Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
kita spune:
Alra, super calaculatorul de kg;
........
Bebecris gandeste-te si la mine, suntem colege de suferinta, eu am deja doua luni de cand le fac si am ambele maini invinetite....
Kita
cu fulgulet +11S si Andrei (10.02.2005)
diana21 spune:
Mav, eu te cred
!
Insa daca 17+, (deci incepand cu sapt. a 18-a), inseamna inceputul lunii a V-a, rezulta ca:
18, 19, 20, 21 = luna a V-a
22, 23, 24, 25 = luna a VI-a
26, 27, 28, 29 = luna a VII-a
30, 31, 32, 33 = luna a VIII-a
34, 35, 36, 37 = luna a IX-a
unde punem 38, 39, 40???
Eu nu vreau sa te enervez, vreau doar sa ma lamuresc. Doar de curiozitate, ca de numarat, tot in saptamani numar si eu...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
mav spune:
...si vroiam sa mai spun ceva: la Seb am avut DPN (dupa UM si masuratorile ecografice, ca s-au potrivit!) pe 3 feb.
L-am nascut "normal", pe 4 feb, la ora 1 AM!
Tot ce am citit in cartile alea "ale mele", s-a potrivit foarte bine, asa ca am incredere in randurile lor.
Si am incredere si in masuratorile de la cele cateva echo din sarcina asta (ca nu s-au contrazis deloc, chiar daca le-am facut la doctori diferiti)... si zic eu ca modul "babesc" de a calcula e de... bun-simt.
Gata, m-am racorit!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
catalina2307 spune:
Dupa ce va lamuriti cand incepe luna a 5 a imi spuneti si mie unde este magazinul cu hainute pt gravidute din Dorobanti??? ![]()
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
mav spune:
Diana, la birou am o conexiune f proasta la internet, mai degraba asta ma enerveaza! Ca discutia noastra... o gasesc constructiva.
Spuneam in primul raspuns pe care i l-am dat lui Loren, ca daca socotesti o luna=4 sapt, acelea sunt luni lunare!
Lunile lunare, nu sunt aceleasi cu cele calendaristice, iar o sarcina normala are 9 luni calendaristice SAU 10 LUNI LUNARE.
Decat sa ne complicam in calcule dupa diverse criterii, mai bine ne uitam in calendar, e simplu!![]()
O luna calendaristica are in medie 4s3z.
Luna a 5-a... incepe cand se termina 4 luni (4*4s3z=17s5z=17s+), da?
Asadar, intram in luna a5-a CALENDARISTICA, la sfarsitul saptamanii 18.
Hai ca poate la gramatica nu stau foarte bine (mai mananc si eu cate-o litera, cate-o cratima
... de obicei... din graba!), dar la mate... am studiat "d-alea superioare"....
... ceva tot tre' sa-mi mai aduc aminte!
18+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bebecris spune:
KITA....stiu...
seara de seara polang ca toanta dar ustura al naibii clexaneul asta!!!
stiu ca tu ai mai facut...cum ai nascut? cezariana sau normal? am tot citit ca nu se prea pupa cu anestezia...si cu alaptatul...am visat ca nascusem si nu puteam sa alaptez din cauza injectiilor astea afurisite!!!!
sambata ma duc la nunta o sa zica lumea ca ma bate sotul...iar el saracu' imi face injectie zilnic....mai pun comprese cu apa rece si mai scap de vanatai
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
mav spune:
Catalina, te-am plictisit... Eu ti-as raspunde, draga de tine! Dar habar n-am... despre Buc, sunt din Cta....
Olivia26 spune:

Corina 
Sa fii sanatoasa si iubita! Sarcina usoara in continuare.
Referitor la lunile de sarcina, in cartea "What to expect when you're expecting" sunt impartite in felul urmator:
Luna 1 - 1-4 saptamani
Luna 2 - 5-8 saptamani
Luna 3 - 9-13 saptamani
Luna 4 - 14-17 saptamani
Luna 5 - 18-22 saptamani
Luna 6 - 23-27 saptamani
Luna 7 - 28-31 saptamani
Luna 8 - 32-35 saptamani
Luna 9 - 36-40 saptamani
E drept ca le-am gasit impartite in n feluri pana acum dar personal dupa asta ma ghidez.
Olivia
16+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

elilov3 spune:
dragele mele care aveti carnetul gravidei daca va uitati acolo la greficul pe luni te ia cu rau lor le da 41 de sapt 
deja ma ia cu spume...si eu merg tot babeste graficul oferit de diana mi se pare cel mai corect acuma fiecare cum stie si cum vrea si il taie capul![]()
azi am fost sa imi prelungesc medicalul si mai era o graviduta acolo care avea 13 sapt si nu avea burtica mai deloc cand a auzit ca eu am 15 sapt si aveam ditamai burtihanul a intrat la idei....
acum D-zeu cu mila
15+
Dimitrie
spiridusul spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Dupa ce va lamuriti cand incepe luna a 5 a imi spuneti si mie unde este magazinul cu hainute pt gravidute din Dorobanti???11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
draga mea, nu stiu daca despre acest magazin s-a discutat... dar eu asta am gasit pe alte meleaguri
"pe Calea Dorobanti se numeste FAIRE DODO MATERNITY.... e in blocul cu banca PIRAEUS si Credit Europe Bank "
si are adres asta http://www.fairedodo.com/it/home.do
poate m-am bagat ca musca in lapte....... just trying to help