Scandinavii... se intoarce (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mda,m-a naucit si pe mine putin faza cu sosetele albastre,oare sa-i fi stilat Posh?? ))) na ca parca mi-e si putin mila de italieni acu,bietu toni ce suparat era mititelul...((( si ce dragut era pe vremuri van basten si ce chel a ajuns acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noa ca si mie mi-i mila de italieni...cum fura batuti asa la gol...mie imi plac mai mult decat olandezii dar in meciul asta au fost cam "ratalai" pe cand olandezii parca aveau duracell in talpi...ce sprinturi am vazut! WOW! A fost un meci fumos! zise io micobista

Sabinutz si eu astept sa-i "cunosc" pe suedezi, ca trecura cativa ani buni de cand nu m-am mai uitat la meciuri. Asa ca nu mai stiu ce "exemplare" scoate la atac .

S-aveti o noapte buna!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

woooa, 3-0!!! La 2-0, am mutat canalul ca Niels se plictisea :-) Bravo olandejilor, chiar meritau victoria la scor!!

Gata s-a racorit pe-acilea; parca mai poti sa respiri asa!! Noi sintem in vacanta (io, neoficial inca) si ne indemnam unul pe altul sa facem curat. Oricum, am sters un geam!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna ziua microbistilor!

printre meciuri, goluri, mici si bere, vin si eu repede repede sa va povestesc:
am fost sambata la cluj, n-am avut prea multe optiuni asa ca am ales sa vedem un film romanesc, si anume "boogie" si unul rusesc, si anume "nothing personal".
in deschidere la "boogie" am vazut si "megatron". o povestioara foarte impresionanta, spusa intr-un mod cat se poate de realist/natural/minimalist chiar. n-ai zice ca o poveste spusa astfel ar putea impresiona atat de mult. mi-a placut foarte mult.

www.boogiemovie.com/ro/despre-film.html" target="_blank">"boogie" mi-a placut si el. a doua zi dimineata, cand pregateam micul dejun aveam impresia ca sunt in film. acelasi stil ca si "megatron", direct, simplu, realist, dialoguri savuroase, poveste simpla. e un film pe care-l savurezi. nu e impresionant dar savuros e sigur.

la filmul rusesc m-am plictisit, m-am asteptat la altceva dar macar am auzit un strop de rusa ca tare-mi era dor. pe bune vorbesc.

tiff-ul a avut un succes foarte mare, sali pline, o gramada de tineret dar nu numai. abia am gasit bilete la boogie, de exemplu.

in alta ordine de idei l-am vazut si pe base, ne-a facut cu mana si ne-a zambit larg din masina.

hai ca v-am plictisit destul si tre' sa mai si lucrez!

hai romania!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03
www.boogiemovie.com/ro/despre-film.html" target="_blank">"boogie" mi-a placut si el. a doua zi dimineata, cand pregateam micul dejun aveam impresia ca sunt in film. acelasi stil ca si "megatron", direct, simplu, realist, dialoguri savuroase, poveste simpla. e un film pe care-l savurezi. nu e impresionant dar savuros e sigur.

Ce misto e siteu'!!! Daca e si filmu'-asa...gios palaria mara, chiar vroiam sa te-ntreb, Ioana mai scrie?? Io tot o astept cu-a doua carte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

se mai racori si p-acilea
no, urmarirati meciu suedezilor? avurati cu ce va scalda ochii? ca daca nu iote aici si aici jucatori
astea doua poze circula p-aici pe mail cu titlu' "de ce noi fetele tinem cu Portugalia" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Halaua !

Am suprevietuit lucrarilor la exterior punct suntem intr-o mica pauza punct spre sfarsitul lunii ne apucam si de interior punct sper sa mai apucam vacanta puuuuuuuuuuuuuunct.
In link vedeti ce facuram pana acu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

suuupeeerb! punct :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

'neatza!

se mai racori si p-acilea
no, urmarirati meciu suedezilor? avurati cu ce va scalda ochii? ca daca nu iote aici

Da' pe iubita lui ai vazut-o?? Ori 11-le de vis??? Latinii, tot latini ...cu fotomodele (ah...apasati pe nęste, ca sa vedeti tot). Mie-mi place de iubita lui Makelele si-a lui Aquilani...parca-s mai imbracate, nu???

tatic, supeerb!! Foarte frumoasa investitia...astept si interioru'!! Spor la treaba!! Punct si io.
PS: suiedejii, slabut, slabut...nu la fotbal ma refer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

gata - cred ca trecu si vara asta...

de acord cu lilanda - mi-am pierdut vremea cu suedejii - slabut 'talentul'... portugalia - asa DA

speed - asta seara finala la apprentice - alex are 42? 24? da parca tot mai vreau sa-l vaz pe lee pterodactil

unde e doruletz? ca e un subekt numa' bun la jenerale... sa le explice ea calm si fara patos cum e cu casile astea regale foste prezente si nu prea cred ca viitoare... mie-mi tremura destele pe tastatura si oricum am preocupari ultra intelectuale azi - sa cumpar niste bolovani sa-i trantesc pe gradina din fata casei pe unde mi se preumbla cu masinile si mai ales parcheaza niste bestii de vecini...

englezii joaca si ei fotbal prin reprezentantii legali comentariile bbc merg cam asa - are mingea X: jucator la liverpool, paseaza lui Y: jucator la chelsea...

Mergi la inceput