Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
Ank83 spune:

Corina... scuze ca e tarziu ...dar acum am intrat pe DC..
Ank
Raul
17.10.2007
si
11+ 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Sa va pove o faza.. Azi stateam in fata blocului cu bebe si trece o tiganca gravida ...desculta toata murdara.. cu alti 2 puradei de manuta desculti ...murdari din cap pana in picioare.. Unul din ei avea doar un tricou pe el si il tot ridica in cap si i se vedea ..putulica ..in bataia vantului... si toti au mers catre pubele sa rascoleasca pe acolo... atunci ma gandeam ...ce toxo ??ce CMV?? ... si ce decalotat de putulica sau diversificare???... nu aveau nici o treaba...
Ank
Raul
17.10.2007
si
11+ 
Poze Raulito
cherieactiv spune:
stiti ce imi pare de rau..cand ..nu pot spriji sau sfatui si eu..cand vorbiti de lucruri mai putin placute..pete maronii..:(((..io habar nu am de nimic!calcule habar nu am sa fac..de teste ecografii..triplu test?!amnio//habar nu am ce inseamna toate astea..si netu asta nu ma ajuta deloc..ca as intra sa ma scolesc..
noroc cu voi ca mai aflu una alta,chit ca nu inteleg mai nimic din termenii medicali..asa ca scuze fetele..nu sunt egoista ,serios, nu ma pricep..
..nu stiu raspunde la preocuparile voastre..ale mele..:(((((..
codru12+
ginger(ve)
diana21 spune:
Otilia, neaparat sa stai in pat cat poti de mult zilele astea. Poate reusesti sa iti iei liber cateva zile de la munca. Of, Doamne, sa nu-ti dea uratii aia un amarat de No-spa??? Numai ginec. poate sa iti dea reteta aia? Nu ai cum s-o iei din alta parte, nu stiu...un medic de familie, niste prieteni...Eu cred ca daca ai lua Utrogestan, ar fi ca si rezolvata problemuta, probabil ca asta o sa-ti si dea vineri...Daca stai cumintica in pat, s-ar putea sa se opreasca de tot pana vineri! Ai grija de tine, pune totul pe locul doi acum, macar pana vineri!
Toriceli, felicitari pentru placenta urcareata
si pt. bebe strumfita!!!
Madutza, nu fi suparici 
, uite, si eu am intrebat despre vitamine si nu mi-a raspuns nimeni. Dar pana la urma, bine au facut fetele ca nu mi-au raspuns, ca m-am mobilizat si mi-am luat MedEx-ul!!!
Asa am descoperit o gramada de chestii despre medicamente...de ex., Oti, stiai ca Postinorul e in grupa X de riscuri pt gravide? Grupa X e cea mai nasoala, scrie asa: "contraindicate in sarcina - studiile facute pe oameni sau animale, cercetarile sau rapoartele post-comercializare, au aratat o evidenta pozitiva a anomaliilor fetale sau care categoric depasesc orice beneficiu pentru pacienti" Asta, apropo de discutia noastra de acu' cateva zile despre pilula de a doua zi...
Mai scrie acolo si despre vit. C
, de bine, e permis (chiar indicat) in sarcina, iar excesul se elimina prin urina. Asa ca...eu o sa iau ce mi-a dat dr. mea, ca+vit.C+Mg. Toriceli, poti sa dai iama in drajeurile pt. pitici
!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
Nicole2009 spune:
Pentru ca e primul mesaj salut pe toata lumea. Tensiunile minore nu altereaza atmosfera minunata pe care o creati.
Ganduri bune!