Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna gravidutze!

Anaxena esti bine? Cum te mai simti?

Biribu putza lui bebe se pozitioneaza in jos....am facut si eu greseala sa o asez in sus si il gaseam mereu ud pana la gat....E cam dificil si la baietei...cu fimoza....

Eu azi sunt mai optimista, am inceput sa ma simt mai bine, nu mai am contractii, ieri nu am mai luat nimic, nici no-spa....dar cand vad ce i se intampla anei ma ia groaza.....si stresul face rau...
Bebe cred ca incearca sa se intoarca, caci nu mai simt miscari asa jos, erau chiar langa osul pubian, acum cred ca sta transversal....off mai e pana saptamana viitoare cand facem 36 sapt. si mergem la echo.....

Irda bine ai revenit! Refacere rapida si cat mai mult laptic!

Astept si eu cu nerabdare vesti de la Mona!

la toate fetele!

Flory mami de Alex si 34+ cu

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ana xena te asteptam cu vesti ,hai ca trebuie sa mai stai un pic,sa nu nasti acum.
Ankalaura eu am 23 de zile lucratoare de concediu de odihna ,dar nu vreau sa le iau acum vreau sa le iau dupa ce termin postnatalul,ca nu vreau sa intru in concediu de crestere a copilului din motive financiare. Am si eu o rugaminte la tine sa imi explici de ce trebuie sa fiu cu o zi inainte de nastere in prenatal??Nu pot intra direct in postanatal 126 de zile din ziua nasterii?? Cum sa stiu eu exact cand nasc?? Am resusit zilele trecute si mi-am adaugat la zilele de concediu de odihna si 5 zile date pentru nastere conform contractului.
Felicitari Irda ,asteptam poze cu Antonia cand ai tu timp si sa ne povestesti cum a fost cu nasterea.
Mona felicitari ai vazut ca ai reusit sa duci sarcina la capat cu bine si sa ai un baietel frumos,Codrin,astept sa pui si tu cand te vei simti mai bine ceva poze.Am o rugaminte la tine si o sa iti dau un pm.
Pupici pentru toate fetele.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza, dragele mele!

Pot sa zic si eu ca am avut prima noapte dormita bine de cand am ajuns la spital ( in Vinerea Mare), chit ca m-a supt Antonia la 2-3 ore, in restul timpului am dormit bustean!

Ne-am trezit cu Dari peste noi in pat pe la 5 dimi...ii dadeam sa suga bebeline.....si cand am terminat mai aseaza-te in pat daca mai ai unde.....se bagase lungana in diagonala...cu capul la tac-su si picioarele spre mine asa...ca a trebuit sa-i..."reorganizez" ca sa mai am si eu loc!

Spre rusinea noastra, bebe are doar filmulete si niste poze cu tel., dar se rezolva......azi sau maine!

Nasterea in sine a fost usoara......deja stau in fund ok si nu ma mai doare decat spatele tareeee....zona bazinului...coloana jos.....cred ca m-am infipt prea tare in masa aia de nascut!

Ma duc ca chitaie bebe!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Irda pai noi asteptam poze acum..
Anaxena sper ca esti bine....sa ne spui cum a fost la dr..
Bujo..prima analiza unde a iesit inf urinara am facut-o la Bioclinica si a doua oara cand a iesit negativ am facut la PDR....asa ca...nu stiu..:(((
Da, doar saptamana asta mai merg la servici...cred ca si lunea urmatoare pt ca sefa mea si-a luat concediu si nu am apucat sa vb cu ea despre situatia mea...ma rog...ti-am zis ca eu intru initial in conc de odihna, apoi prenatal...si sa vad daca ma intorc...cand???

Si gata...asta va fi tot....acasa cu mine..:))

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata burtici!

Eu am fost cam obosita zilele astea,am avut spectacole la teatru.Inca ma mai tine burtica(burtoiul,de fapt:)) asa ca nu ne oprim.Vreau sa-mi iau doar post natal.

MADA-poze de poveste !Sa fiti fericiti!!!
GINI-nasol cu accidentul!Bine ca nu s-a intamplat nimic rau...micuta bebelina...uf.Ne vedem azi la curs,da?:)
DMA,DANAGIE-felicitari pt eco !
MARIMAR-bine ai revenit!
IRDA-BINE AI VENIT!!!
SUN-Felicitari matusico!
BIRI-:)aceeasi dilema am avut-o si eu-pozitionare putza lu' bebe-dar am intrebat-o pe mama finutului meu si am aflat ca intr-adevar se aseaza in jos!

Sursula 29+ bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Anka laura sau altcineva care stie, va rog sa ma lamuriti si pe mine- - de la cine iau concediul pre si postnatal de la ginecolog sau de la medicul de familie??? Ca eu vreau sa imi iau cat mai multe zile de postnatal din cele 126 ,adica chiar 125 daca se poate . Cum ma sfatuiti sa fac???
Mentionez ca nu vreau sa imi iau inainte nici concediul de odihna.
Pupici

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt bineee!!inca 2 in 1

foarte obosita dupa cat am tras azi noapte

intrebare: dc plec la Buc la dr cu care nasc sa-mi iau bagajul cu mine?exista vreun risc sa ma opreasca acolo?

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 24 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Concediul pre si postnatal se ia de la medicul de familie....

Cami 32s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Aseara mi-a picat netu' exact cand mi se "aprinsesera" si mie buricele degetelor mai bine...
Camy, poate ar trebui sa repeti urocultura...Nu stiu ce sa zic, oricum e dubios ca o data ti-a iesit infectie in toata regula si apoi nimic...
Sun, felicitari matusico!!!
Anka, deci la noi nu se gaseste asa ceva..., marefer la servetelele miraculoare...reusesc eu cumva sa fac rost de ele.
Turturel, da ' de ce nu poti sa iti iei prenatal ??
Ana, bafta azi la doctor!!! Sper ca nu nasti..
Violeta29, utza simpatica...Mmmm..poze cu cirese..
Flo, ma bucur ca esti mai bine , ca te-au lasat contractiile.
Irda, . Ce bine ca ti-ai revenit repede!!!
Sursurel, ce plina de energie esti!!! Misto ca poti inca sa joci in piese de teatru.
Dara, de la medicul de familie iti iei concediu prenatal.
Ana, pai nu strica sa iti iei bagajul dupa tine, oricum il cari in masina..

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. Ce faceti? Va beti cafelutele? - cu mult laptic bineinteles.
Va ca se precipita lucrurile, nu gluma. Care mai de care e mai pregatita, eu ce sa spun, abia am luat citeva lucrusoare, inca mai am multe de pregatit, atat pt mine cat si pt bb. Nici patut nu am luat, de carucior nici vorba. Dar sper ca o sa ma mobilizez si eu de acum.
Ieri am fost la medicul de familie si am luat concediul, din pacate nu a putut sa-mi dea si pt luna iunie tot acum, asa ca va trebui sa mai fac un drum si saptamana viitoare. si daca tot m-a prins, mi-a facut si vaccinul antitetanos, eu nu as vi vrut, insa a zos ca asa trebuie si ca e spre binele copilului si al mamei, ca sa fim feriti de infectii la nastere. In fine, m-a intepat. Mie care mi-e frica si de o banala injectie, ma gandeam ieri - cum o sa rezist eu la nastere, la cezariana? Sper sa devin mai puternica si sa nu mai tremur asa ca varga la simpla vedere a acului.

Irda bine ai revenit mamico, sa fiti fericiti toti 4, si sa tebucuri de familia ta minunata, ca dupa cat te-ai chinuit saraca de tine, meriti din plin. Asteptam cu nerabdare pozele si povestea mai detaliata.

O asteptam si pe Mona pe forum sa ne mai spuna ce face, cum se simte, sa ne arata pozici cu bebe Codrin.

Anna 32+ cu Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput