Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

pai la 0 - 0 stai bine si cu una si cu alta

io n-am dileme, am planul B - Suedia am si steag, abia astept sa-l pun pe masina mea suedeza sa ma claxoneze astia prin oras l-am pus si cand jucau englezii dar nu ma departam de ea ca mi-era ca o gasesc pe jenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pina si la faulturi ii egalitate 12-12. Da' la cartonase, parc-avem unu' in fata, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

de la bbc cetire: they failed to beat the underdogs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

vaaai ce m-o plictisit meciul asta...daca am fost in stare sa pregatesc sandwichurile pentru maine in timpul actiunii...
voljena,mie mi-a placut de lucinda in principiu,da nush daca era facuta pt job...da bine ca am scapat de michael ca credeam ca nu mai pleaca in veci...)) sper sa cistige lee,ca alex ma cam enerveaza...apropo,citi ani are?? :))))

Mergi la inceput

Nemtii tocma ce decretara ca, in cazul asta (adica 0-0, Franta - Romania), Italia va cistiga grupa....io tin cu Olanda, nah
De altfel, neamtu' de la ARD tinea cu frantujii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Astia au zis aici ca e grupa "carnage" si ca unii se vor intoarce acasa mai devreme decit vederile care le-au pus la posta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

pfffui, mie-mi plac sosetele olandejilor: bleu ciel ..plus ca parca-s mai draguti ca italienii, nu?? :-))
Edit, c-acu realizez, Andrada: adica americanii dau soccer iuropean la televizor???
Tot io: yesssssss...
Tot io: yesssssss...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mama ce-o incurca italienii...desi au zis ca golu ala a fost din offside eu nu cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am ratat meciu, da m-am uitat nitel la olandezi, miamii.
Insa astept meciul cu suedia, ca acolo de obicei sunt exemplare reusite

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pfuaaaaaaa, fundu gol mascalzone

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput