Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Dalma
La Multi Ani!

Anaxena eu zic sa iei bagajul cu tine just in case ca nu se stie niciodata oricum sper sa mai stea bebe, imi pare rau ca te chinuie asa contractiile e tare nasol da esti mami curajoasa si rezisti tu, dupa ce vine bebe Maria nici nu ai sa iti mai aduci aminte ce si cum.
Legat de toaleta fetitelor Vicky nu e asa complicat eu chestia cu betigasele si etc nu am auzit-o. Aici mi-a zis moasa clar nu desfac sa curat intre labii sau ceva de nici o nuanta. Spalata cu apa si gel de corp sau cu ce speli bebeul pe dianafara ca la dush ca peste tot uscat bine cu prosopelul tot nu se desface nimic numai suprafata si uns bine un strat gros de crema din aia cu oxid de zinc si mi-a aratat cum sa o dau si cu crema ii dai peste tot in triunghi asa inclusiv pliurile dinspre picioruse si nu am avut pb. Eu la inceput dadeam cu mai putina crema ca ma gandeam ca asa trebuie ei de unde am facut asa si de la urina a facut Ari bubitzele alea de candida sau cum s-o chema in romaneste si a trebuit tratament cu clotrimazole vreo 5-7 zile de doua ori pe zi ca sa ii treaca si dupa am prins curaj si am folosit crema din plin si intradevar nu am mai avut nici o pb. Deci aici clar zice ca nu se desface sa cureti intre labii sau ceva cureti frumos cu servetele umede cat se poate fara sa insisti prea mult intre deci doar ce se poate la suprafata. Am observat la Ari ca na se mai aduna ceva mizerie in partea de sus unde e clitorisul dar nu desfaceam si dadeam cu servtelul umed pliat usurel si mai scotea din mizerie dar fara sa o raneasca.
Lori cam asa se intampla de acuma nu o sa mai fie tare odihnitor si eu aseara aproape nu am dormit deloc m-am tot frasuit m,-am tot intors dar stiu ca e normal, e f frustratnt logic da trece.
Anna aici nu se face vaccinul ala. Oricum legat de nastere v-am mai zis cand vine momentul trece frica si etc vrei numai sa treci cu bine de dureri si sa evolueze cat mai rapid si sa scapi. Conteaza mult strea de spirit de asta pe mine m-a ajutat f mult prezenta lui FLo mai faceam haz de necaz mai pufaia cu mine mai zicea hai nu te lasa acuma si tot asa, de asta ei zic ca e mai bine sa stai acasa cat mai mult pt ca te mai distragi cu una alta dar la spital e altfel mai sunt unele care nasc si auzi tipetele si etc si na in spital nu e tare comod nu ai ca acasa si canapea si cada si pat si perne pufoase ca sa te ajute in caz de nevoie.
Oricum sfatul meu din experienta trecuta beti multa apa si nu stati intinse miscati-va cat mai mult si gravitatea ajuta la venirea mai rapida a lui bebe, incercati sa stai in genunchi sau in patru labe sau efectiv sa va plimbati da nu stati intinse undeva ca merge mai greu.
Sorelix felicitari pt nepotica/nepotel si refacere rapida mamicii.
Irda ma bucur mult sa aud ca sunteti ok asa e acasa e mult mai bine decat in spital. Asteptam cu nerabdare poze.
Sybille multumim.
Marimar multumim mult.
Violeta multumim.
Flo ma bucur sa aud ca esti mai bine si te-au mai lasat contractiile.
Sursula multumim.
Anaco multumim.
Uff eu is tare obosita dupa noaptea nedormita, sracina asta am avut mai putine nopti din astea ca data trecuta ca uneori is mult prea obosita si adorm oricum ar fi.
Aseara am pus pe hartie iar ce trebuie pt bagaj sa fiu sigura si am bifat ce am si ce nu si acusi ne apucam de shopping ca sa am toate pregatite ca e mai bine sa stea acolo la usa in rucsac just in case, bine ca si daca se intampla vreo ceva neprevazut nu imi fac pb ca se descurca Flo are experienta deja da mai bine sa le avem pregatite.
Bebe e destul de mare si se misca f puternic si ma cam jeneaza cu respiratul mereu am senzatia aia ca nu am aer destul.
Uff maine fac 36 de sapt mai e putin.
Vad ca moasele astea de aici nu dau nici un semn ma gandesc sa dau un telefon dupa amiaza sa vad ce si cum, ca data trecuta am primit scrisoare de la ele da eu maine fac 36 de sapt si ar trebui sa merg la control si nu am nici un semn de la ele.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
vias spune:
Mai fetee...eu inca dorm binisor....ma trezesc doar cateodata odata pe noapte ca sa merg la toaleta...cred ca si din cauza ca muncesc mai mult si sunt mai obosita....sper sa ramana asa situatia...ca mie parca nu-mi mai ajunge somnul...
Off..sper sa treaca odata saptamana asta ca nu mai am chef de nimic...nu stiam ca asa greu poate sa treaca ultima saptamana...

Cami 32s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Alina Maria spune:
Buna fetelor , intru repede desi am multa treaba si trebuie sa plec , dar totusi vreau sa va spun si eu ceva in privinta igienei la fete si baietei .
La fete stiu cum e se spala cu apa si sapun frumos cu o carpita ca sa ii zic asa , se desfac buzele usor dupa ce a facut caca ca sa fii sigura ca nu a ajuns minzerie acolo , betigasele se folosesc daca are prea mult alb intre labii si se curata usor cu betigasele ude .
La baietei inca nu stiu tot ca inca nu am avut insa am auzit aici ca nu se decaloteaza deloc . Asta se intampla cica de la sine mai tarziu , sau ceva de genul asta , oricum o sa aflu si am sa fac cum se face aici si o sa va spun atunci mai multe .
Va pup !
Alina
36
si
Mandy Stephanie 3 ani
http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
catilin2008 spune:
alina, eu am un fratior de 11 ani, deci aveam 21 cand a nascut mama..si am vazut si eu kla ea..cum se decaloteaza..ca sa se previna fimoza..stiu ca celalalt frate a trebuit sa faca pana la urma operatia de fimoza..care este de fapt cam acelasi lucru care il fac evreii tutror baietilor..
acum..nu stiu ce recomanda doctorii in privinta asta..dar sfaturile babesti..asa spun ca trebuie facut...![]()
27 + cu
Bebicu Andrei
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Legat de toaleta fetitelor Vicky nu e asa complicat eu chestia cu betigasele si etc nu am auzit-o. Aici mi-a zis moasa clar nu desfac sa curat intre labii sau ceva de nici o nuanta. Spalata cu apa si gel de corp sau cu ce speli bebeul pe dianafara ca la dush ca peste tot uscat bine cu prosopelul tot nu se desface nimic numai suprafata si uns bine un strat gros de crema din aia cu oxid de zinc si mi-a aratat cum sa o dau si cu crema ii dai peste tot in triunghi asa inclusiv pliurile dinspre picioruse si nu am avut pb. Eu la inceput dadeam cu mai putina crema ca ma gandeam ca asa trebuie ei de unde am facut asa si de la urina a facut Ari bubitzele alea de candida sau cum s-o chema in romaneste si a trebuit tratament cu clotrimazole vreo 5-7 zile de doua ori pe zi ca sa ii treaca si dupa am prins curaj si am folosit crema din plin si intradevar nu am mai avut nici o pb. Deci aici clar zice ca nu se desface sa cureti intre labii sau ceva cureti frumos cu servetele umede cat se poate fara sa insisti prea mult intre deci doar ce se poate la suprafata. Am observat la Ari ca na se mai aduna ceva mizerie in partea de sus unde e clitorisul dar nu desfaceam si dadeam cu servtelul umed pliat usurel si mai scotea din mizerie dar fara sa o raneasca.
Sunt de acord cu tine. Nici eu nu am desfacut niciodata labile ca sa o curat pe Bianca. Doar spalata bine, cum ma spal si eu, si uscata bine cu prosopelul. La fel si cutele de la picioruse trebuie uscate bine dupa spalare, ca altfel se irita. (in special copiii mai grasuti, cum e gaza mea) Si nici in urechi sa nu curatati copiii cu betisoare. Doar cu putina vata facuta sul foarte subtire.
Andreea
34+ si
Bianca MariaPOZE
estrella80 spune:
Buna fetele!
Acum intru si eu dupa o lipsa de caterva zile, in care ma asteptam sa aud la intoarcere ca bebe Antonia s-a nascut si ca Irda este bine, dar cand am vazut ca si MoNA a plecat acasa.... parca ma simt si mai bine!!
Felicitari mamicilor, sa va traiasca copii si sa va aduca numai bucurii!
Casa de piatra si tie Mada!!!Am vazut si pozele.... toti erati niste simpatici!
Pe tine vroiam sa te intreb daca mai poti pune inca o data linkurile cu carucioarele alea de la Loola sau de unde rau ele, le+ai pus mai demult, nu mai stiu in ce capitol, de erai indecisa intre care dintre ele sa alegi!!!Noi tot nu am reusit sa ne decidem in privinta caruciorului......si cautam!!!!
Orice sfat de la fete este binevenit!
Aceti vreuna din voi patut de la Graco?? Vreau sa cumpar lenjerie de pat pentru el, si nu gasesc pe dimensiunile patutului?Aveti vreo idee?
Noi suntem bine, am fost la doctor, bebelina e bine, are 1,517 gr la nici 30 sapt implinite, doctorul a zis ca e dezvoltata cu o zi fata de varsta ei si ca voi naste in prima saptamana din august..Asa ca, fetele care se ingrijorau ca vor ramane ultimele, si ca toate vor fi nascut deja pana atunci, ma puteti include si pe mine in categoria voastra. Le vom vedea pe toate cum nasc iar noi..... la urma!!
Va urez o zi buna!!!La toate!!!

Estrella 29+
29+