Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

E Campionat Mondial in Göteborg?
Io nici nu stiam:)
Orchid,am io o camera la subsol,daca nu o fac circiuma,o ofer la cazare

Bre,mi-au placut rusii la nebunie ieri.Ce meci domnule....ce meci!
Sper sa cistige Campionatu!
Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri Lilanda si Rayuela. Daca ati sti de cand imi storc creierii gandindu-ma la variante de cazare. Sotul meu este inotator si el va participa iar eu vreau sa-i fac galerie si calatoria in sine va fi destul de costisitoare pentru doua persoane.
Web site-ul viitoarelor campionate este urmatorul:
http://www.2010finamasters.org/
Anul acesta FINA Campionatele au fost in Perth si sotul meu a fost foarte successful si la ctaeva zecimi de secunda de a-si realiza visul - aur la mondiale!! Sa speram ca 2010 este cu mai mult noroc!!

La antipozi sunteti binevenite cu familiile oricand - noi deocamdata avem un apartament de vacanta care este gol cand nu ne viziteaza prieteni. Daca intre timp ne mutam ( astept rezultatul la un transfer in septembrie, atunci vom vinde apartamentul de vacanta dar vom cumpara o casa mare cu camera/e de oaspeti.
Inca o data multumiri multe - visez de pe acum la Suedia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Cine-si mai aminteste de www.dr.dk/Musik/Anmeldelser/Anmeldt/2008/06/crayons.htm" target="_blank">Donna Summer? Are 60 de ani si arata ca la 30; cit photoshop sa fie???

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

ce photoshop? e de ceara de la madame tussauds...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

si de aici raportam ca am sarbatorit midsommer si sankt hans all in one, ieri in sfinta zi de simbata, in casa de vacantza a ambasadei, fost proprietate si casa de vacantza a liderului de la berlinul democrat si ddr-ist erik honeker. danezii au cintat katiusha ! buna si aia decit nimic...

de fotbal ce sa mai zic ... hahahahaha stiam eu ce stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

http://www.youtube.com/watch?v=0vYPIlzDpGk

izmail link uitam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

salutare de la mare!
io-s la soare si distractie, dar ma gandesc si la voi, sa stiti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03

salutare de la mare!
io-s la soare si distractie, dar ma gandesc si la voi, sa stiti!

***majestate***

io nu sunt invidioasa

vacanta placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

oa, ce de schimbari de culoare de cand nu mai scrisei p'acilea, e epidemie de mov la scandinavi? :)

De fapt io mai trecui da'nu avusei nimic inteligent de zis (nu ca ar fi o noutate )

vere nn, vazui toate filmuletele din Moskva, nu e asa de urat p'acolo bre, nimerisi bine. Acu daca mai castiga rusii si campionatu, nu le mai ajunge nici gheata de-o gasira astia pe marte la cata votca o sa curga prin partile alea, nu asa?

in rest, cum spusei, io nu-s prea in forma, ma oboseste vara, ma enerveaza serviciu, ma capiaza fotbalu, ma exaspereaza Aca. (Acu vaz ca are o problema cu "onitza" si nu vrea deloc sa se imprieteneasca cu ea. Mai bine face pe jos si dupa aia urla ca cica "s-a vasat aca":))

mara, vacanta placuta si pune si tu poze ca sa te invidiem mai bine!

voljena, hai ca raspund dupa 3 pagini, nu mai vreau bre sa stiu nimic de capetele incornorate de cand citii interviul asta cu www.cotidianul.ro/printul_nicolae_sint_pregatit_sa_fiu_regele_romaniei-40320.html" target="_blank">nepotu pacalicilor care cica el e "pregatit" sa fie rege . Iauz brâul, pai si io sunt fratilor pregatita sa fiu regina, e careva care nu e pregatit?

lilutza, tu vaz ca te pregatesti de excursie in Australia? oau, ce pacat ca nu stau in Goteborg ca de cand visez sa vizitez tara cangurilor...

hai ca mai viu

Mergi la inceput

doruletz - merci de link... interviul asta imi scapase... desi suntem practic vecini... e tare nepotelu' niciolaie asta... am ras si la unele comentarii

noi iar avem probleme www.dailymail.co.uk/news/article-1028794/Heinz-mayonnaise-advert-men-kissing-set-complained-year.html" target="_blank">arzatoare la ordinea zilei...

mai e mult pana in august?... ca vreau si io sa trimit vederi de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Doruletule,ti-ai tras trese mami:))Felicitari!
Abia astept un coflict d'ala rau sa va vaz in actiune,pe tine si lilutza:)
Care mai are trese,ca io n-am vazut...??
Ha...???Conu NN?

My god,asa ceva....

Mergi la inceput