Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari si de la noi, am mai intrat sa va citesc dar nu am apucat niciodata sa citesc tot si sa scriu, e soacra mea venita si am iesit mai mult pe afara, la cumparaturi si la bazin si dupa-masa la plimbare cu masina prin zona.
Paula multa sanatate printesei tale, sa treceti cu bine si ce sa mai zic vai de spitalele romananesti, numai bolnav sa nu ajungi pe acolo; La multi ani voua si multe bucrurii!
Ioana pupici de la noi si te asteptam cu vesti bune pe toate planurile.
Giova bine ca ati scapat cu bine cu Marcolino, nu poti sa stii niciodata ce urmeaza sa se intample . Pupici la nazdravan.
Ali, Mirela, Acina spor la treaba cu spiridusii si pupici de la noi.
Irino tin pumnii pentru prima si bafta cu apartamentul.
Cristina pupam nazdravanul, ma bucur ca sunteti bine si sper sa scapati si de varicela.Eu una sper sa vizitez si China si Japonia candva.....cand va creste smecherul meu mare si am si eu un pic de libertate
Maraki eu una te inteleg cu cainele ca am avut si eu o pisica de 5 kile neagra ca noaptea de imi speria toti musafirii m-am ales cu oxoplasma si cred ca nu o dadeam never de nu ramaneam gravida dar sincer acum nu imi mai trebuie animal de casa in curand nici papagal macar
Nu mai stiu ce vroiam sa zic si la cine ca sunt in graba. La noi a fost ceva carnaval cica, am facut ceva poze dar voi pune duminica cand am timp liber mai mult. Am primit de ziua mamei un aranjament de flori tare dragut cu tot felul de flori si un cadran de lemn cu patru pene, o sa fac poza dar deja s-a cam vestjit in rest m-am cadorisit eu ca am dat in boala cumparaturilor, am luat ceva rochii de vara ca am gasit compromisul perfect imi iau de bumbac tricot si atunci daca slabesc....canva pe parcursul aceste ere...o sa imi fie bune si atunci, nu pot sa mai astept momentul ca ajung sa umblu in zdrente niste tricouri si bluzite cum ziceau fetele largi jos de ma simt slaba si dupa ce me ridic de la o terasa unde am halit o pizza si balerini asortati de care zicea Maraki ca nu ii plac, sunt asa de comozi....poate probezi sa vezi.Ce sa zic " Vive la France " ca incap inca in 42 chiar si 40 si nu ma demoralizez ca in Romania parca vad ca mi-ar spune de la intrare ca nu au numarul meu ca am trait si experiena asta.
Alain e bine, happy ca e in centrul atentiei si un pic mucos poate de la bazin sau de la plimbarile lungi dar trece ca e fecior mare. Am inceput sa ii dau Pikovit siropsi parca parca mananca ceva mai bie in sensul ca mananca ceva...ca inainte era ca manechinele cu apa plata si lamaie. Fug sa fac coc niste snitele ca soseste Jean imediat si iar o luam din loc.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi pai nu te compari cu mine care port 46 Lasa ca mi-a trimis prietena mea nsite bermude verzi marimea 50 Nici chiar asa!!!! Oricum nu erau genul meu....
Irina cine e putoarea actuala? Mazarica? bafta la meci, sa luati prima si sa va cumparati incet, incet ce aveti nevoie pt casuta Fata ti-am mai spus eu, il am pe unchi-miu la Constanta, are apt. cu 4 camere daaar....never nu m-a chemat in vacante la mare A fost comandant de vas....e ala care venise acum 1 an la noi in Munchen dar a stat la o vila inchiriata de firma unde lucreaza.
Bianca sa ne spui ce a facut Sandra la examen Cum adica pt. Cambridge? O sa plece acolo??? Am vazut ca si Mira a luat la fete trotineta ca a lui Dani Mie mi se par prea mici pt trotinete....
Ali sa stapaniti sanatosi masina
Giova pai spuma de capsuni am facut-o asa din ce am mai tinut minte Foarte rar fac, o data in scoala generala si parca de doua ori pana in ziua de azi....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mirela- si io ca tine terminata, acu sunt cu ianis in tratamente pt funduletz, il tin toata ziua cu fundul in sus pe burtica fara pamapers si il dau ba cu cutaden ba actovegin, ba miercurocrom , ba panthenol asa ne-a zis dr......si in sf se vad rezultate, chestia e ca sa faca bai de aer cat mai mult..........a stat cuminte pana acum pe burtica dar vad ca numai vrea.oricum se vad rezultate, sper numai sa reusim sa ducem la capat pana se formeaza pielea.............sa nu recidiveze...........e greu dar poate reusim.........cu urlete si plansete la greu..............si nervi la pamant......
aaaaaaaaaaa.de ieri suntem si noi crestini...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki nu mazarica tu ca ala e simpa, basinica nu ne lasa sa rasuflam.Lasa fata pe unchitu ca e dus saracul , vii la mine ca iti garantez ca e mult mai distractiv.
SIlVI sarumana de sustinere!
Anasol curaj si tie si multa rabdare.
Va pup ca plec la nani ,vorba vine ,ma duc sa bag o pizza ca a facut mami.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu acasa. Vai ce bine a fost, prima baie pe anul asta. Ce i-a mai placut lui Dani....tot in apa a fost, pe topogan, la nisip, in apa...si tot asa. Am luat aparatul sa fac poze si acumulatorii erau morti. Las ca mai este timp, daca e vreme faina duminica dupa ce ne trezim mergem la un gratar.
Maraki, examenul Cambrige e un examen care se sustine cu englezi. Sandra mergea la cursuri din noiembrie pana acum de 2-3 ori pe luna. Sunt 3 etape la copii si 3 la mai avansati. Sandra pt nivelul ei de clasa a 4-a a dat pt al doilea stagiu la copii. Daca de ex ai doilea stagiu la adulti (advence se numeste) diploma iti e recunoscuta 5 ani oriunde mergi in Europa, iar daca esti la facultate nu mai trebuie sa dai examenul de limba pt licenta (eu daca aveam cambrige advance la anul cand intru in licenta nu mai trebuia sa dau examenul de limba care e obligatoriu la orice facultate). Dupa cate am inteles examenul cambrige advance e bine sa il dai cam prin clasa a 11-a, pana nu dai bacul sa ai timp sa inveti. E un examen greu, se da examen din cateva probe, scris, oral, ..nu imi vine in minte acum. Cine are acest curs poate iti spune mai multe...si eu stiu din auzite mai multe. Poate la anul dupa faculta ma apuc si eu sa fac cursul ca nu se stie niciodata la ce e bun
Irina erau multe blocuri pe langa liniile alea de tramvai. Si un semnafor si am luat-o drept in fatza....nu am mai mers mult si era Mc`. Bafta pt maine.
Cosmi, pe unde esti? Poze cu copii cand mai pui?
Maraki sunt cam mici pt trotineta e adevarat, dar am vrut sa ii iau ca mi s-a pus pata . Sa invete alfabetul nu sunt prea mici? Si unii tot il invatza Daca nu ti`s buni pantalonii aia trimite-i aici ca ma nimeresti perfect. Numai ca nu imi place verdele cu toate ca anul asta e tare la moda. Verde cu galben.
Duminica mergem la vot , sper sa fie bine
Noapte buna, merg sa mai citesc ceva din curs.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Aaa Irina, pe vremea cand era basinica ministru transp. eeee....vezi ce faci duminica la vot Oare mai iese mazarica?
Bianca, sant nasoi pantalonii, au material nasol, cred ca e din ala care se sifoneaza repede.....din tot ce am primit imi plac doar 2 bluze si inca una asa putin....eu am alt gust.....merg sa mananc o supa de pui la povestiri adevarate......noapte buna....

Anasol sa va traiasca micul crestin Joi botez?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am terminat pt azi cu cititul. Am uitat sa va spun faza faina...azi i-am tinut puzta lui fiu-meu a doua oara sa faca pisu . Ce ciudat...Era in apa si la un moment dat a zis ca face pisu. L-am scos afara din apa, i-am dat chilotii jos si am vrut sa il ridic de picioare sus sa il tin gugulici. Nu a vrut, a zis ca face pisu la wc-u`. I-am spus ca nu este wc aici si atunci facem pisu din picioare.A vrut asha ca...m-am apucat sa i-o tzin. Dar ciudat , cred ca trebuie tehnica speciala de stat ca ultimul jet a mers pe chiloti. Ma distreaza fazele astea...ce ciudat e ca o mama sa isi invete baiatul sa faca pipi din picioare. I-am spus lui Nelu sa se ocupe de problema ca ei sunt barbati dar nu era in zona atunci. Nah ma rog..
Parca vad ca la noapte se trezeste sa faca pipi, si-a baut cacaoa pe la 22.30, am ajuns tarziu acasa ca am stat si la terasa. Si azi noapte s-a trezit pe la 2 sa faca pipi. Dar ma bucur ca am scapat de pampers, asta e cel mai important pana la urma. Nu se trezeste des, debicei la 20 isi bea cacaoa sipana se culca face pisu de vreo 2 ori asha ca nu mai face peste noapte.
Luni se fac inscrierile pt gradi dar am inteles de la o educatoare ca daca nu implineste anul asta 3 ani nu il iau din septembrie.Mi-a spus sa il tin pana in ianuarie la cresa si din ianuarie sa mearga in grupa mica la gradi. Sa vedem acum ce vorbesc luni sau marti cu directoarea...ca el nici nu mai are scutec si mananca si singur (asta sunt conditiile esentiale pt a merge la gradi) mie imi e cam totuna de cand merge, eu vreau neaparat in grupa asta la gradi ca sunt educatoarele care au fost la Sandra. In rest ca merge din septembrie sau din ianuarie..neimportant. A...trebuie sa il invatz sa faca pipi si kk la wc ca acolo sunt wc dinalea pitice.
Noah...m-am luat cu povestile...recuperez zilele de "depresie"
Irina... hai ca fac galerie ce aragaz iti cumperi? Si eu ar trebui sa il schimb pe al meu ca il am de cand m-am maritat. Nu ca nu ar mai fi bun...dar cam arde cuptorul si ma enerveaza .
P.S. Lui Nelu i s-a pus pata sa se mute la casa. Si m innebuneste toata ziua cu casele. Oare sunt bune casele din lemn? Ce stiti despre ele? Oare merita sa iti faci o casa dinasta? Cica ar fi mult mai calduroase decat casele din caramida. Si in 3 luni ai casa. La noi oricum nu sunt tornade sa o darame
http://www.consulta.ro/modele.htm
Merg la somn, noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma rog la Dumnezeu sa-i treaca si sa termin ca nu mai pot. Am trecut printr-un soc aseara....dormea si nu vroia sa se trezeasca. Ce vreti sa mai stiti, nici masa copilului care ar fi trebuit sa fie data "se uita" si cand intrebam "nu am decat ceai, ce ati fi vrut sa va dau?", "am uitata, cum nu v-am dat?".........Alexa cere sa o ducem in parc si imi este frica.....este foarte slabita....

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si cel mic sambata trecuta a venit cu el la urgenta. I-a dat tratament si nu-i trece, nu am vrut sa-l internez in spital. Imi face febra si nu-i trece. Parca toate s-au adunat la mine la usa. Marti sera trebuie sa plecam la mare. Luni decidem daca plecam sau nu. Este foarte greu si mai ales ca am dat mult pe bilete....cei mici sunt varza.
Ca sa nu mai spun ca am avut si eu o cadere. Am slabit si eu langa ea. Nu-mi venea sa pap, pe cine intrebam imi spunea ca asa se manifesta boala si trebuie sa zaca...

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare feteleeeeeeeeee

ce sa va zic??papan e cam racit ,mi a facut febra de am stat cu el 2zile acasa(tratamentul ptr rosu in gat n a fost corespunzator)acum e ok dar l am tinut vreo 3 zile aproape numai in casa ,in rest un nazdravan si un scump......am avut musafiri 1 saptamna aproape..ieri au plecat a fost un mareeeeeeee balamuc aici

BIANca?e bine asteapta vacanta

eu intru in luni in sesiune asa ca.....vai de poponetul meu,dar m am relaxat ptr ca ieri am fost in excursie la slanic prahova(salina)iar azi merg la slobozia la nunta

PAULA multa putere si ai sa vezi ca va fi bine
GIOVA bafta la maritat masina
BIANCA lasa ca trec si examenele
ALI ma bucur sa aud numai de bine
MARAKI ,silvi,astery...si ptr toate fetele un pupic

Mergi la inceput