Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Salutare!!!
asa.....deci azi e sarbatoare si eu tocmai am bagat la spalat. daca deschideam prima data compu....
si as mai avea ceva de spalat pt. bagaj, dar nu stiu cand si cum...caci maine seara vrem sa plecam. cu toate ca eu...numai chef de concediu nu am...tare trista
si fara chef de viata sunt. Nu credeam sa ma marcheze asa, dar nu avem ce face,,,decat sa mergem inainte.
Ana de france 7 ore ati mers pe jos, nu-mi vine sa cred. Tare smecheras mai e Alex.
maraki hai ca m-am tinut de cuvant si am rectificat lista. Imediat intru cu bebeianfeb si o pun in cap. asta.
Mirelush, imi pare rau ca nu am fost pe faza si te-am uitat de ziua ta. iubita!!!!
Sa-ti dea DD multa sanatate si putere, fericire si numai bine alaturi de cei 3 barbatei ai tai!!!
Cristina felicitari pt. pishu la olita. ma bucur ca vii cu vesti din ce in ce mai placute despre spiridus. sa vezi peste 1 an ce schimbare va fii
.
Cosmi bafta la examene. sa le iei cu nota mare. mai ce ocupata va fii Bianca in vacanta, numai in deplasari. bravo ei, merita din plin!!
Bianca asa deci...si tu cu lenea cat casa? ce e drept...mie aseara mi se inchideau ochii...asa ca am zis ca voi scrie azi mai multe.
Ali imediat ma uit la filmulet. Ce fain ca iarina iubeste florile, asa si trebuie. Smecherie mica e si ea, auzi ce scoate din guritza.
Bee ma bucur ca mai dai si tu pe la noi cu vesti despre teroristii tai. Spor la slabit sa te faci silueta pt. mare!!!
asa ma dispera reclama asta...revin imediat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirela10 spune:
hola si de la noi!
ASTERY,FELICITARI PT PISUL LA OLITA!BRAVO LUI,rusinica noua!
GIO,condoleante!asta e cursul vietii...
BEE,pupici multi si sper sa se mai linisteasca razvi sa mai respiri si tu un pic.
am un minut de respiro ca doarme andrei si dani e afara cu mama(moment istoric).andrei e un dulce,asa imi place sa-i pup fetisoara aia pufoasa.numaica se chinuie cu colicii si e jale noaptea.daca-l tine 8 luni ca pe dani,mor sigur.
dani a inceput si el sa doarma f prost,se trezeste de cate 3-4 ori noaptea asta dupa ce adoarme f greu,trebuie sa ne perindam toti prin camera lui sa adoarma.azi la pranz n-a dormit deloc ,deci ma astept la show diseara.vorbeste intruna si scoate cuvinte noi:am "aprindat "lumina,am "punat "la locul ei...face si prostii bineinteles
eu sunt obosita si parca nu-mi ajunge timpul deloc.si asta acum cand e mama aici.cand voi ramane singura nu stiu cand le voi face pe toate.toata admiratia pt mamicile care se descurca singurele.va pup pe toate cu mic cu mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Acum o ora si jumatate a murit matusa mea!
Medicul care a operato a plecat marti in Franta asa cum avea contractul iar miercuri, pt ca nu a mai interesat pe nimeni soarta ei si nu s-au mai ocupat de ea a intrat in coma. De ieri nu a mai iesit din coma.........
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneascaIoana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi.
Mirela pupici si un LA MULTI ANI ! cu intarziere. Mai pune poze cand mai ai timp.
Ana de France salutari de la noi la plimbaret.
Giova sper sa iti treaca cat mai repede starea asta, pana la urma ce plan de concediu v-ati facut ca nu mai retin.
Cristina felicitari lui Razvan, pupici de la noi ca e tare cmintel puiutul tau. Cum a reactionat la reintoarcerea lui tati?
Maraki in ce faza esti cu siropelul? Vreau sa iti zic ca al meu prapadit, sa nu vb intr-un ceas rau a inceput sa manance f bine, poate merita sa insisti sa i-l dai. A mancat si dimineata f bine 2 snitele de pui mai mici si un ou fiert cu spanac pai nu imi manca asa de bine inainte nici sa stau in cap. Nu merge drops-ul tau, nu stiu ce are ca nu pot sa il deschis imi da eroare.
Sa va pun o reteta de supa de pui chinezeasca, eu am facut-o si ieri si f buna mi-a iesit, daca vreti sa o incercati careva. Eu pun pasta de ardei iute in ea la sfarsit, in farfuria fiecaruia ca sa pot sa ii dau si lui Alain, ii place f mult supa asta. Ghimbir macinat se gaseste la Cora sau la orice alt market mai mare si mugurii de soia la fel, e preferabil din cei proaspeti dar merg si cei de la cutie, pusi mai tarziu in supa daca sunt deja preparati. Morcovul il tai batonase subtiri, trebuie sters bine inainte cu un servetel de hartie ca altfel se taie greu ca aluneca. Supa pun mai multa decat scrie in reteta, dupa ochi cum zice mama.
Ingrediente
2 bucati de piept de pui,
1 ceapa,
1 catel usturoi,
1 lingura ulei,
1 morcov,
100 g muguri de soia,
600 ml supa de pasare(se pot folosi cuburi de tip knorr sau maggi),
1 lingura faina,
125 g taietei chinezesti,
1/2 lingurita boia iute de ardei sau cateva picaturi de sos Tabasco) 1/2 lingurita ghimbir pudra,
1 lingura sos de soia,
1 lingurita otet,
3-4 ciuperci,
sare, piper,
Mod de preparare
Puiul se taie fasii subtiri sau bucatele mici, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pun intr-un wok, se adauga uleiul si se calesc 2-3 minute la foc iute, se adauga apoi morcovul taiat in fasii subtiri, mugurii de soia, ciupercile maruntite. Se lasa 2-3 minute toate la foc iute, apoi se adauga supa si se lasa 12-15 minute. Se adauga faina stinsa cu putina apa rece si taieteii. Se lasa 5 minute si se adauga sosul de soia, otetul, ghimbirul, boiaua, sare si piper. Se lasa 1 minut si se serveste calda.
Va doresc o seara frumoasa tuturor.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Ioana acum am vazut mesajul tau, condoleante si un gand bun de la noi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Acum o ora si jumatate a murit matusa mea!
Medicul care a operato a plecat marti in Franta asa cum avea contractul iar miercuri, pt ca nu a mai interesat pe nimeni soarta ei si nu s-au mai ocupat de ea a intrat in coma. De ieri nu a mai iesit din coma.........
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneascaIoana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Ioana ce veste!!!! cum de s.a intamplat atat de repede??? Condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace....imi pare tare rau de dansa...s-a mai stins un om...pacat.....totusi Dumnezeu nu a lasat-o mult in suferinta.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
Silvi am reusit ieri sa-i dau 4 ml toata ziua
edit din cauza reclamei....
astazi mi-a fost teama sa-i dau pt. ca dimi a avut stare de voma, la masa a varsat jumatate dar saracul daca nu mancase de ieri de la 17.00, a vrut sa continue sa pape... i-am dat incet si a mancat bine daaar ce??? supa e rosii si 3 danonino mici.....singur a cerut, la pranz tot supa de rosii si alt rand de danonino.....dupa masa iar branza cu fructe.....are pe masa si alte alimente dar nu le vrea.....ce sa fac.....o sa incerc in seara asta sa.i dau din sirop ca e pe tv in castronel seringa....pofta a avut dar pt aceeasi mancare.....nu stiu de e s.a simtit rau astazi, banuiesc ca de la aerul conditionat din masina dar nu recunoaste Giorgos....revin ca este in cada Angelo....
Mirela la multi ani!!!! pupici si tot ce iti doresti de la viata!!! nu pot sa bag iconuri ca am editat.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Giova spune:
of Ioana cu ce veste vii si tu. D-zeu sa o odihneasca in pace!!! Imi pare asa de rau de ea...chiar si-a dorit sa invinga cancerul
.
Silvia mergem o sapt. in Italia. profitam ca are Clau o intalnire de afaceri si ne ia si pe noi. In cele 2 zile cat sta el la Modena, eu voi fii cu Marco la Trento la sora-mea. pe urma...colindam prin imprejurimi.
Ploua si acolo...cica numai de luni se indreapta vremea...of si vroiam sa profitam la maxim de sambata si duminica, cat erau si ei pe-acasa.
Mirela hai ca te vei descurca cu amandoi. poate scapa si Andrei mai repede de colici, se mai cuminteste si spiridusul si atunci vei avea timp de toate.Tare scump e Dani cum vorbeste.
casa mea arata ca dupa razboi...jucarii peste tot. azi nu l-am scos afara ca a fost urat si am mai avut si eu treaba. acum are o energie de speriat, urla/fuge/.
fug la treaba, va , pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova multumesc ca m-ai pus deja pe lista Eu asteptam sa se deschida capitol nou dar in ritmul nostru....
Cand plecati in Italia? Zilele astea nu?
Astery ^pai sa stii ca daca nu spuneam nimic si nu aparea lista de iunie, nu aveati de unde sa stiti ca-i ziua mea Felicitari puiului pt pishu la olita
Bianca si pe mine m.ai incurcat, m-ai facut sa ma gandesc in ce luna m.am mutat aici In iulie am venit dar cred ca era vorba ca raman fara net mai devreme cu 3 sapt si din cauza asta m-ai felicitat anticipat
Mirela cand pui poze noi cu Andrei? Seamana cu Dani cand era asa mic? vreau sa-l vad sa imi dau cu parerea
am reusit sa-i dau 3 ml din sirop lui Angelo, au mai ramas inca 2 ml dar nu stiu daca prind ocazia.....bineinteles ca a mancat la fel......stiti voi ce.....nu mai repet
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna fetelor,
Eu sunt cam , m-am culcat la 3 azi noapte, m-am trezit la 6.30 am pregatit-o pe Sandra pt excursie (a plecat la Sibiu pana deseara) si astept sa se faca ora 17 sa scap o data si de examenul asta
Giova, concediu placut, drum bun si shooping placut . Presupun ca o sa mai intrii pe net e la sora ta, asha ca ne mai auzim, nu pleci o sapt
.
Ioana, sincere condoleante. Priveste partea buna a lucrurilor ca nu s-a chinuit mult si nu a ajuns sa indure durerile alea groaznice de care nu scapi nici cu morfina. D-zeu s-o odihneasca in pace
Mirela, LA MULTI ANI cu intarziere, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Miha, spor si tie la examene.
Maraki, nush cum nu poti sa ii dai medicamentele. Dani ia orice fel de medicament fara sa faca figuri si scheme, inca unele ii chiar plac si ii iau siringa de nurofen pun medicamentul si il dau in mana sa si-l dea singur, sa aibe impresia ca apasa singur pe siriga. Cand nu a vrut sa ia ceva medicament (a fost cazul mai demult cand era mai micutz) , l-am intins pe pat, m-am urcat desupra lui si i l-am dat. Simplu
si fortat
.Hai ca nu e greu la varsta asta...doar stii bine ca mai incolo e si mai greu sa ii pui sa faca ceva daca nu vor. Probabil ca deaia ti-am urat anticipat LMA ca nu aveai net, net ai avut prin iulie,...dupa ziua Sandrei parca. Ma rog...
Astery ti-au trecut bubele?
Irina ce aragaz ti-ai cumparat?
Dani e bine, la cresa, Sandra e in excursie, maine are examen de centura (verde) cand vin acasa trebuie sa ii calc kimonoul, sper sa nu uit
.
Eu am scris si altceva dar s-a sters cu reclama asta
Mai revin eu....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...