Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova te asteptam sa ne spui cum a fost calatoria, distractie placuta in Italia Nu este prea micut Marcolino pt. inot?
Toanca am vazut pozele, ati muncit dar a iesit ceva frumos Cand faci poze cu aparatul sa pui muuuulte in album
Mi-a placut mult patutul spiridusului
si te cred ca sta numai in curte, are cu ce sa se joace
Cosmi bafta Biancai la examen
Ieri nu am intrat deloc, am fost sa iau salariu si mi-am cumparat asa pe fuga ( nu puteam sa ma uit ca lumea la lucruri din cauza lui Angelo ) o bluza si un pantalon ( amandoua negre ca trebuie sa imi ascund cumva suncile )Vad ca au bagat doua plasme maaaari aici la restaurant, diseara incepe campionatul european Giuseppe a trebuit sa plece urgent in Italia, a murit un var de 40 ani, a facut infarct
Bianca, sa stii ca pot sa-i dau fortat siropul doar ca Angelo isi face sila si poate sa-l verse.....el daca vede mancare si nu vrea nici macar sa guste din ea, incepe sa isi faca sila si ai impresia ca acum vomita....ieri i.am dat doar 3 ml din sirop....asta nu e tratament......vedem de azi incolo cum reusesc....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna dimineata la
Am dus-o pe Sandra la examen si am venit pana acasa, sa imi beau cafeaua ca oricum dureaza pana va da ea, incepe cu copii mici deobicei.
Giova e cam scump inotul ala pe la voi . Bine ca va puteti permite sa il dati, de unde o sa faci rost de bani.... vezi tu
Cand era Sandra mica si eu am vrut sa o dau la inot pe la 4 ani dar nu o lua nicaieri, de fapt se tineau cursuri intr-un singur loc in oras si acolo o lua de la 6 ani. La 6 ani am dus-o. Acum am inteles ca s-a deschis o piscina noua intr-un sat prin zona, dar nu stiu de la ce varsta ia copii. Si se intentiona sa se faca ceva ceva cursuri la o fundatie dar nu stiu daca s-a si reusit. Si eu l-as duce la inot dar nu stiu daca s-ar descurca instructorul a aiba vreo 10 copii dianstia de 2, 5 ani
. Mai astept putin oricum...
Maraki, da-le in colo de sunci ca o sa te coci in haine negre vara . Negrul subtiaza dar si imbatraneste
. Dani nu isi face greata de la nimic, nu am probleme dinastea.
Cosmi sa ii faci poze la olimpica . Ce faza si cu olimpiada asta...sa se faca numai in Bucuresti la clasele 1-4.
Dani e pe aici canta " epuras cocnas pinde ma mineee "
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca e naaa....cum imbatraneste negrul? nu stiam.....bluza e din in, e subtire Aveau albe si negre, din cauza asta am ales negru
Ce a facut Sandra la examen???
Am facut o constatare in legatura cu frisoura la moda in Ro O sa ajungeti ca chinezoaicele, toate sa fiti tunse la fel
Pai bob, bob dar acum o vad pe babaciunea de Monica Tatoiu-tunsa bob, Oana Sarbu, Ilinca Goia,Adriana Trandafir, Marin ( zana dar am lapsus ) si cate or mai fi dar nu le stiu inca
Pe chinezoaice le recunosti din spate fara sa fie nevoie sa le vezi fatza, vezi tunsoarea carre si inaltime/corp si imediat iti dai seama ca este chinezoaica...asa o sa fie si cu romancele: tunse bob si stii ce natie sant
intru sa fac baie...Angelo e cu giorgos la socrosenii, s-au strofocat ca am spus ca vine si Giorgos, adica nu il las singur pe Angelo la ei....ea cica: nu ai incredere in noi? Eu: copilul vrea cu unul din parinti sa nu se simta singur
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Biancas spune:
Gata, punctat centura verde.
Maraki, cum nu stiam de culori mai? Pai culorile vii te fac sa arati optimista, exuberanta, plina de viata ...culorile inchise..te fac sa arati serioasa. Tin minte ca in anul 1 de facultate o profa ne-a intrebat de ce suntem suparati, mohoharati...am spus ca nu suntem...si a spus ca dupa felul cum ne imbracam nu s-ar vedea
. 80 % dintre noi eram imbracati cu haine inchise la culoare. Si cica felul cum te imbraci arata starea ta de spirit. Daca esti tot timpul cu haine inchise la culoare nu ai cum sa fii o persoana vesela si optimista nu?
(aici nu m-am referit la tine, ci in general). Adica nush, eu asa vad lucrurile....ca o pers care e imbraca mereu in haine inchisenu vrea sa iasa in evidenta cu nimic se imbraca tot timpul decent sa nu o observe lumea.
Noah..am facut teoria chibritului...ar fii multe de spus poate pe acest subiect. Eu vara nu prea port haine inchise...mai ales in partea de sus. O fusta, pantalon mai iau dar bluze...neah.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ca am uitat...azi in premiera fiu-meu si-a dat singur pantalonii si chilotii si s-a pus pe olitza si a facut pipi. A mai avut el tentative inainte dar nu prea reusea decat in partea din fatza sa si traga putin mai in jos. Nu stia sa dupa mana spre spate sa traga si de acolo. Dupa ce a terminat tot singur si-a tras hainele pe el...cam strambi stateau pantalonii pe el
dar pt prima oara e bine
Bianca
maraki spune:
Bianca felicitari Sandrei Bravo ei!!! Ce culoare urmeaza acum?Dupa cat timp da examen pt urmatoarea centura? Fii-mea luase dupa o luna centura galbena, Giorgos mi.a spus ca aici dureaza foarte mult timp pana la schimbarea centurilor....parca 1 an pana la aia galbena.....am mai scris de vreo 3 ori ca socroseniu are cnetura neagra si 2 dani
A fost si sensei
Intr-o zi o sa cer pozele cu el sa vedeti ce misto sant...
Despre culoarea neagra, sa ma fi vazut pe mine ce " nu atrageam " privirile cand purtam rochia neagra model clasic/elegant si slitzul pana la chiloti aproape Negrul nu este culore care nu te scoate in evidenta, depinde ce porti...este cea mai eleganta culoare!Vai ca mi-am adus aminte ce haine misto am negre care nu-mi vin......
Am fost pe la magazine vreo ora si ceva( pana la inchidere ) si am scos pozele pe hartie, in seara asta o sa le pun in album...sant 120 parca.....uite asa se duc banii...fac ce fac si merg sa descarc aparatul digital.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Salutari din Trento!!!
am ajuns cu bine, dim. la ora 10. Marco a adormit repede, dar s'a trezit dupa vreo 3 ore ca vrea jos din scaun. asa ca i-am facut pat pe bancheta din spate sio tare bine a dormit pana dim. la ora 5. atunci am oprit sa atipeasca si Clau, eu m-am plimbat cu Marco pe la tiruri, prin parcare ca sa poata dormi tat-su'. Aproape tot drumul am venit pe ploaie, bine ca am ajuns cu bine.
Marco a fost super rau in masina, cand a fost treaz. Nici vorba sa stea mai mult de 10 min. in scaun, urla si canta, sau il bazaia pe tat-su'. feresca sfantul sa plecam pe zi cu el, la asa drum lung...ca la balamuc ajungem.
azi ne-am odihnit si am fost la un centru comercial din apropiere: eu sora',ea si marco. am condus eu Pegeotul lor, doamne ce stradute mici au.
Sorella s-a mutat intr-un sat de langa munte, a fain apartamanetul, cu curte, si e la 500 m altitudine. suntem la munte, ce mai. dar tare frumos este.
sper ca maine sa fie timp frumos ca sa plecam din oras, la lac.
Bianca felicitari Sandrei pt. centura.
Maraki sa porti sanatoasa hainele cumparate.
Cosmi sper sa aveti vreme frumoasa la mare, cred ca de abia astepti concediul.
Noi am cam carat degeaba pampersurile dupa noi. Cat am fost pe drum, nu a vrut sa faca decat afara, nu in pampers. in rest merge singur si-si ia olita sau ne zice noua.
asa ca...trebuie sa vad la cine sa dam scutecele, caci nu mai avem nevoie de ele.
Cu innotul...inca nu stiu...Clau zice ca e mic, eu din contra...acum sa vedem. Pana una alta i-am luat pernite pt. maini, de aici. mai vreau sa-i iau si slip, casca, ochelari.
va pupic, merg sa-i fac un dus si sa-l culc, caci e copt.
weekend fain sa aveti.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Maraki pai normal ca daca e fusta scurta pana la fund atragi privirile. Cu centura ...urmeaza albastru, va da examen in iarna de craciun si inca o data la anul pe vremea asta. Deci trebuie sa dea 2 examene sa ia o centura. Dupa verde urmeaza albastru, maro, negru ( cu dani`i lui), rosu
. Pai daca socrul tau a fost sensei sa vezi ce bine de Angelo ca va stii sa se apere
.
Giova, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Si Dani a fost cam rautz pe masina cand ne-am intors din Bulgaria, dar totusi a stat in scaun ore bune. Sunt copii si nu au rabdare ce sa-i faci...l-am inteles intr-un fel ca nu e ushor pt el sa stea in aceeasi pozitie atatea ore. Finul meu nu a stat deloc in scaun cand am venit .
Deci sunteti hotarati sa faceti baie acolo? Sau cumperi alea pt acasa? Pt ce ii trebuie ochelari de apa? Mie nu imi place sa folosesc ochelari cand inot ca nu vad nimic.
Eu sunt fericita, mi-am cumparat camera video cu hard , luni la serbarea Sandrei o inaugurez . De abia astept. Demult visez la una, am tot asteptat sa mai scada pretul
.
In rest..nimic nou..sper ca maine sa fie vreme faina sa mergem la gratar ca anul asta numai o data am fost . Cand a fost vreme faina nu am putut noi, cand am putut noi nu a fost vreme faina
Somn ushor tuturor
Bianca
maraki spune:
Giova ma bucur ca ati ajuns cu bine Cum ai ajuns, repede la magazine eeee
Disractie placuta si Marcolino cumintel sa aveti
Multumesc pt urari
Uite ca nu mai stiu ce am vrut sa scriu pt Bianca....am uitat ce ai scrissssssssssssssss biancoooo....
edit: se vede misto de tot in mare cu ochelarii de apa....in bazin vezi picioare dar oricum se vede clar Mie imi placea la mare sa inot deasupra, cu ochelarii si tubul de aer
ma uitam la pesti si ma trezeam la mama dracu in larg
de una singura
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Biancas spune:
Si eu am editat mesajul de sus pt tine Maraki Eu nu prea scot pozele pe hartie daca le am in calculator. Si pastrez poze de 6 ani pe calc, le salvam pe CD la inceput, acum pe DVD...
Am uitat sa va spun ca am intrerupt Reductilul, nu are sens sa iau pt ca nu am slabit decat 3-4 kg pe el. Si asta e a treia luna de cand iau. Mai am inca pt 2 sapt dar nu le mai iau . Scrie si pe prospect ca daca u sunt rezultate sa se renunte la ele. Asta e...asta imi e norocul. Mie nu mi se potrivesc.
Giova, tu ce zici de produsele herbalibe? Mie mi-a zis cineva ca ar fii bune...dar un tratament lunar e vreo 600 lei parca. Cu shake-uri si prostii. Inca nu am studiat exact oferta. Tu parca ai folosit shakurile dinalea. Probabil ca tin de foame dar iti trebuie ambitie sa te abtii si sa mananci. Ceea ce eu nu am
.
Bianca