Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
YLARI spune:
Neatza!!!
Fetelor, voi cum va dati seama ca bb ai vostri au colici?
Bebeluna a plans si ieri si alaltaieri vreo 2-r ore aproape dupa ora 23. Se da pe spate, se arcuieste, da din picioruse si manutze si plaaaaaaaaangeeee... urla nene... Astea sunt colici? In conditiile in care e curata, schimbata la fund si mancata... In rest, in cursul zilei nu se prea scanceste. Mai plange dar nu asa ca astea 2-3 ore pe care le plange in fiecare seara. Voi ce parere aveti?
Va pup.
Mihaser, bine ai revenit!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
'Neatza mamici si burtici!!!
Bifam inca o noapte dormita din plin de la 12 la 7...deci sunt fresh. Si noi inca folosim cu succes Pampers nr.1 si niciodata nu s-a udat in vre-un fel. La Stefan...mereu il gaseam ud...si am trecut la 2 din cauza asta...dar...fara mare rezolvare.
Merg sa incerc sa descarc niste poze....dar nu promit ca am timp (sau ca ma lasa fi'miu)
Cat despre kg....eu de maine m-am decis sa bag regim la greu. Adica...fara dulciuri, fara paine...si grasimi...doar lactate, oua carne fructe si legume...sa vedem daca mai dau jos...ca nu ma mai incap pantalonii...si sunt nevoita sa merg afara in trening...sau sa ma duc sa imi cumpar pantaloni.
Diana mamica dewww.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Dordia, sa-i spui lui Tudor ca sunteti un exemplu la odiseea noastra.
De aratat in fata clasei

Ylari, eu zic ca sunt colici. Imi aduc aminte de la cei trei frati mai micuti, se plimba mama cu ei in fiecare seara cateva ore in jurul mesei, fara sa-i pototleasca nimic. si plansul e oarecum isteric, urlat. oooof
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
gabitzam spune:
Si acum, o www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-25" target="_blank">sedinta foto la 3 ani, dis-de-dimineata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Neatza!!!
Fetelor, voi cum va dati seama ca bb ai vostri au colici?
Bebeluna a plans si ieri si alaltaieri vreo 2-r ore aproape dupa ora 23. Se da pe spate, se arcuieste, da din picioruse si manutze si plaaaaaaaaangeeee... urla nene... Astea sunt colici? In conditiile in care e curata, schimbata la fund si mancata... In rest, in cursul zilei nu se prea scanceste. Mai plange dar nu asa ca astea 2-3 ore pe care le plange in fiecare seara. Voi ce parere aveti?
Va pup.
Mihaser, bine ai revenit!!!
YLARI
cred ca is colici... daca se repeta inca 1-2 zile..e clar. Desi e posibil sa fi fo si deranjata de ceva. Noi ne chiraim 20-30min continuu pt cate un parts, sau mai rau, si 1 ora, si facem 2runde de KAKA, si apoi gata!! cuminte si zambitoare.
mihaser, da avem pisica. Bebelina ta nu cred ca e interesata de ea, dart Cristi ...
gabitzam, sa iti traiasca puiul Andrei, sanatos si vesel, sa va bucurati dew el, si sa va aduca numai zambete si fericire in casa. Si sa aiba grija si de viitorul bebe!!
Si io iti multumesc cu ocazia asta tie, si lui MissParker ca nu uitati sa faceti noi capitole. Dupa ce nashteti si voi.. nu stiu cine o sa mai faca

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
YLARI spune:
Reallaura, cleo, meri ptr raspunsuri.
Cui am mai spus ca banuiesc ca are colici a zis ca e prea devreme (noi facem 3 saptamani azi) Si ea aseara a facut kk, am crezut ca de aia se chiraia. A stat cuminte cat am schimbat-o + cateva minute, dupaia iar a inceput show-ul...
Am fost "abandonata" de iuby in dimineata asta (dupa ce aseara a tot tinut-o si el in brate pe neconsolata) S-a dus in camera la ai lui sa doarma (ai lui sunt la tzara, v-am zis). Deci... I'm on my own... Stiam ca asa va fi. Ma rog, nu ca ma plang, dar ...
YLARI
cleo78 spune:
quote:
Cui am mai spus ca banuiesc ca are colici a zis ca e prea devreme (noi facem 3 saptamani azi) Si ea aseara a facut kk, am crezut ca de aia se chiraia. A stat cuminte cat am schimbat-o + cateva minute, dupaia iar a inceput show-ul...
Am fost "abandonata" de iuby in dimineata asta (dupa ce aseara a tot tinut-o si el in brate pe neconsolata) S-a dus in camera la ai lui sa doarma (ai lui sunt la tzara, v-am zis). Deci... I'm on my own... Stiam ca asa va fi. Ma rog, nu ca ma plang, dar ...
YLARI
io il las pe tati sa se odihneasca. Mai preia si el stafeta, nu zic, ma ajuta enorm, dar mi-e mila de el. O sa inceapa si munca in curand.. si sa nu fie frant din prima zi. Cand vad ca nu mai pot - il rog sa preia 'urlatoarea'.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
YLARI
io il las pe tati sa se odihneasca. Mai preia si el stafeta, nu zic, ma ajuta enorm, dar mi-e mila de el. O sa inceapa si munca in curand.. si sa nu fie frant din prima zi. Cand vad ca nu mai pot - il rog sa preia 'urlatoarea'.
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
Bine, si eu il las, in cursul saptamanii zic ca ma descurc... bine, pana acum nici n-a facut talente ca de sambata incoace. In primele zile nu i-o lua nimeni din brate, acum... saracul cred ca ii e si mila de ea cand o aude cum face. Mereu ii spune "Nu mai plange, tati, nu mai plange, te roaga taticu'"... Ma bufneste si rasul cateodata... Nu... stii care e treaba cu al meu si de ce ma "deranjeaza" oarecum chestia asta? Ptr ca el este fooooooooooooaaaaaaaaaarteeee pasionat de fotbal, sta pe calculator si joaca fotbal manager, la televizor eu nu ma uit decat cand nu e el, sau daca nu sunt meciuri, sau daca fac eu foarte urat. In rest se uita numai el la meciuri. Ieri s-a uitat la Cupa Italiei si la Cupa Frantei, si la ce o mai fi fost dupaia. Bebeluna a adormit pe la 2 noaptea. Eu cred ca la 2.01 dormeam dusa la randul meu. Ei, nu, el s-a culcat pe la 4 si ceva ca s-a jucat prostia aia de joc. Vi se pare normal? In fine... Si de maine bag mana in foc ca o sa se culce in sufragerie ca sa se odihneasca. Si marti pleaca la Brasov. Very funny!!! Asta e. Dar eu o iubesc pe bebeluna si imi cer scuze de la ea in fiecare zi o rog sa ma ierte ca nu stiu ce sa ii fac cand plange rau, rau.
Ieri nu am mai mers la petrecerea respectiva (era o zi de nastere) Dar azi se duce tati sa ii cumpere cadou lui nenea ala si vine nashica pe la noi. Sper sa nu se sperie daca trage asta mica vreun concert. Ca ea e asa... foarte... nu stiu cum in privinta faptului de a avea bb. Ii plac foarte mult, a fost asistenta la pediatrie, dar a renuntat ca nu suporta sa le faca injectii la bebelusi. Acum lucreaza in publicitate si e foarte buna in ceea ce face.
Hai ca se vede ca doarme bebeluna, am scris o gramada. Am facut si curat in camera, am sterilizat bibe, etc, etc...
Va puuuup!!!!
YLARI
MissParker spune:
Pentru noile mamici: Cristy74, Simona8004, jozsaerika 

Multe felicitari si ganduri bune! Refacere rapida si sa mai dati si pe la noi!
Sa va traiasca fetitele
Eva Maria, Erika si Beatrice, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!
Raspuns catre pop-ul permanent de la Gemius: NU doresc sa particip la nici un studiu despre produsele cosmetice si NU voi cumpara in viata mea sampoane Pantene. S-a inteles????
puputi, 

LA MULTI ANI cu bucurii si fericire nelimitata, sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara si un samurai frumos si sanatos si papacios!!
Lilly79,
saru’mana mult de tot pt. munca de detectiv!! Poate mai aflam cate ceva si despre alte fete, ca zau mie imi sta pe cap lista aia incompleta... Ce facem de exemplu daca Estella sau altcineva nu raspunde pana in iulie? Ne mutam totusi la Scutece, nu? Ca doar n-o sa asteptam pana de Craciun...
Ylari, fara panica, scumpa noastra!! Ia-ti timp, liniste, singuratate, doar tu cu bebe, nu mai pleca mereu urechea in stanga si in dreapta si nu te mai lasa influentata de X sau Y (ci doar de noi
) si mai incearca sa-i dai sa suga! Gandeste-te ca tu cu cezariana ai avut un start mai lent decat cineva cu nastere naturala, nu trebuie sa astepti rezultatele standard. Ideea mea e s-o pui pe bebeluna mai mult la san si mai putin pompa... Si da-i cu ceaiurile alea care stimuleaza, eventual bea si bere fara alcool... Persevereaza!
Tine-o mult in brate pe bebeluna cand plange, plimba-te cu ea, fii si tu calma si incearca sa nu-i transmiti temerile tale!! Bebelusii simt totul, fiindca ei sunt dependenti de starile sufletesti ale mamicilor, alta modalitate de comunicare nu au. Si nu, nu e prea devreme pt. colici, alea apar oricand in primele 3 luni si la fel dispar dupa max. 3 luni, nimeni nu pare sa stie exact de ce. Dar tu ai posibilitatea s-o consolezi cu mangaieri, cu vorbe calde, astea fac tare bine, nu numai ceaiurile sau lapticul de mama... De exemplu in loc s-o rugati sa nu mai planga, incercati alta metoda: „Of, papusa mamii, ai dureri, te doare burtica, of, saracuta de tine, si nu poti sa spui ce te doare sau ce-ti lipseste... Of, mama te intelege, ca esti micuta si acum trebuie sa te adaptezi la noul mediu de viata, nu mai esti in burtica la mami unde veneau toate ca in paradis si nu-ti lipsea nimic, mama te intelege ca e greu, ca e o lupta, dar mama iti este alaturi si te iubeste si o sa aiba grija de tine ca sa-ti treaca durerile astea...“ – ceva la modul asta, un fel de punere in cuvinte a ceea ce crezi tu ca simte ea... Ai sa razi, poate, dar ma gandesc ca „rugamintea“ adresata unui bebelus ca el sa nu mai planga nu are nici un efect si in plus ii transmite si copilului usoara enervare a parintelui care se simte neajutorat si nu stie ce sa faca... Si mie ca adulta mi se intampla uneori sa am crize de plans (dupa cate o sedinta istovitoare la terapie), Bogdan ma lua in brate si ma intreba „De ce plangi?“, iar eu i-am spus la un moment dat sa nu ma mai abordeze asa, ci pur si simplu sa ma tina in brate si sa ma consoleze, sa ma lase sa plang in voia mea ca sa ma eliberez... si de atunci numai asa proceda, ma tinea in brate si-mi spunea „Of, of, of, te doare sufletelul... Of, of, of, plangi si descarca-te, ca-ti face bine“... O asemenea abordare e mult mai buna pentru persoana care sufera, trebuie sa oferi empatie, nu neaparat solutii... Sper ca nu te-am zapacit de cap, dar intelegi tu ce vreau sa spun.
elenuca, si noi montam azi patutul, ca sa fim pregatiti pentru orice eventualitate...
gabitza, ce momente emotionante trebuie ca ai trait la cununia aia! Iar curcubeul e de bun augur pentru ziua lui Andrei, sa-i aduca numai bucurii si fericire!!
pentru el, sa-ti traiasca frumuselul!
Laurita, si tu iti faci probleme pentru 4 kile?? Sa nu te aud!
ce pozuta frumoasa!! Tu ai un zambet cald si bland, de mama universala parca... iar bebe Mircea e un pufulete, iti vine sa-l mananci!!!
mihaser, abia te asteptam cu detalii, bine-ai revenit! Bebelusa ta arata ca o papusica... Ce bine ca nu ai avut probleme si ca totul decurge ca la carte, tot asa 
andora, si eu am inceput sa ma simt buhaita, in ultima saptamana mi se pare ca se vede si la fata ca m-am ingrasat vreo 14-15 kile (nu mai stiu exact, ca abia joi ma pun pe cantar, inainte de a merge la doctor). Bebelul tau e bine dezvoltat, de-acum poate veni in fiecare zi si totul va fi perfect!! Si eu contez pe faptul ca bebe David nu va dori sa stea in „garsoniera“ pana la sfarsitul „contractului“. Deja i-am dat preaviz
Carmina (SilviaPop),
si pe tine, bine-ai revenit, chiar ne era dor de tine!! Bafta multa sa scapati de colici! Sa pui si tu poze cu bebe!
Nicole1980, bafta la eco!!
Dordia, lasa prostiile cu regimul cat alaptezi! O sa ai timp si dupa aceea! Acum ai nevoie de mancare mai multa, nu sa slabesti! Mananca si tu paine neagra sau din aia cu seminte, ca e sanatoasa si ajuta si la digestie, de exemplu... Ai grija de tine
cleo, pai dupa ce nastem si eu si Gabitza te asteptam pe tine sa ne faci capitole noi, cu o mana pe tastatura si cu bebe in brate... sau trimiti pisica la un training si o inveti pe ea cum se deschid capitole noi
Noi am fost ieri la un gratar in aer liber, a fost tare fain, m-am simtit excelent. Am mancat mititei (rumeniti bine de tot) si tortulet cu branza, o bunatate... si nu am avut nici un fel de probleme cu stomacul, in privinta asta ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a menajat in toata sarcina asta... Erau pe acolo niste baieti „profesionisti“ in ale alcoolului (au baut cateva beri, apoi vodca-tonic la greu), am avut ocazia inca o data sa constat ce mare noroc am eu cu Bogdanelul meu, care bea maximum o bere pe an si in rest doar apa sau Cola... si il admir nespus ca nici nu are probleme de ego daca alti barbati se uita ciudat la el auzind ca el nu bea... E mare lucru in ziua de azi, cand atatia oameni isi ineaca problemele in alcool (in fine, cred ei ca si le ineaca, fiindca de fapt nu rezolva nimic, dar...).
La intoarcerea acasa am fost depasiti la un moment dat de un motociclist, pe care cativa kilometri mai departe l-am vazut intr-un accident, ametit pe strada, cu un pantof sarit din picior, am fost chiar primii ajunsi la locul accidentului dupa masina celor de la ADAC. Se tot invarteau aia pe acolo, se sparsesera niste faruri si erau cioburi pe strada... Din fericire motociclistul era doar ametit si speriat, nu ranit grav, sa speram ca s-o fi invatat minte si conduce mai prudent de acum incolo...
Gata cu conspectul pe ziua de azi, ma duc sa bag niste cornulete si a doua cafea (nechezol) a zilei, ca ma cam roade stomacul de foame...
In final, de siguranta:

Felicia
35+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Lorich spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Raspuns catre pop-ul permanent de la Gemius: NU doresc sa particip la nici un studiu despre produsele cosmetice si NU voi cumpara in viata mea sampoane Pantene. S-a inteles????
Mda, nici eu, sa stiti!!!
Mihaser sa-ti traiasca puiutza; dulce ca o bombonica!
Laura felicitari pentru prima excursie! Pare foarte fericit dragutzul de el!
Si apropo de fericire, Gabi sa-ti traiasca voinicul, se vede ca radiaza dragul de el, au trecut repede 3 ani, dar maine-poimaine o sa vrea un Lamborghini adevarat; La multi ani Andrei!
Lori
38+
asteptand un bebe RobertAMR 2 SAPTAMANI!
Magnetism79 spune:
Fetelor raportez o lipsa de pe forum din cauza de raceala si spate deteriorat, dupa ce ca eram in piuneze cu spatele, iata ca acum m-a busit si raceala dar careia i-am venit de hac cu multe mult ceaiuri,vred ca vineri am baut 10, vineri spre sambata noaptea am baut vreo 8, sambata am continuat tot asa , am sta numai in pat si uite ca mai am un pic si trece, mai am doar nasucul infundat si atat dar sper ca pana maine la 18.15 cand ma duc la eco sa-l vad pe micul print sunt ca noua.Ieri am primit cheile de la nou apartament, cel cu 4 camere in care muncitorii intra de-abia la 1 Iulie deci vom mai sta o vreme in casuta asta cu bebe care va veni intre timp o sa-i luam un cosulet si apoi va avea camera lui.
Sapt trecuta am facut comanda de piscina pt casuta de vacanta ca sa aiba asta micu unde sa faca baie si inrest am stat cuminte in casa din cauza de raceli si dureri cumplite dec spate.
De ieri insa ma dor ligamentele dintre picioare iar burica a coborat cred ca ne apropiem de moment de aia.
Maine cred ca plecam la shopping sa-mi iau niste balerini rosii.
Cu bagajul de spital am terminat, am pus si banutii deoparte, din ce am retinut de la Cleo cu banii, restul voi vedea la fata locului ce si cum, cert este ca nu mai am rabdare deloc, iar de condus cred ca de sapt viitoare nu mai conduc ca sunt multi nebuni si nu as vrea sa risc, il las pe tati sa ne duca la mare , pt o ultima iesire inainte de a veni bebe si gata mai stam si pe acasa.
Pupici
Lavi+35 cu bogdanici Pogonici