Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Miky-ea spune:
BraveGirl, LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa,fericita,iubita, sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mnarcisa spune:
Corina 

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
13+
http://s183.photobucket.com/albums/x67/mnarcisa/?special_track=nav_tab_album
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
marguta spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarcina usoara in continuare!
Felicitari celor care au primit vesti bune la analize!Ma bucur pentru voi. Am auzit si eu ca estele oceanic nu e bun in sarcina, nici crevetii sau alte delicatese marine(mie imi plac, dar am luat o pauza).Sunt de acord cu diana, pana la urma nu stii exact ce se ascunde nici in sufletul unei femei de la tara, poate ca si ele au pierderi de sarcina sau alte probleme. Eu sunt de principiu ca il vezi pe om pe strada , dar nu stii ce problema are, iar in ziua de azi e cam greu sa fie totul perfect avand in vedere poluarea, stresul etc.Cred ca numai Dumnezeu poate sti cum e mai bine,noi suntem niste mici fiinte, cu un anumit destin( imi spunea profa de engleza din generala ca la cutremurul din 77 un vecin de-al ei a iesit in curte si apoi in strada de teama sa nu ii cada o caramida in cap, s-a dus intr-un loc larg, cu toate astea, chiar acolo l-a palit caramida, iar cei care au ramas in curte au scapat. Asta e soarta omului!).Sa nu ma intelegeti gresit, cred ca omul poate sa ia anumite hotarari in viata, dar traseul vietii ne este deja stabilit de acolo de sus.
Ajunge cu filozofia, eu sunt tare suparata pe profa de la facultate care nici nu a vrut sa se uite pe lucrarea de licenta, mi s-a parut aiurea sa merg pana acolo si ea sa nici nu discute cu mine pe marginea lucrarii pe motiv ca nu am avut cuprns ( o lucrare neterminata , inca mai buchisesc la ea, dar am zis sa ma duc sa vedem ce parere are, asa ca m-am dus bou si m-am intors vaca, daca ma intelegeti)
Ar trebui sa nu ma afecteze, sa nu le pun pe toate la suflet, dar nu pot, asa sunt eu!
Marguta
10+
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
carmendu spune:
diana - eu zic ca e cam devreme sa nasti pe 26 octombrie.
mai asteapta si tu nitel. si cred ca si eu am simtit azi bebeul. sau poate mi s-a parut. nu stiu.
catalina - am postat eu saptamana trecuta niste adrese de magazine de haine pentru gravidute.
premaman - in diagonala de perla. de acolo mi-am luat niste rochite si fuste frumoase.
mothercare - la piata la dorobanti
si intre premaman si mothercare, la jumatatea drumului, oarecum vis-a-vis de honda si maseratti, chiar la inceputul unei stradute, e un magazin parca fredo se numeste. au hainute frumoase, rochite elegante dar parca un pic cam scumpe pentru niste haine de gravida.
zara - dar cam slabuta oferta.
.....si h&m din austria. 
carmen
14+
carmendu spune:
catalina - spiridusul ti-a zis exact cum se numeste magazinul caruia nu-mi mai aminteam numele.
carmen
14+
bebecris spune:
kita...iar te-am pierdut? of!!!!
asa patesc mereu...
miky-ea...bine ai venit...am stat acasa vineri...curatenia, ciorbita si in rest plictiseala...am si dormit un pic la pranza cand a plouat...atat....
dar si la servici e nasol...visez la vacanta...la mare...of...ce as mai merge in grecia pe insula thassos!!!!

15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
toriceli spune:
Spiridush lasa pusca mea si nu te mai inerva ca nu face bine lu" bebe iar momental nu cred ca esti dispusa sa iti faci pacate ! Uite am gasit on line http://www.efarma.ro/products.php?id=1150 , ca m-am suparat tare pe tanti de la Sensi Blue care ma tot duce cu vorba . Fii antena : azi ma intorc in Craiova , am niste treburi de rezolvat si nu pot ramine la gazdoi in seara asta . Daca nu reusesc din Craiova - intr-o ultima incercare desperada a la romeno si julien - iau legatura cu tine prin mail – toriceli33@yahoo.com. Fetelor feel free sa – l utilizati daca apreciati ca este cazul.
Alra , asa este : un dezagrimant cu lunile si saptaminile .Dar pe saptamini pare ok calculul.
Dandusa ce pot sa iti spun : ma bucur de fiecare clipa. Sti in ce hal ma bucur ? Poate ti se pare exagerat dar ma bucur nebuneste ! Stiu ca viata n-are garantii si o stiu pe pielea mea dar acum chiar vreau sa simt totul din plin indiferent ca va fi sa fie o clipa sau va fi pina la capat. Aceste copil imi provoaca o bucurie imensa , o bucurie cum nu ma asteptam sa existe sau ca eu sa o pot simti. De cind am inceput sa ii simt miscarile e altfel. Tu si cele care aveti deja bebei stiti probabil cum este. Nu are rost sa insist.
