Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR DIN TOATA LUMEA !
Ioana sanatate multa piticului sa scapati cu bine si pupici de la noi.
Paula sper ca este maibine printesa ta si tu, un gand bun de la noi.
Miha ma bucur ca v-ati distrat la petrecere, nu i-a fost frica de clown ? Casutele sunt scumpe si aici si mai scumpe de atat dar merita zic eu ca raman multa vreme, o sa vedeti voi, poate mai incolo primeste si casuta daca "este cuminte"
Giova eu folosesc aiic un spray f bun care scoate toate petele, il gasesc la cora K2R se numeste; Ana de France mi-a zis de el e taree bun scate orice.
Noi am condus-o azi la aeroport pe soacra mea....am ramas iar in trei, a trecut f repede timpul cu ea aici. Pun si niste poze, de la carnavalul de aici, din Luxembourg dintr-un parculet de copii si de pe unde am mai umblat noi. Alain e taree prapadit fuge nonstop si nu are stare nici o clipa, e tare mamos de cand cu halgarderia si plange cand ajung acolo semn ca nu ii prea place, dupa ce il las se calmeaza instant dar ma streseaza ca plage la sosire.In rest noutati nu prea avem, azi serbam si noi 6 ani de casnicie, sotul meu nu s-a lasat si a luat pe ascuns o champanie Mumm si capsuni bebe ne-a acompaniat la capsuni. Pozele le-am pus aici
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
silvi_2005 spune:
tare rau merge forumul, aici sunt pozele http://www.dropshots.com/psilviaro2 nu m-a lasat sa le pun dincolo.
Scuze pentru greselile de ortografie da nu mai am nervi sa intru sa corectez ca ar dura o vesnicie.O duminica frumoasa tuturor.
Bumbita mi-am amintit sa iti urez si eu tot ce iti doresti si La multi ani, asa cu intarziere
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
inainte sa treaca ziua de 1 iunie.
tuturor copiilor, in special spiridusilor nostri!!!
Sa le dea DD multa sanatate, fericire si tot ce-i mai bun pe lume, iar noua-parintilor multa putere, rabdare si sanatate. sa-i putem creste asa cum vrem, si sa le fim alaturi toata viatza!!!
am venit si noi in seara asta acasa, am fost la vot si acum am si eu 2 min. libere, inainte sa ma bag in pat.
acasa a fost frumos, tot pe fuga-ca de obicei. azi a fost la noi si paula- fata nasului cu piticul ei de 4ani. M-as fi dus eu la ei, dar baiatul pe care-l are nasa in plasament e cu varicela si nu m-am riscat. Oricum pe nasul nu ma lasa sa-l vad, acum o sapt. cand a avut ultima discutie lucida/serioasa cu nasa, i-a zis ca el moare si ca sa nu mai lase pe nimeni sa-l vada asa. Nu are rost sa va mai zic situatia, nu a mancat de 2 sapt., si nu a baut apa de o sapt., doar suge de pe vata/tifon, nu mai vorbeste,etc. Oare pana cand se mai chinuie asa???????
Sa trec la ale noastre, caci zau daca mai pot povesti, si parca nici nu vreau sa va intristez si pe voi, caci nu e placut de citit asemenea vesti.
Ieri am fost prin parc, si-a tras Marco o vanataie sub ochi, am plecat ca incepuse ploaia.
nu a vrut sa vina cu noi la Timisoara, a zis ca, casa lui e la Mimi(soacra) si ca el ramane la moshu si buni (ai mei parinti). daca nu plecam in concediu, cred ca-l lasam o sapt. acolo, chit ca-mi era dor de el....
Bianca imi pare rau ca nu ati mers in Sebes.
Masina...eu o vand la pretul pietii, decat sa las din pret, mai bine tin masina, e noua, in garantie, putini km, revizii facute la timp, chiar asa sa o dau pe nimic nu-mi convine. Eu nu o vand ca nu e buna, ci ca vreau una mai micuta de oras, asta e mare, lata si lunga...
Tipul de la WV din Alba, e prieten din copilarie cu Clau, asa ca el m-a sfatuit asa: imi configurez masina si o comanda, caci dureaza vreo 2 luni pana vine. Daca nu o vand in timpul asta....sa nu-mi fac probleme ca el o da. Partea proasta ar fi ca , vorba ta, m-as gandi la masina, m-as gandi ca a venit si ca o va vinde ca eu nu am bani de ea.
Silvia trebuie sa cumpar si eu ceva de pete, din Italia. Oricum am un detergent bun, care mi-a scos petele de capsuni de pe tricourile piticului.
Am vazut pozele, frumoase foc. Tare dulce e Alain. Si Marco mai plange dim., cand vreau sa-l imbrac pt. gradi, nu vrea sa mearga. Normal ca cel mai bine e acasa cu mama, dar e pt. binele lor sa mearga in colectivitate.
La cati mai multi ani fericiti impreuna!!!
Miha ma bucur ca s-a distrat Tudor.
va , merg la somn.
o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
la multi ani ptr copiiiiiiiii
ce faceti gagici??? eu am examen acum la 12 ,sper sa ma descur cu toate ca n am prea repetat ca s pe drumuri...sambata la nunta la slobozia ,f frumos pana la 4 dimineata cand ma suna mama,fetelor am zis ca fac infarct cand am vazut apelul stiindu l pe stefan pe tratament,si maam care abia vb si abia o auzeam ....bianca avea febra si nu stia cat nurofen sa i dea
am sta inca 1 ora ca pe ghimpi pt ca prietena mea care era nasa a insistat sa stam sa plecam toti ca ea conducea masina ei.....la 6 30 am ajuns la mama si dadeam tarcoale pe la poarta ,claxon...n au auzit decat telef,si bianca era ok ..i am dat antibiotic si abia spre seara am putut sa iesim in parc si la o pizza
pup toate fetele si vb
TIOANA ....sanatate piticului frumsos
Giova spune:
a murit nashul meu, in dimineata asta.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Giova imi pare tare rau pentru nasul tau condoleante si sa reuseasca familia sa treaca peste necazul asta, Doamne ajuta !
Eu ziceam ca poate gasesti sprayul si in Romania la Cora, cine stie cu siguranta ca in Italia gasesti produse mai bune. Ce detergent folosesti? Merci de aprecieri, pupici de la noi.
Maraki eram singura mamica catarata pe vaporul pentru copilasi dar blonda fiind aveam o scuza
m-am urcat pe o scara cu funii si apoi mi l-a dat Jean pe Alain care plangea ca vroia pe vapor, cum era sa nu il urc.
Azi am avut si eu operatiunea decolorat si vopsit de dimineata ca am profitat ca imi doarme piticul. Azi merge la cresa 3 ore sa vad daca se lasa iar cu plans, sunt total deacord cu Giova ca ar vrea sa stea numai acasa cu mine dar trebuie sa se socializeze si mai ales sa invate limba asa ca voi continua sa il duc dar nu mai des de trei ori pe saptamana ca nu vreau nici sa il stresez. Dupa ce plec eu se calmeaza si se joaca cu copiii imi zic educatoarele dar nu imi place ca plange de cand ajungem acolo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Acum am ajuns la zi cu cititul si voiam sa-i raspund Giovei ca imi pare rau ca nu si-a vazut nashul cand a fost la Alba.............si vad ultimul ei mesaj!
Giova draga, condoleante! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Probabil singura consolare este ca nu a mai chinuit mult. Imi pare tare rau pentru suferinta pe care a indurat-o si pentru suferinta pe care o provoaca familiei moartea lui. Multa putere sa va dea Dumnezeu iar nashul sa se odihneasca in pace si sa aiba "loc de odihna, un loc cu verdeata, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin"!
Edit: Acum m-a sunat mama ca a vorbit cu matusa-mea si cica are dureri foarte mari si ii este ingrozitor de rau.........
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna fetelor.
Giova, imi pare rau de nasul tau. D-zeu sa il odihneasca in pace. Cand am citit ca nu a mai mancat de 2 sapt si bea apa cu tifon...mi-am adus aminte de tatal meu care face 5 ani de cand nu mai e printre noi si care tot asa s-a chinuit la pat ultimele sapt.
Noroc ca era in spital si il sedau si nu a suferit prea mult. Cand plecati la Alba?
Ioana imi pare rau de matusa ta. Of...cancerul asta. Sa ii mareasca doza la calmante sa nu sufere asa.
Cosmi, bafta la examen. Sanatate la copii.
Miha la Metro sunt ceva casute la 280 lei parca. Asa retin ca am vazut ultima oara. Ai avut copil cuminte in weekend.
Ma enerveaza reclama asta de numa...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Am luat 6 la examenul ala care credeam miercuri ca il pic
Sunt atat de fericita...nu pot sa cred....doamne eram distrusa ca am invatat mult si le-am cam incurcat. Dar se pare nu le-am incurcat atat de rau
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Miercuri la 12 e inmormantarea. Plec numai eu miercuri dim., Clau are mult de munca, trebuie sa termine niste proiecte si cum sapt. viitoare nu e....
Marco va ramane la Tm, gradi si cu tat-su. Nu-l mai car cu mine pe tren si pe-acolo, ca numai il chinui.
Eu nu am prea stat in casa, ca numai , nu am vrut sa merg la sala, dar am zis ca e mai bine...asa ca am tras de toate alea...parca de ciuda...nu stiu.
ma gandesc la mama...s-a simtit asa de rau de dim. cand a aflat....
ma gandesc la bunicul meu, care nu e in forma prea buna....inca nu stie...caci doamne ce s-a mai necajit cand a aflat cat e de grav...
Oricum va afla, mai ales ca ma vede si pe mine miercuri in Alba.
Silvia eu nu am cora in Tm, dar nu-i bai. Detergent am Dash cu bicarbonat pt. haine albe si simplu pt. colorate. Eram fan Dixan, dar parca Dash-ul spala mai bine si miroase super. Daca merg in Italia, iar ma aprovizionez.....de 1 an nu mai folosesc detergent romanesc.
Of...Ioana sper ca matusa ta sa-si revina, nici nu mai stiu ce sa zic.
eu m-am convins...cand e vorba de cancer in metastaza...numai D-zeu poate sa faca o minune, restul...e vrajeala. Daca nu a incercat si nashul tot ce a fost pe piata...a cumparat de mii de euro injectii care sa bagau in citostatice si degeaba.... e drept ca si-a lungit viata, aproape 2 ani a trait de cand a descoperit.....dar tot nu a invins.
Bianca ma bucur pt. tine ca ai luat examenul. te-ai necajit degeaba...
pe mine asa ma doare capul...e drept ca nu am mancat nimic, dar nici nu pot.
mai stam in casa, caci tare cald e afara. iesim mai tarziu in parc.
vreau sa fac si ceva de mancare, caci nu am nimic. cred ca ma coc in bucatarie, dar n-am incotro.
_