Scandinavii... se intoarce (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Rayuela spune:
E Campionat Mondial in Göteborg?
Io nici nu stiam:)
Orchid,am io o camera la subsol,daca nu o fac circiuma,o ofer la cazare
Bre,mi-au placut rusii la nebunie ieri.Ce meci domnule....ce meci!
Sper sa cistige Campionatu!
Am zis!
orchid spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri Lilanda si Rayuela. Daca ati sti de cand imi storc creierii gandindu-ma la variante de cazare. Sotul meu este inotator si el va participa iar eu vreau sa-i fac galerie si calatoria in sine va fi destul de costisitoare pentru doua persoane.
Web site-ul viitoarelor campionate este urmatorul:
http://www.2010finamasters.org/
Anul acesta FINA Campionatele au fost in Perth si sotul meu a fost foarte successful si la ctaeva zecimi de secunda de a-si realiza visul - aur la mondiale!! Sa speram ca 2010 este cu mai mult noroc!!
La antipozi sunteti binevenite cu familiile oricand - noi deocamdata avem un apartament de vacanta care este gol cand nu ne viziteaza prieteni. Daca intre timp ne mutam ( astept rezultatul la un transfer in septembrie, atunci vom vinde apartamentul de vacanta dar vom cumpara o casa mare cu camera/e de oaspeti.
Inca o data multumiri multe - visez de pe acum la Suedia
voljena spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Cine-si mai aminteste de www.dr.dk/Musik/Anmeldelser/Anmeldt/2008/06/crayons.htm" target="_blank">Donna Summer? Are 60 de ani si arata ca la 30; cit photoshop sa fie???
"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol
ce photoshop? e de ceara de la madame tussauds...
aecnaran spune:
si de aici raportam ca am sarbatorit midsommer si sankt hans all in one, ieri in sfinta zi de simbata, in casa de vacantza a ambasadei, fost proprietate si casa de vacantza a liderului de la berlinul democrat si ddr-ist erik honeker. danezii au cintat katiusha ! buna si aia decit nimic...
de fotbal ce sa mai zic ... hahahahaha stiam eu ce stiam
voljena spune:
quote:
Originally posted by mara03
salutare de la mare!
io-s la soare si distractie, dar ma gandesc si la voi, sa stiti!
***majestate***
io nu sunt invidioasa
vacanta placuta
doruletz spune:
oa, ce de schimbari de culoare de cand nu mai scrisei p'acilea, e epidemie de mov la scandinavi? :)
De fapt io mai trecui da'nu avusei nimic inteligent de zis (nu ca ar fi o noutate )
vere nn, vazui toate filmuletele din Moskva, nu e asa de urat p'acolo bre, nimerisi bine. Acu daca mai castiga rusii si campionatu, nu le mai ajunge nici gheata de-o gasira astia pe marte la cata votca o sa curga prin partile alea, nu asa?
in rest, cum spusei, io nu-s prea in forma, ma oboseste vara, ma enerveaza serviciu, ma capiaza fotbalu, ma exaspereaza Aca. (Acu vaz ca are o problema cu "onitza" si nu vrea deloc sa se imprieteneasca cu ea. Mai bine face pe jos si dupa aia urla ca cica "s-a vasat aca":))
mara, vacanta placuta si pune si tu poze ca sa te invidiem mai bine!
voljena, hai ca raspund dupa 3 pagini, nu mai vreau bre sa stiu nimic de capetele incornorate de cand citii interviul asta cu www.cotidianul.ro/printul_nicolae_sint_pregatit_sa_fiu_regele_romaniei-40320.html" target="_blank">nepotu pacalicilor care cica el e "pregatit" sa fie rege . Iauz brâul, pai si io sunt fratilor pregatita sa fiu regina, e careva care nu e pregatit?
lilutza, tu vaz ca te pregatesti de excursie in Australia? oau, ce pacat ca nu stau in Goteborg ca de cand visez sa vizitez tara cangurilor...
hai ca mai viu
voljena spune:
doruletz - merci de link... interviul asta imi scapase... desi suntem practic vecini... e tare nepotelu' niciolaie asta... am ras si la unele comentarii
noi iar avem probleme www.dailymail.co.uk/news/article-1028794/Heinz-mayonnaise-advert-men-kissing-set-complained-year.html" target="_blank">arzatoare la ordinea zilei...
mai e mult pana in august?... ca vreau si io sa trimit vederi de la mare
Rayuela spune:
Doruletule,ti-ai tras trese mami:))Felicitari!
Abia astept un coflict d'ala rau sa va vaz in actiune,pe tine si lilutza:)
Care mai are trese,ca io n-am vazut...??
Ha...???Conu NN?
My god,asa ceva....