Despre crema Garmastan am citit pe forumuri ca poate fi inlocuita cu Bepanthen sau chiar cu vitamina E solubila - ulei ori cu sprayul Panthenol , care e tot un fel de Bepanthen – pentru ragade.
Pe mine ma intereseaza in special o crema pt. masajul mameloanelor pt. ca ale mele sunt foarte mici . Si am inteles ca este bine sa le masezi pt. a stimula cresterea. Am facut si comanda la Niplette corector pt. mameloane dar de o saptamina vad ca nu imi vine comanda. Azi i-am atentionat si sper sa se rezolve.
Diana si eu sunt de principiu ca situatia noastra si a femeilor din mediu rural nu poate fi comparata. Din toate punctele de vedere : alimentatie , stres si efectele lui , miscare fizica etc. Sunt multe coordonate care fac cel putin improprie o comparatie. Mi-ar placea sa am rezistenta si dezinvoltura lor sau chiar naturaletea cu care traiesc o sarcina. Dar nu pot , am cu totul alt background al sarcinii – uau sper sa il fi scris corect. Ar fi mai multe de spus dar ma opresc aici ca nu ne rapeasca prea mult timp.
BTW eu am crescut la tara , tara de-aia cu tarani care munceau cimpul de dimineata pina seara : de la 6 luni la 7,6 luni , integral . Cunosc lumea satelor si inca imi mai place chiar daca s-a deteriorat mult fata de ce am cunoscut in copilarie.
Bonus de la mine pentru link-uri : 

Mav sunt definitv in ceata dupa ultimele modalitati de calcul pe care le-ai expus . E posibil la ora asta sa nu fiu nici foarte receptiva . Nu prea ma intereseaza disputa cu luni , sapt. zile sau mai stiu eu ce calculele.Unde nu mai pui ca si la piata am calcultorul in geanta . Imi este suficeint DPN dat de ginec. Undeva prin jurul lui cu un plus minus de 10 zile stiu ca voi naste deci cu saptaminile , lunile si zilele ii las pe stintomanii in gestatie. Citesc , ma informez dar imi iau si o marja de eroare.
Elilov mai imi era dor de tine ! Acu" nu vreau sa fiu discriminatoare dar ai savoarea oltencelor , savoare pe care eu o gust. Ai vazut cum ma apeleaza Alra statusi , fusesi ma topesc toata si intru pe sub birou de drag !
Maria K , luna viitoare facem galerie ! Anul asta e anul bebeilor si unul sigur e al tau !
Si de imprastiata ce sunt am uitat sa multumesc fetelor pentru urarile de week-end ! Sper sa fi avut parte de un sfirsit de saptamina frumos.
Ei si acum sa va spun o veste buna : se pare ca e fetita dar ecografistul de aici de aici nu era sigur prea sigur pe el . Ne-a recomandat sa mai facem un eco pe la 22 sapt. Ei bine pe 09. iunie am la gineca mea in Craiova iar pe 30 iunie am in Bucuresti la Steriu. Luni pe 09. iunie mergem la gineca din Craiova care e ff. renumita pt. ecografiile pe care le face si confirmam oficial cu un carucior colorat. Pina atunci nu punem carucior colorat la semnatura. Si o veste si mai buna : plaaaaceennnta mea s-a ridicat cu 4,5 cm deasupra cervixului! Deci am sanse sa nasc vaginal !
elilov3 spune:
a toriceli raportez
si tu imi esti draga ca doar de aia oltence, dap oltence pana la moarte parca as tine cu o echipa de fotbal suna a slogan ![]()
Eu voi face un drum pana la Craiova i incercarea de a da de d-na Dr. Tudorache Stefania de la spitalul nr. 1 craiova ca de daca ea ma taiat prima data tot ea sa ma taie sia doua oara. Am o cezariana frumoasa de la dumneaei 
15+
Dimitrie
bebecris spune:
de cand poate fi folosita crema respectiva? de acum? am citit ca se fol din luna a 8-a!!!asa este? la voi am auzit de acest unguent!!!ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns? multumesc

quote:
Originally posted by toriceli
Spiridush lasa pusca mea si nu te mai inerva ca nu face bine lu" bebe iar momental nu cred ca esti dispusa sa iti faci pacate ! Uite am gasit on line http://www.efarma.ro/products.php?id=1150 , ca m-am suparat tare pe tanti de la Sensi Blue care ma tot duce cu vorba . Fii antena : azi ma intorc in Craiova , am niste treburi de rezolvat si nu pot ramine la gazdoi in seara asta . Daca nu reusesc din Craiova - intr-o ultima incercare desperada a la romeno si julien - iau legatura cu tine prin mail – toriceli33@yahoo.com. Fetelor feel free sa – l utilizati daca apreciati ca este cazul.
