Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

e vineeeeeri ! in ultima vreme traiesc doar pentru weekendul urmator...wishing my life away,huh...
mihaela,da ce calatorie pregatiti voi acolo! va invidiez! pina la urma n-am mai gasit ce-am vrut nici in sudul frantei si nici in sardinia asa ca o sa mergem in creta! dumnezeu cu mila...
lilanda,cum mai merge soferitul? pe mine ma oboseste fantastic traficul in ultima vreme si ma concentrez tot mai greu...acuma mai mult ma bazez pe al saselea simt ca altfel parca sunt pe alta lume...ieri am ajuns la munca (dupa ce am strabatut tot orasul) si am constatat ca oglinda din stinga imi era pliata... cum m-am descurcat fara oglinda aia tot drumul doar ingerul meu pazitor stie...
dar irimell pe unde mai e?? ultima data (anul trecut !!!) era in romania,sper ca e ok...
edit: voljena,tu te uiti la "the apprentice"? ca n-am cu cine comenta...)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

howdy-ha!
ce mai faceti mai tovarasi?
Lilutza, acum vreo luna a fost ziu ata, iarta intirzierea si primeste gindurile mele bune si La multi ani, cu sanatate si bucurii!

quote:
Originally posted by doruletz

Asa e bre, cum zic suedejii, omu a 'tradus' la feminin panoplia de haine masculine d'aia se spunea p'aci ca 'Chanel a eliberat femeia iar Yves Saint Laurent i-a dat putere".
Da' cele mai frumoase citate din YSL le auzii zilele trecute la radio:

” Rien n’est plus beau qu’un corps nu. Le plus beau vêtement qui puisse habiller une femme ce sont les bras de l’homme qu’elle aime. Mais, pour celles qui n’ont pas eu la chance de trouver ce bonheur, je suis là. »
pentru ne-francofoni: ” Nimic nu e mai frumos ca un corp gol. Cea mai frumoasa haina care poate imbraca o femeie sunt bratele barbatului pe care-l iubeste. Dar, pentru cele care nu au avut norocul sa gaseasca aceasta fericire, eu sunt aici.

"Pour être belle, il suffit à la femme d'avoir un pull noir, une jupe noire et à son bras un homme qu'elle aime."
"Ca sa fie frumoasa unei femei ii e suficient un pulover negru, o fusta neagra si la bratul sau, barbatul pe care il iubeste"

frumossss. nenea asta a fost un artist pe toate planurile.
si eu cred totusi ca a ajuns in rai. Dumnezeu e mai bun decit spune biserica.

am auzit ca angelica veselica se muta cu plozii in franta. de aici, acum, o inteleg. si inca nu am nici o sutime din banii ei.

despre mine: alternezi perioadele de depresie cu cele de lene/lehamite.

se pare ca scandinavia ne-a luat-o inainte la temperaturi. aici tot racoare e ...

va tuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hello, helllo :-)
Abia astept sa fie marti, sa se mai racoreasca ...e inuman de cald, parol

liris, multumesc de urari, asisderea . Chiar aveti un an acusi de cind sinteti pe-acolo, nu?? Va bate gindu' sa va-ntoarceti?

speed, cu soferia stau bine, multumesc, insa n-am ajuns la stadiu' ala de s-o pun pe pilot automat . Inca-s incordata la volan si mai probleme cu parcarile pe dreapta!! In rest, juuuur, ca nu m-am mai oprit ca bou'-n trafic de muuulta vreme!!! :-)

Alminteri mi se facu un dooor abitir de vacanta...de-aia de duca! Din pacate, vara asta pas!! :-(
Ce meciuri sint in seara asta??

Mergi la inceput

si la noi s-a mai indreptat vremea...azi am fost la gym ca are micuta lectii de inot,nu de altceva )),si inghitind eu apa cu clor din piscina ma gindeam ce bine ca plec chiar si in creta,si o sa inghit in schimb apa cu sare...)) no rubbing it in,lilanda )))
joia asta au micutii liber de la scoala ca e mare referendum mare in irlanda,se voteaza da sau nu pentru "lisbon treaty",nimeni nu stie insa ce si cum si parerile sunt impartite tocmai din aceasta cauza ))) pacat ca nu se organizeaza votarile in institutia mea sa am si eu o zi libera ca simt ca explodez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna, seara buna!

Noi am avut un we luuuung, ca fu National Dag vineri...asa ca am fost ca in concediu...la plaja si la www.kneippbyn.se/sv/vattenland" target="_blank">vattenland. AMR 2 saptamani, dupa petrecerea de Midsommer plecam.

Lil' chiar e cald? Ca io deja asa m-am obisnuit ca va fi toata vara . Sper ca dupa ce ne intoarcem sa nu vina ploile, ca nu mai "pupam" noi vacanta...

Speed, io nu fusei in Creta dar visez...am auzit/citit ca e superb! Astept si impresiile tale pentru o eventuala destinatie de vara.

liris, citeam aseara la tv, ca Scandinavia fi ieri cea mai calduroasa zona din Europa! Asa ceva....

Sa aveti o saptamana!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela,am sa raportez cu siguranta )) da nu plecam decit pe 8 august!! pina atunci o sa-mi suportati vaicarelile despre cumplita-mi soarta, nevoita fiind sa-mi asigur existenta (si excursiile prin shopping centre-uri) prin munca )))...
e vina mea ca am lasat programarea vacantei de vara atit de tirziu,de obicei rezerv ceva de prin ianuarie-februarie...da anul asta a fost un an ciudat si nu mai vreau sa ma gindesc...teoretic creta imi bifeaza toate casutele pentru o vacanta la soare dar unde am gasit in cele din urma e prea aproape de malia -renumita statiune pentru drinking holidays...))) tiiii ce idee mi-a venit,sa-mi las consortul si copila acasa si sa merg singura )))
mihaela,si eu ca o floare )) abia acum am remarcat "hobby"-ul tau...superbe fotografii,sincere felicitari si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Va uitati la meci???
Io vad ca naiba, pe-un program de nemti!! L-am vazut insa biine pe Basescu...:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

ne uitam pe BBC1 hai ai nostri!!

speed - ma uit si la apprentice, am vazut pana si aseara: de ce i-am concediat febletea mea lucinda se duse... acum ma reorientez spre unul din baieti... nu stiu care inca... ma mai gandesc pana miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si noi ne uitam!!!! Hai Romania!!! Avem noroc ca transmit sudejii tot campionatul, pe TV4.

speed, multumesc! Ar trebui sa-mi reiau activitatea, am lasat-o putin balta cand am inceput suedeza, nu mai aveam timp...
Cu Creta nu-i graba, ca vara asta nu ne aventuram. Doar sa stiu daca merita poate la vara viitoare...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Io am o dilema,sa tin cu Romania...sa tin cu Franta...

Mergi la inceput