Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
am venit si noi acasa, doamne ce cald e, pe bord imi arata 40 grade, dar nu-mi vine sa cred...probabil cum a stat masina in soare....
oricum, pana la ora 18 stam acasa, la racoare.
am facut spuma de capsuni, si am si balotat una, mama ce buna e.
Anasol cum mai e ianis cu fundicul? dar in rest?
Bumbi eu m-am tuns bob acum o sapt. Sincer nu stiu cum ti-ar sta asa. Poate tot mai bine e filat pe lungime, daca esti prea rotunjoara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Hello again,
giova pai si eu sant rotunda la fatza, inseamna ca nu mi-ar sta bine tunsa bob Oricum sa nu stergi pozele, sau poate salvez una la mine in comp ca cine stie cand vine Litsa pe aici
Bumbi la multi ani mamico, a fii sanatoasa, fericita, implinita pe toate planurile si multi, multi ani de acum inainte Felicitari pt post, esti tare
Bianca pai sa stii ca mi se pare aiurea sa tinem subiectul eu, tu si Giova Hai o exceptie ca a intrat Irina, Ioana....facem un experiment: nu mai scriem nici noi si vedem ce citim
Ioana mi-am amintit: ce face matusa ta? Doamne ce veste nenorocita....totul e sa nu se chinuiasca ca ar fi groaznic......
Giova, nasul vostru? Mama unui prieten tot asa a fost in ultima zi de viata,se uita intr-un punct fix si nu vorbea cu nimeni...nu o durea nimic, a doua zi dimi am aflat ca murise...eu fusesem la dansa la spital cu o seara inainte( trebuia sa imi devina soacra si tare mult tinea la mine, inainte sa moara i-a spus lui fii-su sa aiba grija de mine ca de ochii din cap)
Irina, moaaama ce taxe au notarii nostri Pana la urma sper sa gasiti unul mai rezonabil....ce mistoooo ca va luati apt vostru
Ai vazut ce bien era in franta cand ati stat singurei
Mai e super ca esti aproape de ai tai si ai ajutor cu Mario
Bianca daca intri in dropul de azi, iar o sa vezi pustiu la nisip Pai la ora aia la 12.00,sant copiii la gradi...peste strada e o gradi si aia mici erau afara in curte la leagane
merg sa citesc pe la active..revin....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Seara buna!
Si la noi cald, nu cine stie ce dar oricum, pt perioada asta a anului.....plus ca dimineata e un frigalau de ma bataie in drum spre munca!
Sa va zic de matusa-mea: ieri dimineata la 7, deci a doua zi dupa operatie mi-a trasat mama sarcina sa trec musai pe la spital sa vad ce face vara-sa ca ea nici nu poate merge la serviciu daca nu stie ce si cum. Bon, ma duc eu la spital, reusesc cu pilutze si cunostinte sa ajung la Terapie Intensiva si in timp ce intreb ce face matusa vad prin geam ca isi umbla la perfuzie. Soc total, eram uimita ca e treaza, intru la ea si era numai un zambet si o veselie,. A vazut ca m-a pufnit plansul si a inceput sa ma incurajeze spunand ca ea vrea tare mult sa traioasca, ca e optimista dar sa nu fim asa speriati ca va cum vrea Dumnezeu. Mi-a povestit ca a vazut un film documentar (ceva cu "S"...Symbol, Speranta nu mai tine minte cum a spus) care a ajutat-o foarte mult psihic si care i-a schimbat complet viziunea asupra acestei cumplite boli. Toata stima pentru ea ca e atat de puternica si motivata. Mi-a spus ca nu a putut dormi toata noaptea (normal, doar organismul era odihnit dupa ce a "dormit" atatea ore in operatie)dar ca nu are dureri ca are cateter in coloana si ii intra anestezie permanenta ca sa nu simta durerile. Dupa-amiaza a vorbit maica-mea cu ea la telefon....noh, incerc sa nu-mi fac mari iluzii dar sper din suflet sa se faca un miracol si sa traiasca macar pana la toamna (se zice ce bolnavii de cancer mor in general cand da frunza sau cand cad frunzele) Doamne ajuta sa fie bine si fereste Doamne pe toata lumea de asa necazuri!
In alta ordine de idei al meu pui mic e bolnavior. Am vazut eu ca din WE nu e prea ok, mai stranuta, tusea dar azi a zis tanti ca a avut 38,7 cand s-a trezit la pranz si cand am fost la dr de familie am aflat si motivul: faringo-traheita. Luam Klacid (stie cineva, e ok antibioticul asta, ca nu am mai luat niciodata?), sper sa fie bine cat de repede si sa pape in continuare.
Ieri a dormit prima noapte in noul lui patut (i-am luat ca al lui Andrei de Acina) si e tare indragostit de el....plus ca nici nu a cazut asta noapte din el. Care cum intra in casa il ia de mana si-l duce sa-i arate patutul, pe unii ne mai si pune sa ne intindem in el. Sunt tare incantata de achizitie
Asa, am vazut baietii minunati ai Bumbitei, niste scumpici! Bumbita draga, LA MULTI ANI si multa sanatate si putere de munca! Felicitari pentru noul job si apartament!
Irino, am lesinat de ras la birou cand am citit cum si-a inceput Mario ziua. Felicitari si voua pentru apartament si sa scapati usor si ieftin de taxele notariale!
Giova cumplite pataniile voastre de luni! Doamne fereste ca nebuni mai sunt astia cu tirurile...iar depsre faza cu jgheabul, n-am cuvinte, niste nenorociti inconstienti!
Maraki, lasa experimentele fata! Tu scrie cat poti ca sa citeasca si ochii mei. Incerc si eu sa scriu mai mult dar nu reusesc mereu, in schimb va citesc cat de des pot!
Bianca, pana la urma are varicela Dani? Nu mai stiu daca ti-a confirmat medicul! Sandra a facut cand era mai mica? Sanatate multa!
Cristina, ce mai faceti voi? Ce face tizul dulce? Gradi mai serviti?
Fug sa-mi intind hainele, m-am intins cat pata lui Bee!
Pupici tuturor si sa ne "vedem" cu bine!
Silvia, nu te-am "vazut" de mult! Pusi de la noi!Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Hello!
Bumbi, LA MULTI ANI FERICITI si felicitari pentru post! BRAVO!!! Asa mamica mai rar.
Gio, chiar ca patanii ati tras, fata.
Irina, s-aveti spor la gasitul apartamentului si sa fie mocca. Doamne ajuta.
Ioana, sanatate multa tizului, of saracutul, iar bolnavior. sanatate multa si numai bine matusii tale. M-am cutremurat. Tu ai siu-n dar de-a povesti, ca-mi si imaginez, fata. Da, mergem la cresa, morcovul... nu se mai vad frunzele... astept pe dupa colt, pe donsoara laringita. Azi dimineata i-am facut (la domiciliu) un exudat farinf=gian + nazal si mie faringian. Sa vedem ce-o iesi, abia astept. Ei, si dimineata, dupa ceva plans si zbatere si sters parchetul, copilul meu era cam ragusit. Sa cad jos, nu altceva. Zic: gata, laringita. Pana acum e bine, am rugat la cresa sa-l urmareasca la trezirea din sommn, ca el asa pateste. La noapte nu cred ca voi putea sa pun geana pe geana... Sa-mi pregatesc punguta cu branule, HSH, Dexametazona, fasa, leucoplast... de-o fi ceva, il imbrac si ies urgent pe usa, vai de capul meu. Barbatul meu e tot chinez, azi era la Macau... cica a vazut filme, nu altceva... in fine. Sa vina odata cu cadourile alea .
Copilul meu e de coma: cand intram in casa, il dau jos din carut, si ce credeti? se descalta singurel, azi este a doua oara.
I-am cumparat azi o pereche de sandale de 140 ron , m-am dilit, dar mi-au placut.
La cresa, toate bune. Sta pe oala, incepnad cu sf. C-tin si Elena, nu face, dar sta, tot e ceva. Si dupa, ce credeti? Vine singurel la ciucurelul gol, se asaza pe canapea, pentru injectie, si cica nu zice nici pas. Asta n-o mai cred, dar... daca zic ele...
Bianca, mai baga si tu vreo 2 randuri, fata.
Cosmina, pe unde esti? ce face frumosul Papan si Bianca?
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
noi am fost afara de la 18.30-20.30, tare placut a fost. Nu puteam sta la 34 grade la umbra, cate erau la ora 16.
Maraki ce sa-ti spun de nasul meu...nu mai bea nici apa, azi a fost preotul la el...cu el a vorbit, cu tata la fel, dar e rau ...nici in fund nu mai poate sta.....oare de ce-l lasa D-zeu sa se chinuie asa???? chiar azi o intrebam pe mama....el s-a resemnat, nu mai are vointa sa lupte, nu mai poate....cica e o mana de om....of doamne....
. In sfarsit m-am descarcat si eu...ca vorbesc cu mama tot cand sunt prin parc/afara si nu pot plange in liniste si pace.
Sper sa ma ierte fetele ca scriu dintr-astea, dar...tin foarte mult la el, este un om atat de bun....suntem asa de apropiati, ne ajuta imediat cand aveam nevoie de orice, mai ales cu pasaport, buletine pe la politie....of doamne....
Ioana ma bucur ca si-a revenit cat de cat matusa ta, doamne ajuta sa se refaca. Imi pare rau de Razvan ca e bolnavior. si insanatosire grabnica.
Astery daca d-na te asteapta la colt, dai in cap, reactioneaza inaintea ei. Lasand gluma la o parte, sper sa nu faca laringita Razvan.
ma duc si eu in pat, maine dim. iar la fitness, vai doamne, ca de-abia merg. ce sa mai vorbesc de aplecari si indori ale picioarelor.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Buna dimineata din nou , asta ca sa nu ma mai certe Maraki ca apar rar! Cand pot scriu
Ioana pupici la Razvanel care a facut niste falcute , mama mia!
Cristina lasa ca atunci cand vine Viorele cu cadourile sa vezi ce dispar toate laringitele din lume! Vezi tu cu apa aia de la cresa. De abia astept sa ne spui ce zice Viorel despre ce a vazut acolo , Doamne ce mila imi e de oamenii aia.
Ioana imi pare rau pentru unchiul tau, sper sa se termine cu bine.
Hai ca mai intru cand va treziti si voi.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Am venit si eu de la fitness, am mers pana in Real, de am luat ceva cadouase simbolice de 1 iunie si acum acasa.
am la treaba....de nu-mi vad capul.
Noi avem si a 3-a masea iesita...inca una si am scapat. asta a iesit fara scandal...de fapt marait si rau e non stop, doar ca in ultimele 3 seri a plans putin si l-am luat cu noi in pat.
Irina asa deci...iti faci norma zilnica.
Bine nu are cum sa se termine, poate pt. el ca scapa de dureri, dar pt. restul....nici nu vreau sa ma gandesc. si e nasul meu, nu unchiul...oricum la cat de aproapiati suntem...ar putea fi si unchi.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Buna dimineata lume,
Irina hai ca noi ne mai intalnim prin dropuri dar vezi si tu ce rar se scrie pe aici...imi place si mie sa citesc dar sa am si ce....Cand va mutati? Hai sa fie cu noroc si intr-un ceas bun
Ai promis poze cu Mario tuns, aseara nu erau( poate le-ai pus intre timp? ) Fata te invidiez ca ai marea acasa
Mori de cald aici, numai la o baie in mare imi sta gandul
Ioana imi pare rau de matusa ta....e bine ca nu e cu moralul la pamant dar e o situatie tragica....
Sanatate lui Razvanel, sa stii ca are dreptate Irina ca a facut falcute
Bianca ce face Dani? Pana la urma ce are? varicela? Asta e varsat de vant sau pojar? Insanatosire grabnica si cat ma putina mancarime
Giova dimineata ma gandeam la faza aia cu chestia aia care a cazut langa Marcolino Iti dai seama ce noroc a avut??? Doamne fereste, mergi pe strada si iti cade ceva in cap
Cu condusul, este periculos la voi pt. ca santeti drum de tranzit
Astery chiar...de ce s.a dus Viorel in China ? Cu ajutoare sau pt bussines? Iti dai seama ce a vazut acolo? vai de ei saracii oameni....
Azi m.am gandit sa.l duc pe Dixi la un azil........ parintii mei spun ca ce, am uitat cand ii faceam codite si moatze, acum nu mai este bun ca e batran? Pai nu mai pot nici eu...nu mai putem sa-l scoatem des afara, e batran si nu se poate tine ca sa iasa doar dimi si seara.....vrea la balcon si de cand a venit ala cu reclamatii, nu mai pot sa spal decat cu mopul in balcon
Il duc la azil si gata.....stiu ca suna ca si cum as fi fara suflet dar trebuie sa imi usurez si eu situatia....merg sa-mi fac o cafea....giorgos e la service ca nu merge clima si murim in masina din cauza caldurii.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
mirela10 spune:
LA MULTI ANI BUMBITZA,SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAgI!
nu apuc decat sa citesc pe diagonala,seara dupa ce-i culc pe cei doi pitici,de raspuns...
bineinteles ca ne luptam cu colicii,degeaba ii dau bonisan...e mai rau noaptea ,asa ca eu sunt cheauna de nesomn.ma consolez ca peste vreo 2ani dorm si eu mai mult de 4 ore nelegate pe noapte.bineinteles ca dimineatza am un bot cat china...mama mai sta o luna si apoi Dumnezeu cu mila...
cu andrei o sa merg azi la dr ca are limbutza alba,sper sa nu fi facut candida.doarme mai mult cu mine in pat ca altfel clachez daca nu pot dormi si eu un pic pe langa el.
dani tot cu ,,haide mami la dani,,este...nu olitza,nu mancat singurel si inca cu suzi la somnic.
suzi i-am dat si lui andi inca din primele zile
va pup pe toate,time out
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna fetelor, eu sunt un pachet de nervi, sunt intoarsa cu in sus din cauza examenuli de ieri. Am dat cu stangu in dreptu si nu am prea mari sanse sa il iau. Asta dupa ce am invatat atat
.
Am intrat sa va spun ca Dani nu are varicela, am fost cu el la medic alataieri si ne-a spus sa revenim si in ziua urmatoare dar ca nu e pare a fi varicela. Pe tot pieptul si pe spate avea niste bubitze mici si rosii, mai mult semnana cu pojarul decat cu varicela.Si nu i-au mai iesit altele. Ma rog...ieri l-am dus din nou la cabinet si se pare ca a facut o alergie la ceva. Si Sandra cand s-a trezit dimineata mi-a zis ca a piscat-o ceva dar ea avea doar cateva bubite nu asa multe ca Dani. Seara am mancat pizza la o terasa si cred ca de acolo ni se trage. Si chiar m-am bucurat ca Dani mancase o felie
. E prima oara cand face alergie la ceva, si semana f mult cu o boala de copilarie si am suspectat varicela din moment ce au fost cazuri la cresa.
Bumbitza, la multi ani fericiti , sa ai parte de tot binele din lume. Felicitari pt noul servici
.
Ma scuzati ca nu nominalizez dar am intratmai mult sa va scriu despre Dani, eu ma simt ca naiba.
Daca imi revin mai intru deseara.
O zi faina sa aveti
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...