Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
din Alba.
Fetelor sunt amarata, trista, asta e viata....
Nasul a murit exact in 2 iunie, cand s-au implinit 29 ani de la cunnunia religioasa a parintilor mei - el i-a cununat.
de la gara am mers la capela, acolo....langa nasul era un vecin/prieten din copilarie de 34 ani, mort de cancer...acum 2 ani descoperit. mama a uitat sa-mi spuna, doamne ce necaz pe oamenii aia, cand am vazut-o pe sotia lui de 26 ani...era pe alta planeta . of...of....
In rest...sunt obosita, la ora 18.20 am tren spre Timisoara.
marco a fost cuminte de dim., nu a intrebat de mine....poate diseara,cand vede ca-l ia tat-su' de la gradi.
Maraki maine promit sa rectific lista cu sarbatoritii, sper sa nu fie altii pana acum, sincer nu am prea avut chef de asa ceva.
Fete va, ne auzim maine din Timisoara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
Salutare si de la bucuresti ptr toata lumea
GIOVA offffffff ce tragedie ,cancerul asta este nemilos si pervers ....DOAMNE FERESTE
MIHA sa ai bafta la examene
PAULA...ce sa ti zic?multa putere si aveti grija de voi
MARAKI ...asa e cam gol pe aici,ce face frumosul
maraki spune:
Giova cred ca faceam shoc sa mai vad pe cineva cunoscut in situatia respectiva
Cosmi ce sa faca Angelo....sta cu putina supa crema de rosii si doua creme branza toata ziua S-a invatat cand vine de afara sa stea cate o ora in cada sa se joace cu dusul,azi nu a dormit deloc....trebuie sa ma pregatesc sa-l scoatem afara( a venit pe la 14.30 ) Nu l-am mai pus sa doarma ca s.a trezit oricum la 11.00 dimineata Eu am bucatarit, am pus rufele in masina de spalat dar dupa mi-am dat seama ca detergentul este in portbagaj
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
dar unde sa-l scot daca este innorat si ploua???>Cred ca iesim si dam o fuga pe la Mc
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Bee spune:
Buna fetele.
Repede sa nu ma dati disparuta, suparata sau mai stiu eu ce.
Eu sunt singura cuc cu teroristii si tin cu ocazia asta si o dieta zdravana. Asa ca alerg si ma infometez, deci slabesc. Mai conteaza c-o fi de la pitici sau nemancare? Nuuu! Rezultate sa fie. Razvan e de nedescris in marea lui urlatzenie. Noroc ca am avut-o pe Anutza bebe mic sa ma antreneze. Ziceam de ea ca e agitata si urlacioasa? M-am inselat, imi retrag vorbele, bebe mic ii da clasa de departe! Mamici de bebe 2, probabil daca bb1 a fost cuminte bb2 va fi si mai cuminte, iar daca bb1 a fost rau, bb2 va fi si mai rau, e o chestie karmica pe undeva (ceva cu meritele dintr-o viata anterioara). Sanatosi sa fie, numai asta e mai important.
Giova condoleante pt nashul vostru!
Paula, sanatate copiilor si voua, drum bun si distractie placuta la mare!
Anasol, am inteles bine si l-ati crestinat pe cel mic? Sa va traiasca micul crestin! SI tie putere si rabdare!
Sanatate multa la toti, si voi reveni, daca n-am show-uri ca in fiecare seara/noapte/zi.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
asteryaro spune:
Gio, inca o data, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pac epe nasul vostru.
Bee, eu nu pot decat sa spun atat: sunt muta de admiratie in fata ta si jos palaria, gata. Spor la dieta, dar ai grija ca trebuie sa ai si forte pentru copii. Nu te juca, totusi, cu fosul!
Fetelor, MARE VESTE MARE!!! Razvan a facut in seara asta PRIMUL PISHU LA OLITA!!!. Nu stiu ce mi-a venit si zic: "toti copiii la olitaaaaa!", cum banuiesc eu ca le spune la cresa. Si... ce credeti? S-a dat jos din pat (unde il dezbracam sa-l pregatesc pentru baita de fiecare seara) si s-a orpit la baie, sub chiuveta, de unde a luat olita, si s-a asezat pe ea. Dupa mai multe genoflexiuni, vad un pishu in olita. Am inlemnit si radeam pe infundate, cu mana la gura, ca ultima tanti de la tzara. Nici acum nu-mi vine a crede. Stiu ca a facut inconstient, dar... totusi... sunt motive d ebucurie, si voi stiti de ce. Asta dupa ce, incepand cu 21 Mai (de Sf. Constantin si Elena) Razvan a inceput sa stea la olita cu ceilalti copii, fara sa faca ceva, dar a astat tot timpul cu copiii... Maaare putere ai, Doamne.
Tin pumnii la fetele ce au (dat) examene, sa le treaca cu brio si sa dea de baut.
Maraki, hai fata, ca nu ramai nefelicitata, tocmai tu??
Gata, fug in pat, ca iar sunt obo.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
ce bine e acasa!!!!
e ingrozitor de lung drumul....mai ales singura cu trenul...Timisoara-Iasi *foamea*.
vroiam sa scriu mai multe, dar m-a palit o leneeeeee.
revin maine.
la toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
szaboali spune:
Buna dimineata fetelor, la noi e tare innorat cred ca vine ploaia.
Giova condoleante pentru nasul tau.
Astery felicitari pentru pisul la olita .
Paula multa sanatate copilasilor si sotului.
Anasol sa va traiasca micul crestin.
Bee la micutii teroristi.
Bianca masina e un Opel astra caravan e mistoaca , e spatioasa...de asta io trebuit lui.
Cosmi sanatate spiridusului.
Despre noi ce sa va spun? aaa....de vreo trei zile si-a "pierdut" Iarina sticla de la lapte prin casa (a pus-o la jucarii si eu an ascuns-o) asa ca bea lapticul cu paiul din pahar ...acum trebuia sa o laud si eu desi cred ca e ultima care a lasat sticla.
Mai nou e innebunita dupa flori, oriunde vede flori ii trebuie si ei...a vazut la o doamna cand am fost la piata si a fost musai sa ii cumpar si ei...de la mami vine tot timpul cu trandafiri ...ea in loc de floricele le zice "fucici"
Fata mea e o smecherie fara pereche, toata ziua e cu mamica in gura iar cand o cert sau ii tre ceva imi zice mamicutza ialta-ma sau mamicuta ma lasi afaia cu Iaiuca? (Iaiuca e Raluca fetita cu care se joaca afara.
Ianis e bine si el, de doua nopti nu se mai trezeste deloc decat pe la 4 jumate chiar daca se culca seara pe la 20 si de pe la 5 de cand termina de papat o tine cu povesti si zambete pana pe la 8.
M-am tinut de cuvant si am facut si filmuletete promise ...sunt aici www.dropshots.com/iarinutza2#date/2008-06-04/21:59:22" target="_blank">Gimnastica de seara
V-am pe toate si va doresc o zi superba.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
cosmi1975 spune:
neata gagici si HRISTOS S A INALTAT
eu is libera azi ,am dus copiii la mama la curte ca am examen azi si incerc sa dau si maine unul pe care l am pe 12 dar atunci sunt in excursie cu fata mea si n o pot lasa singurica
STEFAN?? e bine acum si toata ziua canta ...ala bala portocala,azi ma duc sa i mai iau ceva de incaltat ca praf face sandalutele la curte (joaca fotbal) de vorbit nu i tace gura,de papat la fel ,numai cu oala e o mareeeeeeee broblema n o vrea si pace
BIANCA?e bine si asteapta vacantaaaaaaaaaa si ptr ca am promis ca daca iese numai cu fb o trimitem in tabara....acu tb sa sarim cu bani ,pleaca la predeal intre 20-27 iulie,acu tb sa ne programam concediul dupa ea ca i f ocupata ca se duce la olanesti cu ai mei,pe la sormea...om vedea
ALI superbi copiii tai ,viitori campioni la gimnastica...nici stef n a lasat biberonul
MARAKI deci marti e ziua ta....tb sa faci cinste
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine, nici eu nu am disparut niciunde doar ca mi-e cam lene uneoi sa scriu. In rest servici, casa, invatat, copii si mai trece o zi.
Astery, felicitari Lui Razvanel pt primul pisu la olitza si eu am fost foarte bucuroasa cand a facut primul pisu...si asta nu a fost foarte demult...de 3-4 luni si acum iata-ne fara scutece deloc de o luna buna . Primul e mai greu, restul merg de la sine, bafta, sa fie cat mai multe reusite dinastea.
Maraki...nu stiu de ce tin minte ca in iulie e ziua ta. Tu nu in iulie te-ai mutat unde stai acum>? Eu asa tin minte ca de ziua erai cu mutarile, fara net....alea alea
Giova trist e cand vezi ca oameni dragi tie nu mai sunt. Tocmai de asta cred ca trebuie sa ne traim viata asa cum vrem ca e scurta tare si nici prea lipsita de griji nu e. Bine ca ai ajuns cu bine, m-a amuzat patania voastra cu Marco so kk din picioare, asta era faza de camera ascunsa, prapadit si alintat mai e .
Ali, felicitari ca ati scapat de sticla. Stai linistita ca sunt multi pe aici care au sticle la lapte. Inclusiv Dani are, mai demult am incercat sa nu ii mai dau laptele cu sticla dar cu paharul bea jumatate din lapte. Asa ca..deocamdata nu ma agit, e ritual pt el sa vina sa mestece in paharul cu cacao, sa isi ia sticla si sa se puna pe perna sa bea. Dimineata nu bea pt ca de multe ori eu il trezesc sa il duc la cresa, si pt cat bea seara....
Tare dulci sunt puii tai,ma enerveaza ca nu pot lasa comentariu special la Iarina "fucica"
Cosmi, asteptam pozele cu copii, ar fi cazul sa pui mai des
Bee, suces la cura de slabira, nu te infometa prea rau. Ce probleme au copii la picioare de mergi cu ei la kineto? Si cel mic are? E ceva genetic?
Si nu mai stiu ce ati mai scris, m-a lasat memoria. Mai revin eu, trebuie sa plec pana in centru sa depun niste declaratii. Pt maine mi-am luat zi libera, de la 17 am examen greu si sper sa mai reusesc azi sa invat ceva ca ma simt tare nepregatita, nu prea am avut chef sa invatz dar nici timp.
O zi faina sa aveti!!
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...