Alra , asa este : un dezagrimant cu lunile si saptaminile .Dar pe saptamini pare ok calculul.
Dandusa ce pot sa iti spun : ma bucur de fiecare clipa. Sti in ce hal ma bucur ? Poate ti se pare exagerat dar ma bucur nebuneste ! Stiu ca viata n-are garantii si o stiu pe pielea mea dar acum chiar vreau sa simt totul din plin indiferent ca va fi sa fie o clipa sau va fi pina la capat. Aceste copil imi provoaca o bucurie imensa , o bucurie cum nu ma asteptam sa existe sau ca eu sa o pot simti. De cind am inceput sa ii simt miscarile e altfel. Tu si cele care aveti deja bebei stiti probabil cum este. Nu are rost sa insist.
Despre crema Garmastan am citit pe forumuri ca poate fi inlocuita cu Bepanthen sau chiar cu vitamina E solubila - ulei ori cu sprayul Panthenol , care e tot un fel de Bepanthen – pentru ragade.
Pe mine ma intereseaza in special o crema pt. masajul mameloanelor pt. ca ale mele sunt foarte mici . Si am inteles ca este bine sa le masezi pt. a stimula cresterea. Am facut si comanda la Niplette corector pt. mameloane dar de o saptamina vad ca nu imi vine comanda. Azi i-am atentionat si sper sa se rezolve.
Diana si eu sunt de principiu ca situatia noastra si a femeilor din mediu rural nu poate fi comparata. Din toate punctele de vedere : alimentatie , stres si efectele lui , miscare fizica etc. Sunt multe coordonate care fac cel putin improprie o comparatie. Mi-ar placea sa am rezistenta si dezinvoltura lor sau chiar naturaletea cu care traiesc o sarcina. Dar nu pot , am cu totul alt background al sarcinii – uau sper sa il fi scris corect. Ar fi mai multe de spus dar ma opresc aici ca nu ne rapeasca prea mult timp.
BTW eu am crescut la tara , tara de-aia cu tarani care munceau cimpul de dimineata pina seara : de la 6 luni la 7,6 luni , integral . Cunosc lumea satelor si inca imi mai place chiar daca s-a deteriorat mult fata de ce am cunoscut in copilarie.
Bonus de la mine pentru link-uri :
Mav sunt definitv in ceata dupa ultimele modalitati de calcul pe care le-ai expus . E posibil la ora asta sa nu fiu nici foarte receptiva . Nu prea ma intereseaza disputa cu luni , sapt. zile sau mai stiu eu ce calculele.Unde nu mai pui ca si la piata am calcultorul in geanta . Imi este suficeint DPN dat de ginec. Undeva prin jurul lui cu un plus minus de 10 zile stiu ca voi naste deci cu saptaminile , lunile si zilele ii las pe stintomanii in gestatie. Citesc , ma informez dar imi iau si o marja de eroare.
Elilov mai imi era dor de tine ! Acu" nu vreau sa fiu discriminatoare dar ai savoarea oltencelor , savoare pe care eu o gust. Ai vazut cum ma apeleaza Alra statusi , fusesi ma topesc toata si intru pe sub birou de drag !
Maria K , luna viitoare facem galerie ! Anul asta e anul bebeilor si unul sigur e al tau !
Si de imprastiata ce sunt am uitat sa multumesc fetelor pentru urarile de week-end ! Sper sa fi avut parte de un sfirsit de saptamina frumos.
Ei si acum sa va spun o veste buna : se pare ca e fetita dar ecografistul de aici de aici nu era sigur prea sigur pe el . Ne-a recomandat sa mai facem un eco pe la 22 sapt. Ei bine pe 09. iunie am la gineca mea in Craiova iar pe 30 iunie am in Bucuresti la Steriu. Luni pe 09. iunie mergem la gineca din Craiova care e ff. renumita pt. ecografiile pe care le face si confirmam oficial cu un carucior colorat. Pina atunci nu punem carucior colorat la semnatura. Si o veste si mai buna : plaaaaceennnta mea s-a ridicat cu 4,5 cm deasupra cervixului! Deci am sanse sa nasc vaginal !
Toriceli18+
15+http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
catalina2307 spune:
Mav nu sunt plictisita nu vad de ce este asa important ,atata tot, dar daca este important pt voi eu o sa privesc din afara si o sa astept concluzia. ![]()
Olivia aia nu stie si chiar daca stie a altfel decat la noi. :)
Spiridusule, Carmendu multumesc mult. Ala e magazinul de care spuneam.Acu sa gasesc straduta cu pricina.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama