Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 20
speed spune:
caldura?? cum puteti vorbi de caldura ?? la noi continua sa ploua...si economia cica e la pamint...doamne ce vremuri...
noroc cu micuta mea ca imi mai bucura zilele: ieri,-la indemnul bunicii ei!-a vizionat caseta noastra obosita de la nunta (de acum 100 de ani ).spre deliciul meu a declarat ca arat la fel de bine ca atunci ...despre taica-sau a spus ca arata foarte tinar in caseta (deci nu ca arata mai batrin acum...) tactul il mosteneste de la mine,bineintelels...
Rayuela spune:
Noi sintem cu mutatu.Plina de draci si nervi,trebe sa renovez apartamentul in care stau,ca Bubu mi-a mazgalit peretii si vezi doamne asa ceva e inadmisibil.
Acu io ce sa-i fac cupilului?Daca ea vrea sa deseneze si sa semneze pe pereti?Adevarul este ca numa pe ici pe colo,nu a facut totusi tablouri,dar astia,ai dreacu,nu se lasa pina nu-ti iau pielea de pe tine.Of,ce bine o sa fie la casa mea,unde poate Bubu sa deseneze unde vrea ea,cel mult primeste cartonase rosii de la noi,nu de la Stena Fastigheter,ai dracu cu chiriile lor cu tot!
Gata,m-am racorit.
Altfel,lilule,iti sta bine cu avertismentul ala.
Nu poti unu rosu,sa se asorteze cu steagul?:))
Rayuela spune:
Vaz ca ati fugit din poiana:)
Hai sa va ademenesc cu o "bubuleasca",chiar m-a distrat,perspectiva unui cupil ne-crescut in vacante la Mamaia unde curg siroaie "ferrari" si alte masini de "smecheri".
Azi astept autobuzu cu dinsa,si trece o masina decapotabila,eveniment raaaaaaar pe aici(la volan un imigrant,ofcorz,care trebe sa se laude in tara de bastina ca a "reusit" in strainatate:))
Bubu se uita mirata si-mi spune:
_Mami,lu nene i s-a rupt masina,ai vazut,nu are masina peste cap!
Si inca una recenta.Ii place teribil sa se uite cum ma fardez,si e fascinata de rujuri in mod deosebil,pe care eu nu le folosesc decit ocazional.Cind sa o duc intr-o dimineata la gradi,imi zice,aratind cu degetul hotarita:
_Mami,azi trebuie absolut sa-ti iei buzele cu tine!!
Hehe
lilanda spune:
Bonsoir :-)
Ma plingeam io de calduri, daaa?? Acu' plooaa...bacovian as zice!!
Rayu spor la mutat si la pictat Auzi, da' la voi nu se scade de la obligatia de varuit cite luni ati locuit in apartamenu' ala?? Ca pe-acilea, dupa vreo doi ani, poti lasa peretii cum vrei tu :)) Cit despre masini, cica de anul viitor si danejii or sa aduca Dacii Logan la 15.000 de euro, adica ieftin ca la Ikea
Io fusei streasata zilele astea cu actele mamii lor de resedinta si permis de munca, insa azi aflai vestea mareata ca, de la 1 august, incep serviciul la care visai de freo doi ani incoace. Asa ca
va pupez...si un buchet maaaaare de flori pentru voljena...stie ea de ce!!
PS: doru, vezi ca facuram douaj' de pajini...nu iesti tu draguta sa decshizi subiect nou??
voljena spune:
lil - august nu e luna de concedii? felicitari tak pt flori...
rayu - sa spui la bubu sa nu mai rada de emigrantii snobi, ok?
uite ce www.trollhattansaab.net/wp-content/SaffronYellow.jpg" target="_blank">gigea este...
doruletz spune:
io am scutire pentru absente, avusei zile grele pe la birou, ma luptai de zor (si in zadar) cu prostia omeneasca si incepui din ce in ce mai des sa ma intreb ce naiba caut io in lumea "civilizata" cand sunt atatea locuri pe planeta asta care abia asteapta sa fie descoperite...
Lilutza felicitari! acu asteptam sa dai de baut la primul salariu! nu stiu daca o sa reusesc sa schimb io subietu, pare complicat bre cu atatea butonase. Apropos de chestii complicate, ieri un coleg d'al meu (informatician) se chinuia sa plateasca un voiaj pe net si cum ii tot refuzau cartea de credit zice printre dinti 'nu inteleg nimic din informatica asta' !! Muhahahaha, ii zisei io ca i-a luat cam mult sa-si dea seama (fro 10 ani de cand lucreaza in domeniu) da' mai bine mai tarziu decat niciodata
Rayu ,, am murit de ras la asta cu masina de peste cap, are dreptate bietu copil, ce-or vedea frate la masinile astea stil fred si barney?
Va mutarati? sa nu uiti sa ne inviti la cheful de inaugurare
voljena, mai pun si io niste floricele langa ale lilutzei, n-am urmarit io toata povestea da' ceva ceva tot am aflat si ma inscriu printre admiratorii tai
hai ca mai viu io ma duc sa-mi prind urechile in butonase