Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Buna dimineata la
Maraki, hai ca nu am zis bine cu centura, m-a prostit si pe mine prietena mea ca de anul trecut s-au schimbat regulile si nu a stiut sa imi explice bine. Deci acum pt o centura dau 2 examene, Sandra acum are verde 1, la iarna va da examen sa arate ca merite sa poarte verde 1, iar la anul pe vremea asta va da examen pt verde 2. Deci pt un grad la centura 2 examene. Inainte era examenul si gradul centurii. Pana face 18 ani ajunge si ea la maro, negru, daca se tine de treaba si e buna normal. Oricum ea a intrerupt antrenamentele 1 an ca nu a mai avut chef sa mearga. De 1 an face iarasi. Sa vedem cat o tine.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, mie imi merge laptopul din ce in ce mai rau cred ca il ducem la service cand plecam in vacanta ca asa nu se mai poate.
Giova bine ca ati ajuns cu bine, sa aveti sedere frumoasa.Nu stiu ce sa zic cu scaunul de masina, sa aveti grija ca sunt foarte mari amenzile daca nu e copilul in scaun, ca sa nu mai vb ce se poate intampla daca doamne fereste are loc un accident.Poate ar sta cuminte daca i-ati lua ceva dvd palyer de masina sa se uite la desene. Alain facea figuri in Romania ca tata il mai lua in masina fara scaun dar la noi a stiut ca asta e regula si ii si place sa stea ca vede mai bine pe geam. Noi vrem sa ii luam dvd acum inainte de vacanta ca facem si Italia si Romnia cu masina, vreau naumai sa vedem ce sisitem au sa mearga si GPS si DVD ca altfel nu se poate.Aici gasesti incepand de la 100 de euro pana la 300 deci nu e un pret f mare si il poti flosi oriunde si la un hotel, etc.
Maraki ti-am vazut puiutul cu tractorul tare scumpic e sa iti traiasca. Cat despre clori nu stiu ce sa zic, eu eram mareeee fan egru, 90% sin haine erau negre exact cm zici tu e o culoare eleganta, sexy, sobra cum vrei tu sa fie. de cativa ani m-am saturat de el ca nu pot sa il mai vad in ochi refer orice alta culoare, anul asta sunt mare fan alb dar cam greu su hainele albe si silueta mea dar am gasit chestii care ma avantajeaza si albe.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca tare greu reusesc sa scriu. Am tot citit pe net si sunt inca in curs de documentare dar se pare ca cel mai sigur loc pentru scaunul de masina pentru copii e la mijlocul banchetei spate si nu in spatele scaunul cum credeam, daca e asa eu una ii mut scaunul ca lui Alain tare i-ar placea sa vada pe mijloc tot sta cu gatul intins sa vada.
Astept sa manance piticul si mergem in parc ca e soare si cald, am facut ceva ciorbita de miel ca imi era pofta dar nu prea are gust de miel culmea cu carnea asta cateodata. Va doresc o duminica frumoasa, o sa postez ce gasesc cu scaunele de masina si aici.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
acum seara am si eu timp sa scriu si tare greu mai merge netul asta.
si azi a fost urat si racoare, dar tot am plecat la Riva del Garda, la lac. am trecut cu vaporul la Limone, o statiune foarte faina, care mi'a ramas la suflet. marco a fost extaziat de apa si vapor.
am mancat la o terasa, a ciugulit si el ceva, dar ca de obicei cand e in vacanta-mananca foarte putin. acolo a fost cald si soare...am ajuns in Trento...s-a frigulit si a plouat spre seara.
Maine mergem in parcul de distractii - Gardaland. am luat cu imprumut caruciorul de la o vecina de-a surorii mele. am uitat sa luam caruciorul din Ro si cu siguranta ne va prinde bine in deplasari, mai ales cand e ora de somn.
Tot vreme naspa arata pe net, parca asa m-am saturat....
Maraki da am plecat la cumparaturi si nu am luat nimic....as vrea eu...dar testez terenul deocamdata. Oricum am gasit aici si magazinul Z si pot sa zic ca preturile sunt mai mici cu mult, decat la mag. A. Esca.
Bianca sa folositi sanatosi camera.
Aripioare i-am luat in cazul in care-l dau la inot. Ochelari ne-a zis ca e bine sa le luam celor care au probl. cu ochii din cauza clorului din apa.
Silvia chiar vrem sa cautam DVD pt. masina, doar ca e cam incomod pt. un copil sa'l tin 13 ore in aceeasi pozitie. Nici nu se recomanda asta. Noi am vrut sa ajungem repede aici, ca sa stam cat mai mult cu sora-mea si prietenul ei, de maine ei muncesc. De obicei mergem jumate din drum, inoptam la o pensiune si continuam in cealalta dimineata. asa vom face la intoarcere.
merg si eu la somn, caci maine la distractie cu noi. de abia astept, plus ca sunt ceva noutati misto, lumea acvatica, treci prin tunel si deasupra/dedesubt/stanga/dreapta numai animale marine. sunt curioasa cum va reactiona marco, anul trecut i-a placut, doar ca a fost cam full. speram ca acum e mai putina lume, fiind in timpul sapt.
Nu e Disneyland, dar seamana foarte bine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna dimineata la
Giova, distractie faina in parcul de distractii, cred ca Marco va fii in culmea fericirii pe acolo . Finul meu a fost in parcul de distractii de la Viena si de atunci numai de asta vb .
Cat despre vreme...nasol ca e urat, aici e frumusel...cand soare, cand nori dar merge. Daca nu sta atatea ore legat in scaunul de masina nu e tragedie. E mult si si pt un adult sa stea 3-4 ore sa stea fara pauza. Normal se merg 2 ore dupa care 30 min pauza. Asa e recomandat pt copii. Dar in stilul asta tot mergi pana sa ajungi.
Ieri am fost si noi la gratar, la padure vai de bine a fost. Vremea a fost bunicica....ba soare ba nori, nu a ploaut a fost cald ca am facut si plaja. Si Dani nu a dormit de amiaza, s-a culcat pe la 19 cand veneam spre casa si a dormit 30 minute. Si a rezistat eroic si a fost cuminte. A fost prima oara de cand s-a nascut ca nu doarme de amiaza
Dupa masa merg la serbare la Sandra, le incheie si mediile cred si ne va spune cine ii va fii diriginta ca nu era inca sigura situatia sapt trecuta.
Si cam atat, mai am un examen si cu asta gata.
Ma pun sa lucrez ceva pt azi ca inca nu am facut nimic
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna dimineata,
Ce consecventa esti Bianca Angelo de cateva ori nu a dormit dupa-amiaza, rezista nu are probleme...e bine ca se culca devreme seara( in jur de 21.00 ) Cand doarme dupa-masa se culca seara pe la 22.30-23.00 Am reusit aseara sa-i dau siropul intreg si gata: de azi fac totul sa-i administrez cum trebuie vitaminele.
Giova sa ne spui in ce l-ai urcat pe Marcolino sa se dea Eu nu il duc la Oktoberfest asa de mic, acolo sant multi cu bautura in nas, vin turisti sa stea de dimi pana seara la bere
Silvi am uitat ce vroiam sa iti scriu
Azi a refulat canalul din bucatarie si am strans apa din pizzerie si buc. de m-am plictisit Le las bilet sa cheme un instalator ca nu e normal Banuiam eu ca asa se va intampla, de cateva zile gaseam ud in jurul canalului.....eu nu am nici o treaba cu bucataria dar nu puteam sa las asa....merg sa termin treaba si...acasa cu mine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
cosmi1975 spune:
neata si de la noi
eu ma preg sa plec la examen si bat la tastatura sa mi se usuce unghiile
GIOVA fain ca va simtiti bine,eu n am curaj sa plec cu stef la drum lung ptr ca vomita si nu sta in scaun decat maxim 1 ora
BIANCA felicitari ptr sandra si la mai mare,diriginta biancai e de mate
MARAKI offfff cred ca ai muncit cu refularea asta....ce dracu ei n au observat sa cheme pe cineva???/normal ca nu poti merge cu frumosul la festivalul berii
ieri am fost la curte ca a fost ziua mamei si i am luat 59 de fire flori si un tort,a fost innorat afara dar n a plouatsi ne am simtit f bine in gasca mare
stef????? un nebunic care face tot in pampers
silvi_2005 spune:
O saptamana buna tuturor !
Giova stiu ca si noi am mai mers asa dintr-o bucata in caz de urgenta si e aiurea rau. Lasa ca la intoarcere faceti pauza, noi cad mergem zua la 2 ore facem un pic de pauza de aceea ajungem greu dar asta e cu copil mic nu ai alta solutie. Asteptam poze de la voi, pacat ca e vremea mai ploioasa dar lasa ca va distrati si asa.
Cosmi si noi suntem inca cu pampers face si la wc pipi dar pampersul e de baza inca, sper in cateva luni sa scapam.
Maraki f bine ca reusesti cu siropelul, o sa vezi ca eai bine dupa el.
salutari la toata trupa de mamici si spiridusi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
O pushtoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta linga scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde. Frizerul zambeste la ea si ii spune cu amabilitate : - )) Draguta, o sa ai par pe gogosica. -Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tzatze!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
Cosmina, La multi ani pt. mama ta Sanatate si tot ce isi doreste dansa Deci este geamana de a mea Noi santem cu caracterele cele mai puternice, nu ne spune nimeni ce avem de facut pt. ca tot dupa mintea noastra ne luamEu daca zic ca am dreptate in ceva, nu-mi poate demonstra nimeni ca nu este asa
Silvi,am reusit si in dimineata asta sa-i dau 5 ml
Cu refularea nu am avut probleme prea mari, era apa curata dar muuultaaaa....italienii au un fel de mop cu stergator din ala de cauciuc...se duce imediat apa la canal si nu mai ramane decat umed in urma.....
a venit socroseniu sa il i.a pe angelo afara, este a doua sau a treia oara CONSECUTIV cand nu vrea copilul sa iasa cu el....nu stiu de ce dar imi va spune el cand incepe sa vorbeasca.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
asteryaro spune:
Primul caca la olita !
Imi venea sa-i fac poza, gagici...
Puiul meu nu-i bine deloc, a facut (se pare) o alergie, posibil la medicamentul cel nou (Risperdal). L-am intrerupt. Are o eruptie, sub forma de pete, asemanatoare cu ale mele, de saptamana trecuta...
Revin.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1