Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ufff, la cate minute???

mai fa un dus, da luung.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sincer!!
n-am chef de dush!!!
ma doare!!!
va anuntz dc se mai intampla ceva

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 25 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uuuff Ana, te inteleg ca te doare, tocmai de aia ziceam sa faci dus sa te mai calmeze :(. Tin pumnii sa fie bine.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

anuntz orice schimbare
dc nu mai zic nimik inseamna ca sunt bine si am adormit

am oMARIA!!!AMR 25 zile

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

am adormit...m-am trezit pt pipi...sunt bine
ma dor rau coapsele,am avut o contractie la 3:30 si acum stau sa vad dc se repeta figura sau pot sta linishtita
oricum sigur ajung la dr si lamuresc situatzia

am oMARIA!!!AMR 25 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

ma declar in stare de bine!nu s-a mai intamplat nimik in astea 14 min,doar ca am o durere constanta intre picioare
ma duc la nani,maine ajung la dr si o sa ma lamuresc!
sa nu se ingrijoreze vreuna dintre voi!

am oMARIA!!!AMR 25 zile

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Anaxena, cum esti?

Mie nu-mi vine sa cred ca deja au aparut bebeii!!

FELICITARI MONA, FELICITARI IRDA !
Sa va traisca bebe Codrin si Antonia !Sa creasca mari, sa fie papaciosi si somnorosi si voi sa va reveniti cit de repede !!

Nu pre am reusit sa citesc decit ultimele 2 capitole, Didi, mersi de pm, am reusit sa vad pozele si vreau sa-i spun lui Mada CASA DE PIATRA si sa fiti mereu fericiti! Ai fost o miresica-graviduta foarte dragalasa, chiar m-am gindit la tine pe 24-25 mai !

Sunny, la multi ani fericiti ! Esti super frumoasa la 28 de ani si 35 de saptamini ! Citeam ca ai facut o savarina, si m-a apucat brusc pofta...e usor de facut?

Narcisa, tu ai intinerit de cind esti graviduta sau nu am vazut eu demult poze cu tine, areti minunat si burtica e delicioasa!!

Turtu, mai tii minte dilema mea? Ne-am hotarit pentru cel cu 5 camere, l-am zugravit asa cum vroiam, si arata ca nou ( sau aproape). Acum sint la faza de cautat perdele, draperii, asortat culori si atirnat tablouri, poze, etc. Citeam ca vreti sa veniti la Viena, mi-ar face placere sa ne vedem! Noi avem si o camera de oaspeti, daca imi spui cind veniti si sintem fara musafiri va gazduim cu draga inima, sa vedeti si voi cum e cu 2 copii si unul pe drum....Asta doar daca nu vreti intimitate...

Am vazut poze cu o copilita superba, cred ca fetita lu Diana-Maria.

Sybille, felicitari pt casa, abia astept sa pui poze!

Viky, si eu am fost cam speriata cin am avut fetita, parea mai simplu la baieti dar in citeva zile te obisnuiesti. Eu n-am spalat-o cu nimic altceva sau altfel decit ma spal pe mine, doar daca era iritata am dat-o cu crema dar nu prea a fost cazul...

Ma duc la nani ca tocmai mi-a revenit somnul...

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anaxena esti ok? fato sa nu nasti inca, stai frumos inca un pic.
Marimar bine ai revenit! cum e burtica?

DianaM e mortala cretulina... De transferat in caz de urgenta sigur ca se poate dar iti dai seama ca nu ar fi vreo fericire sa ne trezim in asa o situatie. deocamdata mai astept o noua vizita la cardiolog si ma voi decide ce si cum. felicitari pt piciorul in prag, pai si eu tot cu rudele si prietenii buni am probleme sa ii disciplinez, dar si asta se invata, in fond.

Sunshine daca eu iti inspir echilibru atunci tu da-mi si mie din optimismul tau si suntem chit las sa vezi tu cum ne vom tine de minuta pe forum pina in ultima sapt ...

Bujo
este fotomodeala, fato, parol!
Narci unde grasime mami?? Despre vaccinuri e poveste lunga, cel mai usor raspuns e ca fiecare tara are schema de vaccinare putin diferita, cel putin eu am observat diferente f mari aici fata de acasa, si veti merge probabil pe schema de unde locuiti, iar daca revii in romania eventual vezi sa fie completa dupa normele de acolo.

Vicky ai spus un mare adevar, cind parintii sunt echilibrati bb e linistit, uite de aia noi cu anna am fost singuri si nu am indurat nici nervi nici critici de la nimeni si ce bine a fost, lucrurile isi intra intr-un normal asa de usor in conditiile astea... acuma nu ca nu plinge bb niciodata sau nu sunt problemute mai mari sau mai mici dar depinde f mult de starea ta de spirit cind le rezolvi, din pacate unele mamici se panicheaza prea usor si bbii simt treaba asta. betigasele de urechi le poti folosi la inceput, mai ramine vernix pe acolo prin zonele sensibile si e f lipicios, asa e mai usor de indepartat. dupa aia eu o stergeam cu bucatele de vata.

sibylle mie mi-e jena sa intreb de igiena la baietei , am si eu o nedumerire cum sa-i pozitionez putza in pampers, se ridica in sus?? ...nu dati ...chiar nu stiu
uite ca si lori isi face acuma probleme cu imbracatul copilului - vei vedea ca dupa citeva zile o poti face si cu ochii inchisi, fara gluma.

Irda
bine ati revenit acasa! ceva pozici???
Mona te asteptam si pe tine cu vesti si poze!
diarux cum e ciorba radauteana?
danuta ma bucur ca totul e bine cu bb Alessio!

de-abia astept si eu ca toata lumea concediul, e ca un vis sa ma gindesc ca voi avea poate un pic de timp de lenevit... nu s-a mai intimplat de mult. bine ca ma tine anna in priza, dar asta e normal.

pupici

35+ AMR 4+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata fetele! Haideti la o cafeluta!
Eu am avut un weekend super frumos si relaxat, am iesit la un gratarel, am bantuit prin oras, ne-am plimbat, a fost tare placut!Iar acum astept cu nerabdare sa treaca cele trei zile care le mai am pina la concediu!
MADA , am vazut pozicile , sunteti asa de frumosi si eleganti, iar Ari ca de obicei e o dulceata de fetita! Sa stapiniti sanatosi cadourile, foarte frumoase si utile!
DIANA , am vazut si pozele voastre, ce dulce e Iulia si ce par frumos are! Off, noi nu avem nici unul parul cret!
GINI , imi pare rau de accident, bine ca n-ai patit nimic nici tu nici bebe!
ICAZANGIU, eu am botezat doua fetite si un baietel , dar de foecare data am fost super neindeminatica la imbracat bebeii. Mtreceau toate caldurile. Nu-ti mai spun de baitza de dupa botez! Sa ma fi fazut atunci!
VIOLETA_M spor la curatenie, asteptam poze cu rezultatul final.
IRDA ,bine ati venit acasa. Asteptam povestea nasterii si poze cu bebelina.
ANAXENA , cum te mai simti?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita27+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

AAA si fiindca tot am iesit in weekend am reusit sa fac si eu poze cu burtica si am pus la semnatura. Poate in weekendul urmator reusesc sa fac mai multe
Pup fetele si plec la piata ca tre sa fac ceva de mancarica si zau daca stiu ce. Poate imi vine inspiratia intre timp!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita27+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput