Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Doruletule,ti-ai tras trese mami:))Felicitari!
Abia astept un coflict d'ala rau sa va vaz in actiune,pe tine si lilutza:)
Care mai are trese,ca io n-am vazut...??
Ha...???Conu NN?

My god,asa ceva....

aoleu ce kioara sunt la mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz

oa, ce de schimbari de culoare de cand nu mai scrisei p'acilea, e epidemie de mov la scandinavi? :)

Pai doar movu' e la moda, nu?? :-)
S-apai regina io chiar nu vreau sa fiu: nici macar printesa, ca cic-ar fi stresant (va spusei ca ala mic al Danemarcei se-nsura c-o frantuzoaica si aia se dadu lipsa la prima ei sarcina de printesa :-)) Da' de pregatit in Australia , ma pregatesc, ca pina string banii de avion mai trec freo doi ani, cel putin...noah, da' macar avem prilej sa facem galerie (si subsol la mama rayu) ca sa fim macar la Göteborg in 2010
volejna, risei bine de tot la comentariile alea despre maioneza!! Sa vezi tu, daca nu fratujii-s vinovati :-))

Vazui ca si Irlanda ii aratata cu dejtu'!! Asa-i trebe daca vota-mpotriva :-)) Cu ocazia asta se scoasera si scandinavii

Tot io, c-o vazui si pe prima duamana www.hotnews.ro/stiri-international-3349362-video-soldat-israelian-sinucis-timpul-ceremoniei-plecare-din-ierusalim-presedintelui-nicolas-sarkozy.htm" target="_blank">Carla la proba de 50 de metri scari!! Se misca repede :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by lilanda
[
Vazui ca si Irlanda ii aratata cu dejtu'!! Asa-i trebe daca vota-mpotriva :-)) Cu ocazia asta se scoasera si scandinavii

ce chestie,io nici n-am stiut ca se bea pe aici... oricum nu se supara mititeii pentru clasamentele astea,ei sunt chiar foarte satisfacuti de ispravile lor...
in australia m-oi duce si io cind mi-oi invinge teama de rechini...))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari pen' move dorule

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

ma duc in romania ! la drum de seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va salutez de la Romanika! Abia astept sa ajung inapoi la racoare , e jale aici cu caldurile in cutiile de betoane!

In rest, nimic interesant....

aha, vazui si io noutatea, dorulets felicitatziuni!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara, plecarati toti in vacanta bre?

io casc ochii la stiri, cica o eliberara farcii pe www.expres.ro/articole/detalii-articol/810740/Armata-columbiana-a-eliberat-o-pe-Ingrid-Betancourt/" target="_blank">Ingrid Betancourt , o franco-columbiana pe care o tineau comunistii de vreo 6 ani in jungla columbiana. Cica statea toata ziulica intr-un hamac (adica imaginea pe care o am io despre paradis:))) .
Acu p'acilea e agitatie mare ca fancezii de cand asteptau vestea asta. Acu se bucura de zici ca ei au fost in jungla si s-au batut cu farcii asa de mandrii sunt. Poate ca asa o fi, auzii ca L'oreal a platit rascumpararea ca sa o foloseasca pe Ingrid la reclamele de sampoane

lilutza ? cum a fost?

mihaela, mai stati bre la canicula? vez ca uite cica vine si conu NN poate va vedeti la o racoritoare p'acolo

restu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

restu...ii aici...da in afara de neasteptata si neinchipuita veste ca in irlanda continua sa ploua... nu prea mai am ce zice...
oh,am citit in ziarul local (n-am link) ca un irlandez s-a dus sa faca operatie estetica (liposuctie si indreptarea nasului) in venezuela parca dar fiindca a luat o doza de cocaina inainte de operatie,a ...pierit...aviz amatorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi mai stam olecutza pe la caldura...inca vreo 2 saptamani.

NN daca treci prin apropiere(de NV-ul Romaniei), da un semn sa bem o palinca de Zalau...sper ca n-ai uitat! Nu ca ne-ar racori, dar macar ne-am veseli!

Noa s-aveti un we! Noi inca ne gandim pe ce carari sa apucam...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io-s naucita de caldura De aici si lenea porceasca..:-)

Mergi la inceput