, am fost mai mult plecati, iar astazi am avut foarte mult de munca la servici. Diseara vom merge la niste prieteni care au o fetita de 2 luni si abia astept sa ma joc putin cu ea, sa ma initiez si eu putin ![]()
maryb
17+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
toriceli spune:
Elilov de ceva timp in Craiova s-a deschis o clinica particulara care se numeste "Clinica Cernea." Nr. de telefon este de acolo si iti raspunde o asistenta de regula draguta , te programeaza la cine vrei - Cernea sau dr. Tudorache si iti va cere si nr. tau de telefon. Stiu ca pare un pic confuz dar dupa cum banuiesti cei doi gineci din familia Cernea - mama si fiul - au deschis aceasta clinica particulara unde lucreaza si dr. Tudorache. La PanMed unde mai lucreaza dr. T nu ai nici o sansa sa te programezi decit daca ai pile si oricum mediul este cu mult sub clinica Cernea. Bafta !
elilov3 spune:
toriceli ai dreptate in legatura cu spitalul este nu infect ci foarte infect am avut noroc ca fiu la o rzerva mai k-lumea si totusi atunci cand am nascut nu m-am procopsit din spital decvat cu stafilococul auriu....sti tu povestea antibiotice la greu fara alaptarea lui bb pastile de oprire a lactatie in sfarsit naspa, naspa...acuma de sper sa numai am norocul dintai
catalina2307 spune:
Aoleuuuuuuuu , Bebecris, eu plec vineri da ma intorc repede marti. Nici nu am timp sa ma dezmeticesc. Dar chiar ieri ma uitam pe geam si ii povesteam sotului meu ce bine ar fi sa ne mutam in Grecia. Da nu ma tine mult . :)
Ce frumos miroase a mare ,sa zac asa in nesimtire intr-o taverna cu hartie pe mese si sa ma indop cu peste infestat cu fosfor de abia adus de pescari...
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Miky-ea spune:
bebecris,bine v-am gasit!Si mie mi-e tare greu la serviciu,ma concentrez tare greu,uneori sunt "absenta", mi se pare ca timpul trece atat de greu la munca...
Burtici,voi mergeti pe undeva in vacanta?
Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
elilov3 spune:
toriceli mama doctorului Cernea a ajutato pe soacra mea sa il faca pe sot la varsta de 42 de ani desi pierduse vreo 3 -4 sarcini inaintea sotului si marisoare deci am toata increderea in dumnealor
Acum am o alta dilema la care dintre cei doi sa merg ca eu sunt impresionata de amandoi 
Stiu ma programez la unul si bag capul si la alalalt![]()
toriceli spune:
Miky problema cu vacanta e cam cu dus - intors la mine. Daca sarcina merge ok si deocamdata vad ca merge minca-o-ar mama poate mergem si in vacanta . Ramine de vazut. Tu ce planuri ai ? Fetelor ceva idei ?
elilov3 spune:
miky-ea eu si sotul luam bani pe concediu ori acum in iunie ori in iulie depinde de cum vror d-nele secretare..apoi vrem sa platim rata mica de la banca 20 de mil apoi sa mai platim un credit 10 mil ...si apoi stam si chitaim pana in octombrie cand mai luam salariu deci anul acesta ne sare randul de vacanta plus ca am botezul nepoatei si morfofetal si drm la buc si craiova o carca de bani
Bravegirl ziua mea e pe 1 sept si de obicei ramanem fara bani sotul imi ia cadou in iunie sau iulie de teama sa nu ma dezamageasca in sept e un dragut...anul trecut mi-a luat o vaza in iule de la mare a fost asa de dragut si cu o fata de aia de jagarat "maule stiu ca in sept ramanem fara bani..un cadou pt tine de ziua ta 

" il iubesc de inebunesc...deci nu fi supi sigur sigur vorba fetelor deseara cu mariachi in gradina il vezi
"mi amor ti amo"
15+
Dimitrie
toriceli spune:
Elilov eu votez pentru dr. T . Este adevarat sunt extrem de subiectiva iar pe de alta parte profesional nu ii cunosc pe cei doi Cernea. Pe dr. T da , si m-as duce fara rezerve la dinsa.
catalina2307 spune:
Toriceli ce vad eu ,avem o fetita? Sa iti traiasca sa fie mare, desteapta, sanatoasa,frumoasa si norocoasa.
Eu daca pot merge in vacanta sigur merg pe o insulica greceasca.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama