Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Noi suntem ceva mai bine, in sensul ca are doar 38,4 febra. Se pare ca nici noua, ca la Papan de Cosmi (Cosmina) nu ne-a mers antibioticul dat. Dupa 4 doze de Klacid copilul facea febra 39,6-39,9. Ieri dupa amiaza am fost la un cabinet privat, la o dr foarte bine cotata
si ne-a spus ca a facut puroi pe amigdale. Asa ca ne-a schimbat antibioticul cu unul de ultima generatie si dupa 2 doze vad ca i-a scazut febra sub 39. Sper sa fim bine........doar ca nu mananca nimik si nici lapte nu bea. Mi-a placut la dr asta ca pe langa antibiotic mi-a recomadat si Ecoflorina, Biotics si Debridat (pt refacerea florei) si Flucovim pt candida din gurita. Oricum eu ii dau mereu Biotics si Ecoflorina dar mi-a placut ca am gasit un medic constient de efectele medicamentelor pt stomacel. A zis ca daca nu merge nici Cedax-ul asta musai injectii (penicilina+gentamicina parca
)
Matusa-mea alaltaieri se plimba prin salon, cica are dureri dar suportabile (cred ca in continuare ii pun ceva calmante)dar a tinut mortis sa se ridice din pat ca sa nu apara complicatii. MA rog sa fie bine si sa se intample un miracol! Doamne ajuta!
Paula, imi pare tare rau pentru voi, acum si Paul saracutul! Tinem pumnii!
Revin mai tarziu s amai raspun la postari, ma solicita piticul!
Pusi la toata lumea!Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Noi suntem bine, Marco a fost cu mama la o pritena la cirese, asa ca nu va spun cum a venit acasa. Cand am ajuns eu era dusulit si pus pt. nani, dar i-am vazut hainele.
Eu chiar vreau si sper sa-mi marit masina, caci am fost deja la VW sa-mi configurez un Golf 5, motor mic, benzinar si inca cateva chestii importante, fara fite si figuri, caci de oras e bun. Mi-a facut un pret bun, acum trebuie sa ma decid la culaore, ce vroiam eu- portocaliu metalizat costa 200 euro in plus, si chiar nu vreau. Mi-a zis ca sa ma decid, ca mi-o baga in comanda/in lucru si cdaca nu vand masina, nu-i bai, ca o vinde el...doamne ce ma mananca sa scap de Mondeo acum....
Silvia ma bucur ca sunteti bine, chiar ma gandeam, ca sunteti ocupati, acum ca e soacra la voi.
Sa porti sanatoasa hainele, si eu trebuie sa-mi refac garderoba, ca nu mai am aproape nimic de imbracat. astept vacanta pt. asta.
Maraki nici eu nu prea fac spuma de capsuni, cred ca nu am mai mancat de cativa ani buni, doar ca acum mi s-a pus pata. eu prefer capsunii cu zahar si smantana dintr-aia dulce.
Irina concediu placut. te asteptam cu vesti despre meci/ap./notar/electrocasnice.
Bianca doamne ajuta sa ia testul Sandra, am auzit ca nu e usor.
Cand am vb. cu Clau de casele de lemn...el zicea ca, conteaza foarte mult de cine si cum sunt facute. Doar ca el, prin meseria lui, recomanda casele clasice, din caramida.
Paula sanatate copiilor, sa se refaca ca sa puterti pleca la mare. Tie multa putere.
Ioana ma bucur ca e tot mai bine matusa. Doamne ajuta sa mearga tot asa. Ma bucur ca ai gasit un dr. bun pt. Razvan, tin pumnii sa nu mai faca defel febra.
Cosmi bafta in sesiune.
Anasol ma bucur ca e mai bine Ianis cu fundicul.
Dupa amiaza mergem la ceva chestii organizate pt. ziua copilului.
merg si eu la soacra, la masa, ca ma tot suna.
Sa vad de unde-l culeg pe al meu barbat.
va si weekend fain sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Am ajuns si eu acasa..am fost la examen, coafor, manichiura...ce mai..m-am facut frumoasa ca doar deseara chefuim la nunta . Am sunat-o pe bunica mea care a implinit 90 ani si atat de rau imi pare ca nu pot fi la ea azi
. Of...
Pe la 18.30 plecam de acasa, facem cam o ora pana la Sovata si la noapte venim inapoi, conduc eu.
Dani azi a mancat f bine, a mancat inainte 2 felii de pepene galben. Atat de mult ma bucur ca mananca fructe, ii chiar plac.
Giova daca o vinzi mai ieftin decat pretul pietei te scapi relativ ushor de masina. Daca nu...e cam greu. Trebuia sa astepti sa o vinzi si apoi sa mergi sa iti configurezi masina...asha stai tot intr-un stres si esti nerabdatoare. Sper sa ai bafta si s-o dai rapid sa iti iei ce doresti. Distractie faina la Alba, si bunica-mea mi-a zis ca i s-au copt ciresele in gradina.
Ioana, bine ca v-a dat alt medicament si e mai bine Rzvan. Cand e pe antibiotic nici Dani nu mananca mai nimic, ultima oara cand a fost pe antibiotic nu a mancat 2 seri la rand nimic, s-a culcat flamand si i-am dat pace doar ce era sa fac... Biotics am auzit ca e bun, i-am si dat de cateva ori dar tot uit sa ii pun in apa. E bine daca tu poti si iti bea atata lichid pe zi.
Cosmi, bafta cu sesiunea, si eu incep teoretic de luni, astea au fost colocvii la mine pana acum. Eu mai am 2, dar grele, amandoua sunt materii de licenta
.
Irina
Paula, sanatate la copii.
Merg sa ma intind putin cu toate ca mi se strica parul dar mi-e somn, m-am trezit la 7 sa mai repet ceva.
Weekend frumos tuturor
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Dupa cate ma pricep eu la rugby, eu cred ca Irina isi va schimba aragazul pana la urma...
Vad aici scor final:
Farul - Baia Mare 31-17.
Deci Farul e pe locul 3 in campionat la rugby, eu asha vad. Bine de stiut si asta
http://www.sport365.ro/Farul_Baia_Mare_31_17_Steaua_Olimpia_Iasi_si_Suceava_au_invins_si_ele_in_etapa_de_astazi_a_Diviziei_Nationale-n54335.html
Si mai vad ca vor pleca in Portugalia in cantoment.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Buna dimineata la amiaza... mai ce ma enerveaza reclama asta...nici nu poti sa editezi, nici nu poti sa te loghezi....oare cat mai tine?
Azi noapte am venit pe la 4 acasa de la nunta. A fost bine...mancarea buna, am plecat de acolo cam usurati de bani.
Sa inteleg ca toata lumea e la vot de nu a intrat nimeni pe aici? noi votam pe la 1 cand mergem la ziua cumnatului meu.
La multi ani tuturor spiridusilor cu ocazia zilei de 1 iunie
Eu am fost dupa copii la maica-mea cu Nelu si am intrat la magazin si le-am luat si niste dulciuri. Tin minte cand eram copila ca mereu asteptam ceva de 1 iunie si nu primeam decat de onomastica sau pasti craciun .
Am vrut sa iesim la gratar dar vine ploaia, plus ca a plouat azi dimineata pe la 5, asha ca iarba e cam uda. Dar m-am descurcat cu amiaza chiar daca nu aveam ciorba, am facut un mujdei bun de usturoi cu smantana, am facut niste cartofi prajiti, o salata de varza proaspata si am prajit aripioarele pe gratar in casa . Mi-am facut fum in casa dar a meritat
. Cred ca astia de la Transavia au fost in Turcia ca numai ei au aripioare taiate (din cele 3 bucati pe care le are aripa, in tavita sunt doar 2 din cele 3 parti). In Turcia am mancat prima oara aripioare dinastea, la inceput nu stiam ce sunt dar m-am prins repede.
Ieri m-a sunat maica-mea aseara la nunta si mi-a spus ca Dani a baut 300 ml lapte si a mancat 3 cremvusti cu paine si mustar. Acasa niciodata nu a mancat atata, doua bucati era foarte mult daca manca....cam unu si un pic. Nu stiu ce a avut ieri dar a mancat foarte bine..sper sa il tina naravul.
Oua tot nu mananca de nimi un fel si gatite nicicum...oul moale nu ii place, omleta nu ii place....il mai prostesc ca i fierb ou tare si il pun in pireu dar rar de tot. Asta e ce sa fac...ciorbele le dreg cu ou, maioneza cu ou in rest...prea putin folosesc ou.
Noah...azi am avut regim culinar de povestit .
Dupa masa placuta sa aveti, cate un de la mine pt toti spiridusii.
Bianca
Biancas spune:
Mai ce am cracanat pagina cu adresa aia. nu stiu ce sa fac sa o streg sau nu...Irina...ce faci? Cum a fost la meci?
Giova, mersi pt info cu casa de lemn am uitat sa iti multumesc.
Fetele poate stiti si voi ceva despre casele de lemn sau ati auzit de la cineva care si-a facut vazut......
Bianca
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI DRAGI COPILASI!!! SA FITI SANATOSI SI SA LE ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!!
Imi cer scuze in primul rand ca am intrat asa rar, dar efectiv nu am avut cum. Mai am 2 ex, dizertatia si apoi revenim noi.
Imi pare rau Paula de ce vi s-a intamplat cu Alexandra. De spitalele si din pacate mai ales de dr. din Ro eu nici nu mai am cuvinte. Am intalnit si dr. dedicati si sufletisti dar si multi la care nu le pasa. Din pacate spaga e inca la ea acasa in sistemul medical. Va dorim sanatate si putere sa treceti peste acest hop.
Inteleg ca si Razvanelul Ioanei si Stefan de Cosmi au ceva pb., sanatate sa-si revina cat mai repede.
Irina felicitari ptr. apartament, sa-l utilati cat mai repede.
Giova bafta cu vanzare masinii, despre nasul tau nu mai pot zice decat ca e groaznic ca se sting oamenii in atata suferinta. Imi pare rau.
Cristina, felicitari ptr. Razvan, ma bucur mult ptr. voi.
Maraki zau ca si mie mi-ar fi bune bermudele alea verzi , asa ca vezi se poate si mai rau.
Silvi pupici si sa va fie de bine cumparaturile si plimbarile din ultimul timp.
MIHA78 spune:
Acum sa va spun cate ceva despre noi. Ieri am fost la o petrecere de copii, a fost pe acolo si un clown, a fost la curte, intr-o gradina superba, Tudor a fost tare fericit. Le-a cantat pe acolo mare parte din imnul CFR_Ului si a fost tare laudat.
Azi am fost intr-un loc de joaca, frumos tare, langa mall, chiar am ramas surprinsa de calitatea lucrurilor de acolo. Casute, trambuline, mici atv-uri, motorete, masini, toate de cea mai buna calitate. Al nostru copil nu se mai dadea scos dintr-o casuta, prin urmare am mers cu sotul sa cautam una de cumparat. Fetelor marturisesc sincer ca mi s-a parut cam mult sa dau 4 mil pe ea. Asta e mai vedem.
In ultimul timp tare-i plac povestile, tb sa-i zic de fiecare data la culcare cate o poveste. Imi cere el, mami zi povetea cu Aba ca zapada, sau cu hensen si geten, sau cu puceii, etc....
Am vazut mai toate pozele in ultimul timp, avem niste copii superbi.
Va salut pe toate si inca o data LA MULTI ANI pitici voinici!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
La multi ani spiridusilor de 1 Iunie
Bianca mama, ai labartat paginaaaaaaaaaaaa..stergeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Miha 50??? I-am spalat ca poate intra la apa
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Bombo, dropul tau arata ca ai pus poze noi, unde sant? Le vad pe alea vechi....ce faceti voi? hai ca tu puneai poze misto, va duceati in locuri marfa.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4