Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova cum faci spuma de capsuni , ca suna tare bine.Iar de nas , iti dai seama cum am citit si cum am retinut. Lui Mario i-au iesit de mult ultimele 4 masele insa nu imi dau seama dc complet sunt crescute, parca sunt la jumate.
Maraki sa stii ca e fain cu marea aici , mie imi place tare. Lasa ca veniti voi o data si o data si la marea noastra.Apropo de caine sa stii ca noi l-am dus la eutanasiat pentru ca era foarte batran , facea pe el si dormea toata ziua . Suferea mult si medicul a zis ca e mai bine asa.
Mirela pupici si lui Dani si lui Andi si tie curaj mult.
Bianca si eu am patiti cu Mario la fel si avea o alergie nicidecum o varicela. Vezi si tu cum ii mai e maine. Sa stii ca in ultimul timp te-am pomenit si lui Marian , spunanadu-i ca ai fostla noi si te-ai plans de gropi. Mai mereu ma intreb pe unde naiba ati luat-o ca aici chiar nu sunt gropi sau ma rog sunt foarte putine. Mereu cand sunt cu masina ma gandesc la asta. Na ca am si eu o obsesie , unde sunt gropile?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina cati ani avea al vostru? Al meu are 15 ani si jumatate aproape, nu face pe el dar se cere la balcon....el saracul sta si doarme ca nu il mai lasam noi sa se urce prin pat,e de ajuns sa-i arate Giorgos sau eu cu degetul directia ( locurile lui ) si saracul se duce Mai vine pe la noi, fura cate o masinuta de la Angelo, fura din castronel cand e pe masuta din sufra Nu se chinuie ca e foarte bine aici In schimb nu mai pot eu sa ma ocup de el, giorgos imi scoate ochii ca il scoate doar el afara....de cand am avut probleme cu kk de-i ramasese la fund, nu il mai iau cu mine la sv. Stii faza cu rahatul pe canapea la sv faza e ca nu vrea giorgos sa il dau, a zis ca trebuie sa imi fie rusine, il am de 15 ani si nu se pune problema sa-l dau....i-am explicat eu si pana la urma o sa se duca sa intrebe la azil.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Voi ati luat ceva la copii de 1 Iunie? Noi am cumparat nsite masinute teleghidate pe pista dar cam sar dupa sine, nu sant asa bune....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si eu de-afara. Mi-am spalat masina si am mai descoperit o zgarietura,...inclin sa cred ca ala de la spalatorie a facut-o, dar ce pot sa fac? nu am verificat atunci. si nu stiu ce puteam face. Imi vine sa mor, nu alta. Mi-am pus si eu anunt in ziare, pe masina, acum sa vedem cand si la ce pret o marit.Nu stiu ce cumpar, aia sa fie ultima grija, important e sa o dau.

am stat cu copilul in parc pana acum, a fost un cuminte si m-a ascultat. dar eu sunt asa de nervoasa...trebuie sa-mi vina CM si zici ca-s nebuna...imi sare tandara din orice.

Maraki e naspa la noi, ca nu are orasul centura. si toate tirurile trec prin oras, exact pe drumul pe care merg eu la gradi.
Imi pare rau de Dixie, poate il ia la azil, e naspa ca nu va puteti ocupa cum trebuie de el.
Irino ati omorat catelul? nu a plans Mario dupa el?
Spuma de capsuni o fac asa: bat albusele spuma , pe la sf. pun zahar, dupa care amestec cu capsunile zdrobite/taiate bucatele mici. Se baga la frigider, eu am bagat-o in lada, a fost super buna, asa spumoasa, zici ca era inghetata.
Bianca ma bucur ca nu are Dani varicela. a facut alergie exact ca Marco. Piticului mei ii mai apar bubite si acum de la caldura.
Hai ca poate iei examenul, nu fii asa de pesimista.
Mirelush ma bucur ca mai sta mami a ta inca o luna. poate se mai calmeaza si Andrei, scapati de pampersul lui Dani....cine stie.
Si noi tot cu suzeta la somn, asa ca stai linistita.
Mai merge si dim. la gradi cu ele si rad copiii de el, ingrijitoarea ii zice ca e rusine...el ce face? le zice ca nu mai vrea suzi, i le da ingrijitoarei sa le arunce si le zice ca eu vreau suzi seara cand dorm. un mare mincinos copilul asta al meu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova eu cand am facut spuma de capsuni, am pus-o in frigider dar dupa un timp se lasase albus pe fundul vasului....cred ca trebuie mancata repede
maaai ce stiri macabre la protv Doamne fereste.....Ieri m.am uitat la Povestiri adevarate si imi venea sa o rup in bataie pe o cretina care a scos oamenii din casa cu executor judecatoresc Tare mila imi este de cei care sant dati afara dupa n ani...unde sa se duca? Idioata aia merita sa o pui jos si sa o calci in picioare
giova bien ca ai spus ca astepti CM, eu dupa tine ma ghidez ca e o diferenta mica de zile

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Seara buna, fete dragi!

Mai, ma tot chinui de zile intregi sa intru sa va spun ca l-am vazut pe Razvanel si e o mi-nu-ne! Pe cuvantul meu. Mi se pare ca a evoluat foarte bine si mi-a placut enorm de mult de el si de mami a lui.
Mi-a zambit de mai multe ori, a venit sa-i dau covrigel cand l-am strigat. Ce mai, mi-a placut mult.
Cris, ti-am spus si tie, sunt sigura ca va fi din ce in ce mai bine.

Normal ca nu am facut poze... a facut Cosmin doua si alea cam aiurea.
Asta e.

Pacat ca a venit ploaia ca tare bine mi-a prins iesirea la aer curat.

Ah... am vazut pozele din drops-ul tau. Scump foc pustiul.
Si am reusit sa ma vad intr-una din poze. Acum am realizat ca avea dreptate Ileana cand mi-a spus ca arat ca naiba, ca am slabit.
Fir-ar sa fie... stitit ce m-am saturat?
Perioada nashpa ca asta nu am mai avut de multa vreme.

Am pus cateva poze si eu in dropshot, daca vreti sa imi mai vedeti frunzele (www.dropshots.com/danae).

Va pup, acum .
Sa nu ma dati disparuta, mai am doua saptamani = 2 examene, scap si de alegeri si... REVIN EU!

Mergi la inceput

Dana eu tocmai asta faceam acum, ma uitam in dropul tau Fetele sant superbe, le sta foarte bine cu sepcutele, este foarte frumos spatiul de joaca Sa stii ca mie imi place foarte mult cum arati, esti tocmai bine si asta o spun sincer bafta la examene
Am uitat sa va spun ca am primit scrisoare de la clinica, scrie sa avem rabdare pt programare Asta inseamna ca din ce am scris despre Angelo, nu este urgenta deloc, nu are nimic baiatul

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Si apropos Astery: din ce spui tu de Razva, mi se pare un copil perfect normal pt. varsta lui( exceptie ca nu vb nimic )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Giova am vazut ca ai depasit de multa vreme 10 mii de mesaje! unde ti-e steaua de general???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bey, steaua de general se da numai pentru merite deosebite! Asa ca Gio - nu prea cred ca ai sanse...

Dana, multumesc, ma bucur ca si voi v-ati simtit bine la Ileana. Mie mi-a placut la nebunie, aer curat, natura... superb!
RAZVAN - ma voi lauda, dar... este rezultatul muncii psihoterapeutei lui, a mea, a d-nelor de la cresa, a medicamentelor in ultimul rand. Si a celor din jurul meu, putini, adevarat, care m-au sustinut si incurajat. E vorba aici in principal de prietena mea Alina din Constanta, nu e forumista, ce pacat.
Gata, fug la baiat, sa-l culca, s-a cam smecherit.
La noi este concert cu Goran Bregovich, cine stie - cunoaste .

Ah, uitam, viorel s-a dus in Chinezia cu cei pentru care lucreaza, o misiune economica prin ambasada, eu nu pricep cum le mai arde unora de plimbari, dar... ma rog...

Am uitat, azi noapte n-a facut laringita... eu am avut cosmaruri, numai asta am visat, am avut punga cu medicamente pregatita... azi, cand plangea la un moment dat, m-am uitat in gatutul lui, si... era cam rosu, vai de sufletul lui... sper doar sa mi se fi parut... Si la cresa este un copil cu varicela, valeleuuuuuu, 2 sapt. stam cu morcovu' bine de tot infipt in locuri intime...
gata, acum chiar pelc.
Gio, mi-e tare mila de Nasul vostru..... saracul om...

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput