Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery mie nu-mi place deloc genul de muzica care-l canta Goran....nu e stilul meu....nici Lipan Tandarica..dar deloooc Cand l-a lansat pe aromanul ala, cantecul era furat draga de la Sfakianakis Ala: na xaariiis, naxaariiis

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

nu mai puteam sa scriu din cauza reclamei Oare cat o mai tine pe aici`???? Ai mei copii au facut impreuna varsat de vant cand mergeau la gradi...au avut faza usoara, putine bune.....speram sa nu faca si razva,oricum el e vaccinat contra bolii nu?Angelo este......merg sa vad The king maker.....pe maine..pupici si noapte buna...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am cuvinte, nu pot ...........a stat 5 zile lesinata, fara papa, apa, si doar cu perfuzii,a dormit incontinu. Cand si-a revenit a facut diaree verde si apa...cu plamanii si-a revenit dar suntem sub tratament. Eu nu am mai rezistata psihic si am cerut externarea. Suntem cu tratament la domiciliu dar stiu ca nu mai sunt la mana unei infirmiere, asistente, femei de serviciu. Nu cred ca se poate sa nu existe medicamnete, heparina, ......intr-un spital de copii. Nu se face nimic fara spaga, toti vor si nu-si fac nici macar treaba. De dr. nu am ce spune nu am dat un ban la dr. Dar au avut grija restu sa ma jumulesca bine. Benoclam ochii foarte bine cand ii faceau tratament si ma uitam ce fac si cum. De 2 ori a fost sa-i faca alt tratament, sa-i dea diazepan in loc de furalizadon......
Ingrozitor. Mi-a splabit copilul 5 kg din 20. Este supla dar nu se poate tine prea bine pe picioare, spui ca este un om beat. Este cam mult sa dai jos 5 kg. si pt. un copil in asa de scurt timp. Nu mai spun cu voma.....
Imi vine sa plec.....si sa nu mai aud de spitale.
Azi am multa traba. Avem cativa ani de la casatorie....

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Paula, vai de sufletul vostru! Imi pare atat de rau pentru Alexandra! Va doresc recuperare rapida si completa, sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste nenorocirea asta! Tu esti o femeie puternica, o luptatoare si o mamica minunata si iar Alexandra si Paul sunt norocosi ca te au pe tine! Este revoltator ce se intampla in spitalele din Romania iar nesimtirea si indolenta cadrelor medicale este strigatoare la cer. Suntem alaturi de tine!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Vai Paula prin ce ai trecut! Sa iti dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste asta. Draga de Alexandra. Mai intra te rog si spune-ne cum se simte.
Ioana am facut spuma , mai dar e asa de dulce de nu am putut manca decat un pic. Acum imi vine sa vars cand ma gandesc la ea.
Cristina pai ai sa vezi ca incet cu incetul lucrurile se rezolva. Sunt convinsa. Ma bucur cand citesc postari de ale tale asa optimiste. Oricum se vede din punctul meu de vedere ca ti-ai schimbat total atitudinea. Va pup.
Ioana zi cum se mai simte falcosu?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Offf, Paula mi se face pielea de gaina cand citesc ce povestesti. E pur si simplu inadmisibil ce se intampla la noi in spitale.....si si mai inadmisibil cu cat sunt copii. cum s greseasca tratamentul??? Va doresc multa sanatate, si tie multa putere, sa treceti cu bine si peste asta.

Hai sa va mai povestec putin de noi..................ca nu stiu cand va fi data viitoare. In sfarsit ne-a ajuns si pe noi caldura, de fapt canicula. Am trecut direct de la plapuma de pene la cearceaf. suntem toata ziua pe afara, ieri am fost cu piticii la strand. Bucurie mareeee.
Duminica am facut primul tur cu bicicletele pe anul asta, ne-am balacit picioarele in lac.......bine, copii nu numai. Pana la final au fost uzi din cap pana-n picioare nu a contat ca apa avea numai 14 gr.
Eu sunt bucuroasa. am primit pentru fete locuri la cresa din aug/sept, dupa vacanta de vara. Acum mai trebuie sa-mi conving barbatul care deja a inceput sa dispere..... cum sa dam fetele?? Selin e prea mica!!! Ce facem cu David??. Oricum eu le-am inscris deja vor merge doua zile intregi si inca o jumatate de zi, asa cum a mers si David. .............si numai de Selin nu-mi fac eu probleme. Ea da din coate ..si din gura si se descurca si singura minunat.
Joi plec la un curs pentru 3 zile. nici nu-mi vine sa cred, voi fi 3 zile si 2 nopti singura, fara copii si barbat, lux adevarat Daca stau bine si ma gandesc de 7 ani, de cand sunt aici nu s-a intamplat niciodata asta.
alte poze din vacanta..............aseara am mai reusit sa pun ceva poze din Ro, ultimele doua sunt de duminica de la lac, cu Selin tunsulici.
...............si c-am atat.

va doresc un weekend minunat.
V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

PAULA,mi s-a pus un nod in gat cand am citit ce ai postat,nu-mi vine sa cred ca inca mai exista asa ceva in spitalele de acolo.oamenii aia sunt lipsiti total de suflet daca au ajuns sa se uite numai la bani,sa nu bage in seama suferinta unui copil si a unei mame.oricum eu va doresc din suflet multa sanatate si recuperare rapida.un pupic si o imbratisare virtuala si LA MULTI ANI pt aniversarea casatoriei.
ASTERY,te cred ca esti f stresata cu razvanel si cred ca la cel mai mic semn te panichezi.lasa ca se face el mare si puternic si trec si toate cosmarurile astea cu laringita.
GIO,deci si marcolino cu suzi.nu zic ca ma bucur dar macar rasuflu usurata ca nu suntem ultimii mohicani ai sectei cu suzetarea.
MARAKI,ce faza atunci cu kk lui dixie pe canapea.ai fost de coma.acolo se sarbatoreste ziua copilului?aici nu.poate le iau totusi si eu ceva la piticii mei.
IRINA,ma bucur sa vad ca intrii mai des.spor la actele pt casa si nervi tari ca ia multe de parcurs.apropo de faza cu pestele si la noi a tinut o perioada ca lui dani ii era teama de un peste mare prins de taica-su.iti dai seama ca mi-am amintit de mario.
BIANCA,ai iesit din butoiul cu depresie?lasa ex ca nu-i capat de drum.ma bucur ca dani nu are varicela.
IOANA,ce mai face razvi,mai zi de somnul lui ca tare fain povestesti.
DANA,bafta la examene si pupicei la fetitele mumoasa
ANASOL,ALI,ACINA,cum va mai descurcati?eu sunt dupa o noapte de urlete si facut kk la 4 dimi,manjit tot,urlat iar la schimbat,frichinit la tras basinele pana la 7.30 dimi,cand in sfarsit am clacat si am adormit si eu pana la 9.20 cand m-a sunat al meu sotz sa ma intrebe ce fac.si cica ia uite puturosii pana la ce ora dorm.chiar daca zice in gluma imi vine sa.pai el doarme in sufragerie ,ce stie el ce genoflexiuni fac eu in camera cu andrei ca sa nu mai urle incontinuu...
dani plange in continuare la baita lui andrei,cica "il mananca apa pe andrei"....abea l-am convisn intr-o seara sa-i dea si el cu putina apa pe el.urla andrei ,urla si dani mai tarepupici ca s-a trezit teroristul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
am primit mail de la pampers si caut de nebuna fuilmuletul cu fiu-mio. am ajuns la pag. 250 si mai am inca de vazut. Multi si-au mai inscris copiii. Daca stiam ca-l filmeaza atunci la Real, nu-l lasam sa se basge prin labirintul ala al lor.
Noi bine, astept sa vedem daca termina Clau cu munca mai repede sa plecam in Alba, daca nu, mergem maine dimineata.
Maraki mie nu mi se lasa spuma, ci sucul ala de la capsuni, se depune pe fund.
Irina pai ai pus mult zahar. si eu am scapat mai mult, si mi-a fost lene sa mai spal/tai alte capsuni. dar nu cred ca a fost ca a ta de dulce.
Dana imediat ma uit si eu la poze, aseara nu am reusit. am citit ce ai scris, si pe cand sa le vad s-a luat curentul...si pe urma mi-a fost lene sa mai dau drumul la comp.
Bai Cristina lasa meritele, eu zic ca nu am primit steluta din cauza ca nu sunt asa minte luminata, mai scap si cate-o greseala de ortografie...si uite asa nu am steaua "di jeneral". coeficientul meu de inteligenta e sub limite, pt. unele, asa ca.....
Paula imi pare rau, horror ce povestesti tu...astea sunt spitalele de la noi....sa ne rugam sa nu avem nevoie de serviciile lor.
Ma bucur ca sunteti acasa, lasa ca o vei pune tu pe picioare, draga de ea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira super pozele, iar Selin e foarte faina tunsa asa. Ii sta super bine. auzi...aia e casa lui Diana? faina si mare, intr-adevar. In ce zona este?
Ce ma bucur pt. tine ca pleci 3 zile, asa te vei relaxa, dar pun pariu ca iti vor lipsi prichindeii.
Ma bucur ca le-au primit si pe fete la cresa, lasa ca e bine si nu e mult 2 zile jumate pe sapt.
Mirela of doamne ce mai tragi si tu...lasa ca vor creste ei mari si te vor tine ca pe palme.
Dana foarte bine arati. probabil in ziua aia erai mai obosita, cine stie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna fetele...o zi frumoasa sa aveti

paula , m-ai ingrozit ce ai povestit tu.cred ca esti terminata. sa stai langa ea si sa o vezi ca doarme si nu mananca nimic, nu reactioneaza, nu se bucura. mami, multa putere sa-ti revii si sa o pui pe ficioara pe minunea mica. Doamne ajuta! Dar pana la urma ce a avut?

mirela mami esti FANTASTICA, sincer. cum povestesti tu acolo, chiar parca sunt cu tine si te vad cum te zbati cu piticii...macra cu "partzurile " lui andrei mai dat pe spate. lasa e mai greu acum cateva luni, pana pe la 6 luni, dupa aceea, cand incepi diversificarea si mananca orice, cand scapa de colici, cand mai creste si dani si intelege altfel lucrurile....la noi, de cand a venit bebe, sebi nu mai bate copii, din contra ii ia in brate, la fete le pupa manutele, e mai gingas, mai sensibil...pt ca stie ca ae si el un bebe mic.

cristina ma bucur mult ca sunteti mai bine. sincer. trebuie sa treceti si voi de toate emotiile astea. prea mult timp ai stat cu emotii. multa sanaatte si putere sa treceti peste. in concediu cand plecati? ma gandesc ca este un motiv de bucurie si de uitare a problemelor prin care ai trecut.

bianca bine ca nu are dani varicela. deci il duci sau nu la gradi? la voi pregatesc vreo serbare de sfarsit de an?

dana, florinini, toanca, irina, miha, anasol, ioana

eu sunt la munci...am o intalnire acum la 12, 00. pe la 14 o sa ma duc sa ma indrept la par si sa ma tund. m-am hotarat , ma tund bob. vin caldurile si nu mai am chef sa simt pletele pe spate.

dupa aceea ma duc la locul meu de munca sa-mi depun oficial cererea. voi da oficila anuntul. cam am ceva emotii.

in rest, ne petrecem pe afara, prin parc , la topogane, la leagane, la real, la locul de joaca...ne muradrim la greu, ne julim in genunchi, plangem, c'est la vie!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput