Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
am ajuns acasica, acum nu stiu de ce sa ma mai apuc....
aseara am bagat o tura de haine la spalat, pe la ora 22 si am adormit ca secerata. Noroc cu Clau, ca le-a intins el, de ramaneau pana dimineata...nu stiu cum erau.
8 sedinte de inot pt. copii 230 lei/luna. e clar ca ajung cu gradi si inotul la 1000 lei. acum am primit mail de la directoare. trebuie sa vb. si cu Clau, dar mai mult ca sigur ca va merge. va fii de 2x/sapt., sedinta de 50 min., de la 10-11. Instr. specializat pe copii, 5 vor fii intr-o grupa.
Maraki diseara plecam. mai incearca cu siropelul, trebuie sa-l accepte. sper sa-si revina cat mai repede cu mancatul.
Cu lista...bine ca am avut ieri timp si am pus-o. Mai trebuie ea cosmetizata, dar numai cand ma intorc, ca e mult de lucru pe ea.
Bianca asa am zis si eu...de ce nu-l ia D-zeu sa nu mai chinuie asa, dar uite ca acum imi pare rau. era mai bine cand il stiam pe pat, decat in groapa. si el cica, nu s-a plans de dureri, numai cu 2 zile inainte. poate sa fii tinut in el, nu stiu, ...caci calmante nu i-au facut.
Sper sa se distreze sandra in excursie, pacat ca a prins vreme naspa.
Bafta la ultimul examen, uite ca ai scapat!!!
Cu siguranta mai intru de la sorella de acasa, cand voi avea timp.
Pacat ca si acolo ploua weekendul asta, numai de luni se face frumos.
fug la treaba, mai revin eu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Gagici si bebelusi va pupacim pe toti.Din pacate nu am timp delc sa scriu ceva insa va citesc cu placere seara repede pe fuga.Am intrat daor sa va pup pe toate si sa va multumesc ca mi-ati tinut pumnii(avea dreptate Bianca cu meciul castigat dar nu si cu scorul).Mirela La MULTI ANI !
Promit ca intru eu musai zilele astea sa va spun ce si cum.
Milioane de pupici la atatea mamici!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Giova frumoasa excursie sper sa aveti si vreme buna.A super bine daca poti sa il dai pe Marcolino la innot, trebuie sa mergeti si voi cu el sau se ocupa gradi ? Sincer pretul cu gradi si innot desi pare mare cand il schimbi in euro e pretul de aici, doar ca veniturile nu sunt aliniate in Romania la preturi dar si aici e scumpa cresa si multe alte chestii legate de copii. Imi zicea sacar mea ca in Cluj la unul din moll_uri s-a facut ceva piscina super draguta iar intrarea costa 500.000 aia mi se pare mult, sa dai 15 euro pe o tura la piscina . Sa imi recomanzi cand te intorci ceva magazine dragute in special de pitici ca noi vom merge peste 2 saptamani numai bine incep si reducerile.
Maraki si Alain e mare fan supa de rosii, ar fi tare bine daca ai reusi sa i-l dai pe tot la o administrare, sa faci 10 ml pe zi cat scrie in prospect.
Miha spor la invatat si bafta.
Aici e tare urat si ploua in nestire de ieri, nu stiu ce o sa reusim sa facem in we asta.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
toanca spune:
Salutare.
Ce faceti?
Eu nu am mai data niciun semn de viata pentru ca am fost in concediu ca sa ne putem muta.
Asa ca de cateva zile suntem la casa cea noua.
O sa fac poze si o sa va trimit.
Casa e gata dar mai avem pe ici pe colo cateva de facut cum ar fi gradina, garajul si beciul pe care nu le-am facut din lipsa de fonduri.
Matei sta toata ziua in curte abia daca mai reusim sa-l bagam in casa seara.
In rest suntem bine cu totii.
Giova si Ioana, condoleante.
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
ai dreptate Silvia, asa e, macar de s-ar mari si la noi salariile. si stai ca din toamna incepe si Fast track kids, alte 200 lei...pai tot salariul meu merge pe educatia piticului. musai sa mai facem ceva sa suplimentam fondurile ca nu se poate. dar ce????
Eu nu-mi pun sperante mari in mag. din Italia. cel putin unde mergem noi e slabut si scumpe. sper sa ajung intr-un Toys, in H&M, Zara, C&A si binenteles Panrdorf. pacat ca nu prindem perioada reducerilor.
Toanca sa va fie de bine mutatul in casa noua. asteptam si pozele.
te cred ca e incantat matei, si eu as fi, decum un pitic.
Irina si tie. scumpa mai esti doamna la scris.
sa va zic faza, apropo de casa si curte.
Langa noi sunt o groaza de case, zilnic trecem pe langa una in care sunt: tobogan, casuta, piscina, leagan, etc( e un pitic de vreun an jumate). si marco se uita de fiecare data si zice:
" asa-i mami ca ma lasa nenea si pe mine acolo? ca ma descalt"
vai ca mi se pune un nod in gat de fiecare data, dragul meu...vrea si el acolo la jucariile copilului.
Tragedia va fii cand isi vor monta piscina cei cu casa din fata noastra. daca anul trecut a plans si l-am mai prostit, anul asta nu stim ce vom face.
fug la treaba, caci imediat plec dupa marco.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Silvia am uitat: se ocupa ei de copii. in pretul asta e inclus si transportul de la gradi la bazin si inapoi. cred ca merg cu masina gradinitei si cu sotul dir. asta inseamna ca trebuie sa-i las scaunul de la masina, caci am vazut ca asa faceau alti parinti.
Oricum...Clau nu e de acord cu transportul asta....ii e frica de accidente...parca vad ca ma pune pe mine sa merg cu copilul.
_
toanca spune:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
Am pus aici cateva poze cu casa.
Nu se vad foarte bine pentru ca sunt facute cu telefonul....dar promit ca voi face altele si o sa va arat (pentru cine e interesat)
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Intr-o ora plecam si noi.
a dormit si Clau vreo 2 ore, l-am inchis cu cheia in camera, ca sa nu mearga marco la el.
Totul e gata, asa ca nu mai are rost sa stam.
va si ne auzim maine de la macaronari.
_
cosmi1975 spune:
sal fetele
TIOANA .....OFFFFF BOALA ASTA....
GIOVA drum bun
TOANCA super la curte
BIANCA succes sandrei
MARAKI cam zgarcita la mesaje
MIRELA
noi suntem bine ...stef un nazdravan si un scump...bianca asteapta maine premierea ptr locul ocupat la olimpiada pe rom ,sa vedem ce le ofera ministerulo sa stam acolo o gramada ca s copii din tot bucurestiul
pe 27 cred,sper ca plecam la mareeeeeeeeee
cuscramea anymoni care i la mare acumcu nora mea frumoasace bine o sta
Biancas spune:
Buna seara
Cosmi ce fain ca mergeti la mare ...si eu as merge maine daca ar fi mai aproape. Sa ii faci poze la premianta
Giova, nu am terminat cu examenele, mai am unul sambata viitoare. Si apoi gata. Dar deja nu mai pot. Nu imi vine sa cred ca in weekendul asta sunt acasa si nu am examen sau altceva.De luni iar trebuie sa ma apuc de invatat . Totusi a prins vreme bunicica, au fost la palatul Brukental, in centru si in Poiana Sibiului la zoo ( n am fost niciodata acolo, nici nu stiam ce e) A facut poze cu artezziana aia din lac. Super faina.
Toanca, faine pozele, cred ca Matei e in culmea fericirii. Camera e mortala, mi-a placut mult patul si peretele...e tapet? Arata super bine.
Irina las ca e bine ca a castigat pana la urma, nu conteaza scorul.
In seara asta am venit de la examen , l-am luat pe Nelu si Dani si am iesit la plimbare. Am asteptat-o pe Sandra la scoala sa vina din excursie si am mers la o pizza in cartier. Dani a fost in culmea fericirii cand i-a pus sora-sa masca cu power rangers. http://www.dropshots.com/biancas1#date/2008-06-06/21:18:38
E innebunit dupa personajul asta.
Binenteles ca ne-a cumparat si mie si lui Nelu cadou, asa e ea, cheltuie banii pt noi in loc sa isi cumpere ei.
Maine dimineata cred ca merg cu Sandra la examen si apoi daca e vreme faina poate mergem sa facem baie la wekend. Sper ca a trecut codul galben si apare iar soarele. Si sper ca duminica sa mergemla gratar, sa ne lae vremea. Cam asta e programul meu de weekend, stau si lenevesc.
O seara faina sa aveti
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...