Treburile casnice - impreuna?
Raspunsuri - Pagina 10
cristiama spune:
Try,
mi se pare foarte frumos cum iti educi tu copii. Sper ca intr-o buna zi nurorile sa-ti multumeasca.
Acum vin eu cu intrebarea cand ai un sot "roman" 100% CE FACI?
Poti sa divortezi, da poate il iubesti pe sotul roman. Si te apuci sa educi, la peste 30 de ani. GREUUUU!
Si dupa ani de munca, mai zice cate-o chestie de raman masca: nu spala si oalele pt ca pe-alea le-am murdarit eu! Adica doar mancarea pt mine am gatit-o in oale, a lui a fost facut in aer!
Si asta dupa ce a facut progrese f frumoase de-alungul anilor.
sunt curioasa cum o sa i se para, ca la vara mergem sa stam cateva saptamani in Suedia, cu sora mea si prietenul ei care spala-calca si mai ales gateste f bine!
Am complotat cu sara-mea sa-i lasam singuri la bucatarie o zi din doua, paote de rusine se apuca si el sa ajute!!!
Dahriana spune:
Eu am avut roman (lenes,obsedat de calculatoare,om educat in spirit -femeia face treaba,barbatu sta cu cracii-n sus).
Si a venit apoi diferente (strain,om invatat de parinti sa fac tot in casa,cu un tata care calca,spala,gateste,face cumparaturi si care i-a spus : invata sa faci toate astea,niciodata sa nu depinzi de o femeie cu ele).
Si uite asa ..am putut sa vad ambele variante.Sincer,nu as mai alege un roman..poate pt educatia primita,de a nu face nimic.Nu prea mi-ar mai veni sa ma lupt cu el -fa aia,fa cealalata...cand altii o fac de buna-voie,fara sa li se pare ceva iesit din comun si o corvoada.
Am amici romani,care se comporta la fel cu iubitele/sotiile lor.Tot timpul mi se plang ca trebuie sa stea doar cu gura pe ei si nici asa nu fac nimic.
Am amici straini,care ...ne invita la o cina,facuta de ei,care se gospodaresc singuri...ma mira toate astea,dar exista!
..Dahri...
Bluel spune:
Cristiama , noi nu mai avem nici o sansa , dar lasa ca ne reeducam noi romanul in final...
Try , asta incercasem si eu sa spun pe la inceputul subiectului
27 s cu
nadira spune:
Mamici de baietei, speranta e in voi. Daca pentru noi nu mai sunt sperante, macar pentru copiii nostri sa facem ceva Va dati seama cate certuri nu ar mai exista intr-un cuplu daca el ar fi "bine educat "
sdaniela spune:
In legatura cu diferenta intre barbatii romani si cei straini tin sa mentionez ca domnul din cauza caruia am postat acest subiect nu e roman.
Cred va tine mai mult de educatia primita acasa. Mama lui din prea multa dragoste pentru copii nu i-a pus la treburi casnice. In plus tatal lui nu e genul care sa stranga dupa el.
Aceste doua lucruri combinate a rezultat in faptul ca el nu face nimic in casa. Dar, depinde de situatie. Aseara mi-a fost rau si a facut mancare si l-am rugat sa intinda rufele si a facut-o. E baiat bun numa ca trebe un pic lucrat la el.
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Eu am avut roman (lenes,obsedat de calculatoare,om educat in spirit -femeia face treaba,barbatu sta cu cracii-n sus).
Si a venit apoi diferente (strain,om invatat de parinti sa fac tot in casa,cu un tata care calca,spala,gateste,face cumparaturi si care i-a spus : invata sa faci toate astea,niciodata sa nu depinzi de o femeie cu ele).
Si uite asa ..am putut sa vad ambele variante.Sincer,nu as mai alege un roman..poate pt educatia primita,de a nu face nimic.Nu prea mi-ar mai veni sa ma lupt cu el -fa aia,fa cealalata...cand altii o fac de buna-voie,fara sa li se pare ceva iesit din comun si o corvoada.
Am amici romani,care se comporta la fel cu iubitele/sotiile lor.Tot timpul mi se plang ca trebuie sa stea doar cu gura pe ei si nici asa nu fac nimic.
Am amici straini,care ...ne invita la o cina,facuta de ei,care se gospodaresc singuri...ma mira toate astea,dar exista!
..Dahri...
Deci se pot eticheta sotii romani ca niste lenesi, needucati doar pt ca ai intalnit tu astfel de cazuri???
sotul meu, ROOOOMAN, ma ajuta cu copilul mai mult decat pot descrie aici.Iar cu treburile casnice nu mai vorbesc:numai el calca, eu fac mancare, curatenie amandoi, piata o fac eu in timpul saptamanii, in weekend el.Pt noi nu exista el se relaxeala, eu nu mai imi vad capul de treaba :)))
Roman, strain, indiferent cu cine ai sta...tu tot gandirea aia o ai!!!!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
03.06.....fix :) 58,0 kg
ma simt atat de bine :)
TARGET 57 kg!! until 7 iunie!!
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
..Dahri...
Ai mai ca nu e chiar asa.......
Cum poti sa faci asemenea generalizari? Toti barbatii romani sunt niste putori care fac gaura in canapea la televizor iar albinutele zumzaie pe langa ei facand curatenie, spala, calca, au grija de cei 3-4 copii. Halal islam!!!
Ina
Dahriana spune:
Imi cer scuze daca am generalizat.
Uitati-va pe forum : Cati soti romani faci si cati stau cu telecomanda in mana si sotia munceste?
Cei care chiar se preocupa de curatenie in casa,sunt exceptii,dupa parerea mea...
Si acum,uitati-va la ceilalti,la straini,europeni(ca americani nu cunosc).
Francezi,englezi,spanioli,italieni etc
pe 3 dintre natiile astea am avut ocazia sa-i cunosc mai bine,datorita circumstantelor si am ramas complet uimitaaaaaaa !!
Pt faptul ca,eiiii cred in egalitatea sexelor si au fost educati in spiritul egalitatii dintre barbat si femeie.
Ba mai mult,mi s-a parut,ca fac mai multa treaba in casa,decat consoarta.
Bineinteles,printre femeile lor,nu prea vezi casnice...
..Dahri...
angipangi spune:
al meu sot nu facea nimic la inceput nici o cana nu o ducea in masina la spalat dar l-am educatsi acum face de toate nu este roman.
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
Guestus spune:
Da acum serios...trebuie sa te mariti...sa faci 2-3 copii...sa treaca 4-5 ani...ca afli ca Giuvaerul nu face nimic in casa? nu prea inteleg asta.