Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pai cine te opreste sa vii la mare? Stai sa iau eu apartamentul si puteti sa veniti toate, ca paturi nu am ,aragaze nici atat, frigider se gaseste , deci va fi ca la camping. Cine se risca eu ii astept , ii culc pe jos , pe sus ,pe unde o fi.Cu medaliile in gat tot va primesc.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

As veni eu hapt amu dar al meu sot nu se incumeta sa conduca atata ca numai anul asta si-a luat permisul si acum de o luna masina asa ca...iar cu trenul nu merg...inca nu stim unde mergem la vara cu piticii bineinteles ca io acasa nu ii las ...undeva p-aci prin zona noastra...tare bine ar fi de am ajunge pana la mare.

Fetelor io v-am ca imi suna "alarmele" in dormitor si tre sa le dau papa ...un we excelent va doresc ca nu stiu cand mai am io timp de calc.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali asteptam filmul cu gimnastica.
Irina pai eu nu am dat cantitati ca fac dupa ochi, dar cum naiba sa pun atata zahar..o cana. cred ca eu am pus vreo 3-4 linguri.
Bai doamna pe tocuri...trebuia sa mergi in casa sa te schimbi, sa vezi atunci ce bine sareai gardurile.
Mirela chiar ca e tare dani cu apa . pe el nu-l mananca apa cand ii faci baita?

la ora 16 il luam pe pitic de la gradi si via Alba Iulia.
am calcat, dar nu am facut niciun bagaj. mai trebuie sa-mi spal si sa-mi intind si parul....am un chef nebun de toate....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Pai atunci inseamna ca la anul venti ca os a aveti deja experienta la condus.Si cu alarmele dupa voi nu aveti cum sa nu ajungeti cu bine.
Giova mi se pare mie sau ai mai trimis o data mesajul asta? Iar mi-ai adus aminte de spuma aia gretoasa. Iti spun sigur ca asa era reteta ca arata si poze cu cantitatile.

Mergi la inceput

http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11430/Spuma-de-capsuni/
uite proba ca sa vezi ca nu mint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

acum m.am prins de ce se lasa albusul pe fund: nu pusesem deloc zahar....o fi asta cauza...

Irino vezi ca nu uit ce ai zis in dimineata asta: ma cazezi la tine Dumenezeu stie cand ajung

Paula sanatate printesei!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Maraki era sa ma inec cu cafeaua , ce oi fi eu afoana in ale bucatariei dar tu esti super tare, bine ca nu ai uitat capsunile.
Normal ca te cazez , pentru tine cumpar si pat , ba mai mult iti fac si o spuma de capsuni cu zahar cu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki esti mortala...cum naiba nu baga-i zahar in spuma de capsuni? asa dulci erau capsunii?
Irino nu am mai scris, bai asa o fii, eu te cred, dar mie mi se pare mult zahar,cel putin pt. gustul meu. vad ca si pt. al tau.

vine hasbandul acasa si eu nu i-am pus hainele in bagaj...naiba stie ce am....
ne auzim diseara sau pe maine dn Alba.
va pe toate, cu mic cu mare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor, am intrat si eu sa ii raspund lui Irinaca tot m-a intrebat de grop. Mai nu stiu pe unde am mers (pe drum) ploua torential, am intrat in Ct din vama veche, am mers, mers, mers nu prea mai stiam unde e delfinariul, noi mai mult din partea mamaia mergeam la el. Si erau niste sine de tranvai si erau niste gropi pe acolo, si cum ploua...am luat o gropa in plin, credeam ca se rupe meganu in doua. bafta sotului tau sa poti sa iti cumperi si tu aragaz, masina de spalat si alea alea. Sa intrii sa ne spui scorul. Bafta cu apartamentul sa platesti taxe cat mai mici. Poate mi-l inchiriezi si mie vreodata cateva zile, nu sunt pretentioasa ca nu are aragaz si altele...vin la tine acasa si mananc
Giova, drum bun sa aveti, si noi trebuia sa fim la Sebes weekendul asta. Bunica mea face 90 ani si vroiam sa o sarbatorim. Dar trebuie sa mergem la nunta asha ca pica iesirea. Pacat ca imi e dor de Sebes. in iulie cred ca imi iau o zi , doua libera si merg mai multe zile, sa colind si prin Alba, in cetate...
Mirela ti-e greu acum pana cresc dar apoi iti vor fi de mare ajutor doi baieti. Esti tare curajoasa
Astery, ce fain ca Razvan se descalta cand intra in casa. Bravo lui, face progrese pe zi ce trece. Sunt curioasa ce cadouri primesti de la chinezi.
Ali cam rarutz pe DC draga. Ia zi ce masina v-ati luat?. Poate ajungeti vara asta la mare cu copii cu tot. Daca nu...puteti venii pana la Mures ca loc pe jos am...stii bine.
Mira super pozele, Selin e o frumusete cu agrafe in par. Cu tine seamana asa bruneta? Daria si Selin vad ca sunt mai blondutzi...
Maraki, eu i-am cumparat trotineta de la 1 iunie.
Bumbita, la noi nu se fac serbari, doar la gradinitze, asta e cresa de stat.
Ioana, ma bucur ca matusa ta e mai bine, ca si-a revenit dupa operatie.
Eu astept sa vina Sandra de la examen, azi a dat examen la engleza pt Cambrige si am emotii putin... Astept sa vina odata sa mergem la weekend sa facem baie, ieri am fost iar si erau o gramada de copii in apa. Dani azi a venit de la cresa cu un pachetel de 1 iunie si cu un ursuletz colorat si de el. La grupa asta fac mai multe activitati ca sus...adica sus nu facea nimic, decat aveau grija de ei.
Ma innebuneste Dani sa plecam sa faca baie si noi o asteptam pe Sandra sa vina. Of..parca nici eu nu mai am rabdare, de dimineata a dat proba scrisa, acum e la oral. Cam intr-o sapt doua ii dau rezultatele, cica testele se duc in Anglia la corectat.
mai revin eu.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca pai acolo cu sinele de tramvai cred ca erai pe la mine prin cartier ca acolo e dezastru ca e un fel de centura trec toate tirurile si toate masinile mari( asta ca nu ne-au dat voie sa facem sosea de centura-putoarea actuala, biensure)dar in general e asfaltat tot si asfaltat bine. Iar de venit veniti mama toti care cum puteti.In ceea ce priveste maine nu stiu cand am sa intru ca merg la capitala sa vaz meciul si cine stie cand ma intorc.Oricum stiu ca va ganditi la mine.Tinem pumnii Sandrei sa ia nota buna si sa treaca testul.
Eu va pup ca imi vine baiatul si mergem la o plimbarica eu cu el si cu bunicii si de maine suntem in concediu doua saptamani....uraaaaaaaaaa....va pup si ne auzim curand.

Mergi la inceput