Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

toriceli iubita felicitari pt vestile bune, bune si pentru si chiar daca nu este roz fetelor si cu mine o sa te mai felicitam odata
Intrebare la tine oare tu tot la Dr. Tudorache mergi,? ha ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Elilov hai ca ma emotionasi ! Uite nr. de tel. de la Cabinetul Cernea , unde lucreaza gineca noastra - usor , prima la dreapta dupa Catedrala Madona : 0745691811 in caz ca vrei sa sa ajungi si pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Felicitari Toriceli! Sa fie intr-un ceas bun!!!
La multi ani CORINA!!!

Mihaela 15+
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

alooooooo!!!! nu am poate ajuta nimeni cu un raspuns? din cate am vazut folositi unguentul asta si stiti despre ce este vorba!!!!

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Toriceli, felicitari pt buburuza vazuta la eco.
Fetelor, am sunat la cabinet si mi-am facut programare pt masurarea translucentei nucale pe 9 iunie, voi avea 13 sapt + 1 zi.Abia astept, sper sa ne si arate daca e fetita sau baietel.....

Ramo 11+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

toriceli multumesc multumesc apreciez informatia vezi ca te-am adugat in lista la mesenger hi hi
15+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Elilov da tot la dr. Tudorache merg cu ajutorul ei am obtinut aceasta sarcina. Am tot respectul pentru dinsa . Spitalul ala infect e problema ! Multumesc pentru felicitari !

Bebecris : da , din luna a 8 a se foloseste Garmastanul . Am uitat sa iti raspund. Scuzoaie , se scrie intr-un ritm alert. Noroc ca am o pauza la servici ca altfel cred ca ma paste o bita in crestet !

Mergi la inceput

bebecris eu te-as ajuta daca as sti dar nu am cum eu nu folosesc crema cu pricina decat un ulei de germeni de grau
toriceli nr este al? tau, al cabinetului sau al doctoritel?
15+Dimitrie

Mergi la inceput

bebecris poftim m-am googalit si ete ce am gasit sper sa te lamureasca
mod de administrare
Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.
pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

MERCI MULT!!!! INTRASEM IN PANICA!!!
credeam ca trebuie folosit mai din timp si eu u facusem asta!!! aoleu..in halul asta am ajuns....
vreau in vacanta!!! doamne ce oftez dupa GRECIA MEA IUBITA!!!
catalina stie despre ce vorbesc!!!

quote:
Originally posted by toriceli

Elilov da tot la dr. Tudorache merg cu ajutorul ei am obtinut aceasta sarcina. Am tot respectul pentru dinsa . Spitalul ala infect e problema ! Multumesc pentru felicitari !

Bebecris : da , din luna a 8 a se foloseste Garmastanul . Am uitat sa iti raspund. Scuzoaie , se scrie intr-un ritm alert. Noroc ca am o pauza la servici ca altfel cred ca ma paste o bita in crestet !

Toriceli 18+

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput