analize... e posibil?

analize... e posibil? | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Am fost internata cu fata la spital. Initial ganglioni umflati, parca avea oreion (a mai avut in urma cu patru ani oreion)
La iesire din spital am fost diagnostizati cu parotida urliana si pancreatita urliana- deci oreion, asta dupa ce ne-au trimis de la pediatrie la spitalul de infectioase, si nu ne-au facut nici o analiza virusologica. (cu toate ca pt asta ne-a trimis la infectioase, sa vada daca e boala contagioasa sau nu)
Intrebarea mea e urmatoarea:
1. e posibil ca in 24 de ore sa scada nr leucocitelor de la 17200 la 6400? (i s-a administrat cefuroxim si gentamicina- doar asa la prima vedere, fara analize, de la momentul internarii)
2. e posibil ca amilazele sa scada de la peste 800mii la 70mii in 3 zile? (copilul n-a primit decat antibiotce)
3. este posibil ca hemoglobina sa scada tot in 3 zile de la 11.4 la 10.2 (nu a primit perfuzii, nu a fost deshidratata)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si ca sa completez: acum incepe sa se umfle in cealalta parte pe obraz, exact asa ca si in urma cu vreo 6 saptamani. Ce o fi boala asta????

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput