Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

Buna dimineata gravidute si mamici,
irda, bine ai venit acasa, ma bucur ca sunteti bine si tu si antonia, acum asteptam vesti si de la mona
camy, am si eu o intrebare, ca doctora mea de familie cand am intrebat-o..m-a trimis la medicul ginecolog...pentru prenatal trebuie sa imi dea recomandare ceva doctorul ginecolog, sau direct la medicul de familie...aseara am fost la unul din medicii mei..si a zis ca ar fi indicat pe caldurile care se anunta, sa stau mai prin casa..sa ies doar seara la o plimbare pe racoare..din cauza tensiunii si a pulsului cam maricele...asa ca...sa vad cam cat concediu de odihna am..si pe urma prenatalul..
imi cer scuze daca scriu mai intrerupt, a venit sefu dupa o saptamana..si e in verva..mereu ma striga sa ii mai duc cine stie ce..

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

Anaxena eu zic sa-ti iei bagajul, just in case, oricum multa bafta la doctor.
Am avut o noapte super aiurea, deja am inceput de cateva zile sa am program, adica ma trezesc la 2.30, la 5 si la 8 cred ca este opera lui david, deja e mai puternic decat mine, reuseste sa-mi controleze somnul, sau poate incearca sa ma pregateasca, oricum cand eu ma trezesc el e trezit deja si apoi adoarme si in sfarsit reusesc si eu sa adorm

Apropo de baietei, pe mine ma cam ingrozeste gandul ca trebuie sa-i decalotez putulica, mai ales ca am inteles ca pt ei e dureros, bine stiu ca se face treptat si sub apa, dar oricum mi se rupe sufletul numai cand ma gandesc, dar si decat sa-mi faca fimoza sau alte infectii ....am zis sa-i faca tati, dar tati e terminat numai cand ma aude pe mine cum ma vait, caci orice intoarcere noaptea in pat devine din ce in ce mai greu de facut...

De azi intr-o sapt ma duc si eu la Buc si abia astept sa vedem ce o sa-mi zica, nu mai am rabdare, au mai ramas 29 de zile

Lori35+David

AMR 29 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sincer, din experientza mea multzumiti-va ca nu avetzi dureri si contractii si ca inca va mai bucuratzi de burtica, ca eu o sa clachez intr-un final

chiar sunt curioasa ce zice dr,oare o sa-mi de gynipral?

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 24 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marimar, Biri merci de raspunsuri. Si mie care imi era frica daca am baiat cu o sa-i fac igiena. BAg de seama ca nici la fetite nu e chiar asa de usor .

Anaxena, bafta la doctor. Si eu sunt curioasa ce o sa-ti faca.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

eu nu m-am gandit asa departe...si anume cum o sa fac toaleta lui bebe!!!

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_sb spune:

buna fetelor ,sunt noua pe forum ,am 33 de saptamani dupa medicul ginecolog si 35 dupa medicul de familie.Oricum am intrat in prenatal de saptamana asta pt ca obosesc repede si ma doare spatele.
intrebare : mare are vreuna din voi stari de greata, diaree si frisoane? Sunt la a doua sarcina si nu imi amintesc sa fi avut asa ceva.au trecut 10 ani de atunci
Maine am programare la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna gravidutelor!
Ce ma bucur ca voi avea o fetita ca stiu ca igiena intima la un baietel implica mult mai multe lucruri decat la fete!Pe viitor imi doresc si un baiat asa ca voi fi foarte atenta la tot ce se discuta!
Sun sa-ti traiasca nepotica! Azi ce mai gatesti bun?
Sibylle foarte frumoasa este camera bb!
Violeta frumoase poze!
Flo ma bucur ca te simti mai bine!
Anna nu te mai gandi cu groaza la operatia de cezariana ca totul se va petrece repede si vom uita toate de momentele mai putin neplacute ale nasterii!
Mona,Irda asteptam poze si sa ne povestiti cum a fost!

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ziua buna....cam rarut si eu in ultimul timp pe aici. Dar nu am pierdut absolut nimic...
Mada...casa de piatra! chiar daca cu o mica intarzire. Stiu ca sunteti o familie frumoasa si va doresc tot binele din lume!

Irda si Mona, mamicutze curajoase!... In sfarsit va bucurati de bebelusii vostri, iar alaturi de voi ne bucuram si noi!

Revin mai indata ca s-a aglomerat un pic de treaba la serviciu.
Pupici la toate...

29+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ana bafta azi la dr ,te asteptam cu vesti bune.
Incetuc si eu ma simt mai aiurea,dar nu atat,incat sa ma ingrijoreze.Pe bebe parca o simt mai diferit...si simt presiune mare jos.In rest ca si pana acuma,multe contractii BH,dar neregulate si nedureroase,asa ca pana la urmatoarea vizita la dr,adica in 2,stau linistita si-mi vad de treburi ...manc,spal,curat,cumpar,asez,povestesc,ma relaxez,astept...
E greu deja pentru ca cu cat se apropie momentul,cu atat mai nerabdatoare sunt.Sunt curioasa cum o sa fie bebe,cum o sa ma descurc cu ea,cum e viata in 3,etc
Abia astept sa se mai nasca pepenasi si sa fie multe poze cu ei si cu mamicile lor

Oare are ceva daca eu nu iau fier,desi mi s-a prescris?Mi-e rau de la ele..in plus,eu ma simt bine,nu ametesc...nu nimic.Singurele tablete pe care le iau,sunt cele de calciu lactic,in rest,uneori cate o pastila de vitamina C sau magne b6.No-spa nu am mai luat,pentru ca nu simt ca ar face vreo diferenta...

Kimmy35+Erika AMR 5 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagix,

Bai va lasa omul nitel singure si umpleti pagini. Io spal rufe bebelusesti...si noroc ca citesc etichetele ca altfel le-as fi dat o stoarcereeeee si n-am voie. Si dupa ce ca-s mici, mai sunt si ude!

Ana io ti-am mai zis tie sa iei si bagajul, pt ca oricum nu-l cari in brate! Stiu ca nu vrei sa te opreasca acolo, te si inteleg dar mai bine sa-l ai! Imi dai si mie un sms, pliiiiz, ca sa stiu ca sunteti bine!

Multumesc de urari...bebe este baietel!

Adina supeeer ca ati luat apartamentul mai mare. Incet-incet il amenajezi tu. Reteta de savarina o am de la Bujo si eu am modificat-o nitel pe gustul meu. Daca o vrei, ti-o scriu pe pm.

Siby abia astept sa va mutati sa stai cu noi la povesti!

Turtu da' de ce n-ai voie sa zbori? Ca mie pana la 32w imi dadea voie.

Toaleta la bebei...ei, ne obisnuim si cu asta fetelor! Ei sa fie sanatosi!

Irda suuuuuper ma bucur! Abia astept pozici!

Monaaaa?

Tec nush ce sa gatesc azi...chiar asta ma intreba si iubi pe mess, ce papam bun diseara...vedem.

Io vreau ca la 37+ sa mai facem un drum la ai mei...dar nu stiu daca-mi da voie dna dr. Sunt chiar curioasa.

Biri iti dau ce vrei tu! Si da, ne tinem de manutza, pt ca eu nasc dupa 38s si tu la fel.

Sunt prin zona...

La multi ani, Dalma!

SUN 35+

Mergi la inceput