Puiuti de Randunici 2008 !! (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

pitik mea nu vrea biberon! am reusit sa-i dau doar 20 ml cu linguritza! sper sa i se faca foame si sa accepte biberonul ca altfel

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Daca n-o sa accepte, greu o sa-ti fie cu tratamentul. La tine banuiesc ca nu se mai poate amana tratamentul, nu? Altfel l-ai fi amanat. Sanatate si biberoneala usoara!

Remaliss - si eu ma enervez cu recomandarile astea, ca nu stii dupa care sa te ghidezi, uite si la baieti, unii zic ca trebuie decalotati, altii - ca nu, amu am crezut ca macar daca am fata, scap mai usor, da'de unde, unii ca trebuie sterse secretiile, altii - ca nu

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

cristina multzumesc frumos! intr-adevar nu se mai poate amana tratamentul si asa l-am amanat f mult, incat am inceput sa dau in altceva (scolioza) de la o durere tampita de picior pe care am tratat-o cu indiferentza!

dar tu ce faci, nu iesi afara cu copiii? cum e vremea pe acolo?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumim pentru urari, bebe socializeaza cu un... abtibild lipit pe pat :D.

Va doresc o zi super!!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Roxana - pana acum a plouat, iar acum e soare, dar nu m-as mira ca peste vreo jumate de ora sa ploaie iar, ca asa-i vremea la Cluj toata vara. M-am obisnuit deja. Si mai stau oricum pe-acasa, ca-mi doarme Vladic. Am vrut sa mergem la gratare azi, dar nu cred ca mai mergem, ca tre'sa fie ud in padure. De vreo saptamana ploua zilnic. Nu toata ziua, dar in reprize. Nu stiu cum e scolioza, dar suna naspa . Si cred ca doare.

Remaliss - mie mi-au spus in maternitate ca secretiile sunt de la hormonii materni care au traversat placenta si trebuie lasat in pace, ca trece de la sine. La noi chiar a trecut. Nu a mai avut. Sper nici sa nu mai apara, ca nu mai stiu cum sa fac sa fie bine.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Remaliss, superpozici!!
Asta cu stersul putzei, o stiu si eu de la o pediatra batrana, si scrie si in multe carti de specialitate!!

Cristina, si la noi in HR ploua rau, e o vreme tare kkacioasa!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

La multi ani tuturor bebeilor care s-au nascut intr-o zi de 25!!!
Nu am mai intrat ieri ca randunoiul se uita numia la filme pe laptop si acum sunt singura , pana acum am facut nani , a plouat pe aici cu galeata dar acum a iesit soarele,yupiiiii poate iesim mai tarziu afara ca pitica mea sa invatat afara...si prefer mai mult sa stau afara ca papa mult(120 ml) pe cand in casa nu papa asa de mult(90 ml)

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Remaliss ai o superba de fata, iar pozele se vad ca sunt facute de un profesionist
Si a mea e fff chelioasa sa stii

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele cu Rebeca de Remaliss , si pozele, si protagonistii sunt superbi!

Pe Vladic l-am nascut natural, la fel si pe Daria. Dar am cunostinte care au nascut la diferenta pana in 2 ani, cezariana de amandoua dati. Si inca una care a nascut natural dupa cezariana, la diferenta de 2 ani si jumatate. Cred ca depinde de organismul fiecareia, cat de usor/repede se cicatrizeaza uterul. Cel mai bine cred ca te poate lamuri doctorul ce-i de facut.

Lyvy - tot vroiam sa-ti spun si uitam ce mult imi place mie Toplita. Cand mergem la parinti trecem pe-acolo si de fiecare data oprim sa admiram peisajul! Poate dupa Botez ne incumetam sa mergem chiar intr-o mini-vacanta in zona voastra, ca-i super!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Tare frumusei sunteti toti , ce frumoasa este in rochita aia si cum isi ridica ea capsorul

ma duc ca plangeeeeee

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

remaliss superbe poze! eu tocmai am intrerupt alaptatul pt ca trebuie sa iau niste medicamente nashpa si d'aia nu vrea pitik mea bibe! dar adineauri a mancat 60 ml, deci progresam!

cristina ce as mai merge si eu la iarba verde la un gratar!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput