Puiuti de Randunici 2008 !! (20)
Raspunsuri - Pagina 7
remaliss spune:
Ai intuit bine, pozele au fost facute cu un aparat profesional...Ochii au fost la nastere albastru inchis, iar acum un amestec intre albastru si caprui.Eu as vrea sa ramana albastri, dar nu cred...
Iris e o dolofanica frumoasa foc, cat crenguta de liliac!E o scumpa!Si ce par mare are!Cate kg are?
Alina, o mamica fericita!!
Printesa nostra
remaliss spune:
A, nu de la fundulet in sus!Stiu, ma refeream la directia de sters!Da, da, nu e voie de la fundulet inspre putulica, pot duce materii fecale la putulica.M-am exprimat eu gresit...Inca nu m-am trezit
Printesa nostra
lyvy spune:
Remaliss, acuma are 5500g si 63.5 cm, nu stiu daca e putin sau mult, dar fata mea mananca cam putintel!!Si e si lungana!!!
No, bine ca ne-am lamurit cu putza!!
Acuma chiar ca ma duc, ca imi sta randunoiul in coasta!!!
Revin.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
CristinaGoji spune:
Eu am intrebat la maternitate despre secretii si mi-au spus ca nu trebuie sterse. Si ca nu se umbla deloc acolo.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
La multe luni pentru Rebecca, Ioana, Matei, Ana Teodora
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
remaliss spune:
Cristina, m-ai bagat in ceata! Cand credeam ca m-am lamurit...Ti-a spus asistenta sau medicul?
Printesa nostra
amira_roxana spune:
remaliss mie mi-a zis dr pediatru ca se sterg cu compresa sterila si ser fiziologic! am intrebat pt ca tot asa auzisem si eu ca nu trebuie umblat acolo, dar mi-a zis ca neaparat trebuie sters ca sa nu faca vreo infectie!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
remaliss dar pe unde ai umblat de nu ai mai ciripit nimic in ultimele zile?
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
pitik mea nu vrea biberon! am reusit sa-i dau doar 20 ml cu linguritza! sper sa i se faca foame si sa accepte biberonul ca altfel
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
nu mai e nimeni p-aci? eu azi nu ies afara ca am o stare de super-mega-kk! dar astept pozele de la botezurile puiutilor sa ma binedispun!
pozici
pozici noi