Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
toriceli iubita felicitari pt vestile bune, bune si pentru
si chiar daca nu este roz fetelor si cu mine o sa te mai felicitam odata![]()

Intrebare la tine oare tu tot la Dr. Tudorache mergi,? ha ?
toriceli spune:
Elilov hai ca ma emotionasi ! Uite nr. de tel. de la Cabinetul Cernea , unde lucreaza gineca noastra - usor , prima la dreapta dupa Catedrala Madona : 0745691811 in caz ca vrei sa sa ajungi si pe acolo. 
mamiseli_11 spune:
Felicitari Toriceli! Sa fie intr-un ceas bun!!!
La multi ani CORINA!!!

Mihaela
15+
Gargarita lui mami
Pozele mele
bebecris spune:
alooooooo!!!! nu am poate ajuta nimeni cu un raspuns? din cate am vazut folositi unguentul asta si stiti despre ce este vorba!!!!
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Toriceli, felicitari pt buburuza vazuta la eco.
Fetelor, am sunat la cabinet si mi-am facut programare pt masurarea translucentei nucale pe 9 iunie, voi avea 13 sapt + 1 zi.Abia astept, sper sa ne si arate daca e fetita sau baietel.....
Ramo
11+
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
toriceli multumesc multumesc apreciez informatia vezi ca te-am adugat in lista la mesenger
hi hi
15+
Dimitrie
toriceli spune:
Elilov da tot la dr. Tudorache merg cu ajutorul ei am obtinut aceasta sarcina. Am tot respectul pentru dinsa . Spitalul ala infect e problema ! Multumesc pentru felicitari !
Bebecris : da , din luna a 8 a se foloseste Garmastanul . Am uitat sa iti raspund. Scuzoaie , se scrie intr-un ritm alert. Noroc ca am o pauza la servici ca altfel cred ca ma paste o bita in crestet !
elilov3 spune:
bebecris eu te-as ajuta daca as sti dar nu am cum eu nu folosesc crema cu pricina decat un ulei de germeni de grau![]()
toriceli nr este al? tau, al cabinetului sau al doctoritel?![]()
15+
Dimitrie
elilov3 spune:
bebecris poftim m-am googalit si ete ce am gasit sper sa te lamureasca
mod de administrare
Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.
pupici la burtici
bebecris spune:
MERCI MULT!!!! INTRASEM IN PANICA!!!
credeam ca trebuie folosit mai din timp si eu u facusem asta!!! aoleu..in halul asta am ajuns....
vreau in vacanta!!! doamne ce oftez dupa GRECIA MEA IUBITA!!!
catalina stie despre ce vorbesc!!!
quote:
Originally posted by toriceli
Elilov da tot la dr. Tudorache merg cu ajutorul ei am obtinut aceasta sarcina. Am tot respectul pentru dinsa . Spitalul ala infect e problema ! Multumesc pentru felicitari !
Bebecris : da , din luna a 8 a se foloseste Garmastanul . Am uitat sa iti raspund. Scuzoaie , se scrie intr-un ritm alert. Noroc ca am o pauza la servici ca altfel cred ca ma paste o bita in crestet !
Toriceli18+
15+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!