Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule, ce baiat maaare si frumos. Cand s-o juca si al meu cu masinutze?

Lorichgravidutza frumoasa...Fetelor neaparat sa facem intalnire si dupa ce nastem toate...gasim un parc ceva si iesim.

Miss esto o dragutza. Uite, bag o praji in cinstea ta, ca tot ma bombardeaza soacramea cu prajituri!! iar eu nu am liniste daca le stiu in frigider...

Ylari, stai linistita, barbate-miu nici nu se scoala noaptea, doar imi spune "fa-l sa taca", desi e mort dupa el in timpul zilei...asa sunt barbatii. ieri a fost sa cinsteasca cu unul dintre prietenii lui pentru Mircea, a venit la 2!!
apoi, seara cand trebuie sa profitam sa dormim si noi, are chef de filme, de stat pe calc, de muzica...acum si-a luat mobil nou si e toata ziua cu castile in urechi...
ca sa nu mai zic ca a avut si el o luna grea si nu prea il solicit nici in timpul zilei, vine numai seara...
dar schimbam foaia din iunie...(eu tot sper!!!)

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

AAAAAAAAAAAAAA sa nu uit FELICITARI LA MAMICI NOI CU BEBICI LA FEL DE NOI.
TOTI SUNT NISTE SCUMPI CA NISTE PUFULETI
LORI CE FACI SCUMPA? CAT MAI AI?CRED CA PUTIN DUPA CUM VAD..........
PUPICI
LAVI+35 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miss Parker, merci frumos ptr sfaturi... Incerc si eu tot felul de variante de linistire, ii cant (bine, asta nu stiu cat de mult ar putea calma pe oricine ) ii vorbesc frumos, ala bala portocala... ea... nimic, saracuta, plange de rupe. O durea-o rau burtica saracuta, ce sa zic, nu stiu ce sa zic... Bine ca pana la urma tace... asta e! N-or sa mai dureze mult (sper)

Reallaura imi pare rau ca sotzul e asa... (asta cu castie pe ureki e buna! ) E, lasa ca le trece lor, cand le-or trece si colicile la bebelaci!

Pupici, ca a inceput concertul!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura abia astept sa ne vedem cu bebeii, ultima oara eram cu ei la purtatori, urmatoarea trebuie sa fim la carucior.

Lavi noi suntem bine, nu mai e mult, dar inca ma simt ok, cu mici, mici stari de disconfort. Tocmai am papat, ca deh, era burta goala , acum e iar gargarita si cred ca bag un nani, asa.
Mi-ar placea, cum zicea Miss sa inmagazinez undeva odihna de acum, stiu ca nu merge, dar macar sa fiu cat de cat odihnita la momentul zero. Pup si sanatate maxima si spatic nedureros.

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor dragi :)

In primul rand, sa felicitam noile mamici Sa va bucurati de puiutzii vostri !!!

Gabi - sa iti traiasca Andreiul cel scump, sa fie sanatos si iubit toata viata !!!

Dolores - cred si eu ca un bb la 32 de saptamani e mic rau de tot, al meu o fost mare, prin comparatie, dar am vazut la neonato, cat am stat acolo :) Dar cresc ei mari cu totii - banuiesc ca vezi deja diferente :) Eu ma uit la filmuletze facute in maternitate cu Robert si imi dau seama cat de schimbat este, parca nu mai e acelasi copil. Si ce ma distreaza f mult e ca i s-a schimbat vocea Cand a iesit avea o voce de matza, chiar ma miram daca e normal hihi Era asa... un chitzait amarat. Acum, sa vezi ce racneste, i s-a ingroast vocea de n-ai treaba ;) Deh, barbat, nu gluma.

Cineva zicea de probleme :) Slava Domnului, nu au fost asa de mari la noi (in fine, nu se compara cu cazul bblui de Dolores). Doar ca nu am luat in greutate in primele saptamani,din cauza infectiei, apoi am papat antibiotice 10 zile si in rest, nu sugem la san. Insa mancam si ne ingrasam pe zi ce trece, iar acum deja suntem fortzoshi rau :) Fiecare bb are grijile lui

Ylari - cred ca bebeluna are colici. Si nu e prea devreme la 3 saptamani. Am inteles ca ar fi o diferenta intre gaze si colici - de exemplu, bb de Cleo si bble meu au gaze (caci nu urla si nu se incovoaie decat cand fac partz si kk apoi se potolesc). Colicile ar fi cand bb plange "fara motiv" timp de cateva ore, si nimeni nu il poate potoli... Cam cum ai descris tu. Si eu credeam ca al meu are colici, caci uneori se face covrig si geme, se inroseste rau de tot si mai da un tzipat disperat din cand in cand. Insa niciodata nu a plans asa, ore in sir. De fapt nu plange, doar chiraie si se foieste. Si in general chestia asta e urmata de niste 'bombe' la funduletz Stiti cu ce am remarcat eu ca se atenueaza crizele astea? Cu o suzeta sau evident cu laptic - imediat cum ii bag suzeta sau daca ii dau sa pape - gata, vine si partzul si chiar si kk

E adevarat ca ma doare inima cand il vad cum se chinuie, mai ales ca il apuca in somn crampele astea si bietul bb nu poate dormi, se vede ca se chnuie sa doarma si de durere nu poate :( Nu prea am cu ce sa il ajut, ii vorbesc uneori (Miss - tare frumos ai scris tu acolo despre ce sa le spui bebeilor). Evit sa ii dau lapte asa, imediat, il mai las uneori si sa planga, daca e cazul, tocmai sa se mai descarce un pic, sau sa nu se obisnuiasca sa faca kk numai cu suzeta/laptele in gura E greu uneori pentru ca o am pe mama acasa cu noi si ea e genul care sa ii bage lapte lu bebe la greu chiar daca nu e cazul. Si apoi imi zice ca nu am inima - ca il las sa se chinuie si sa moara de foame Ce conteaza ca bebe a mancat 120 de ml cu 1 ora in urma grrrrrrr... Eu incerc sa ma tin de program, insa cand are crampe asa rele nu prea reusesc :)

In fine, sper sa treaca in curand toate astea, sa ne putem bucura si noi de viata la max ;)

In rest, suntem ok, am fost la doctor la vizita de o luna, toate sunt foarte bune, am unda verde la sex :) Si eu, in loc sa prestez l-am luat pe al meu la o plimbare cu bicicletele, a fost asa de fain, am facut febra musculara - dar am simtit si eu ca imi lucreaza muschii :) Bebe in acest timp se plimba cu mama in parc :) Azi, in mod normal, bb merge in prima lui vizita la niste prieteni - sper ca nu va face scandal prea mare

Va pupic

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor,

Ylari, Laura eu ma simt foarte vinovata cand il trezim pe tati, dar cat ma duc eu sa ii pregatesc biberonul, sta tati cu el pe burtica ca sa nu planga.

Al meu are cred ca gaze, maine oricum sunam pediatrul. Se arcuieste de spate, da din maini si din picoruse si nu e chip sa il pui la san, sau sa il calmezi in vreun fel. Nu plange in continuu, mai sta, suge de 2-3 ori si iar scanceste. Dupa ce face kk si parturi multe se linisteste. Dar dureaza. Eu am zis ca nu ii mai dau picaturile anticolici ca poate si de la alea. Credeti ca poate fi de la picaturi? Oare care e modul de actiune al acestor picaturi...

Poate fi si de la ce am mancat eu...dar am avut grija. Insa am baut bere fara alcool. Oare fermenteaza?

Zau daca stiu.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

va pup fetele, n-am timp sa scriu, am citit pe diagonala ca tati are monopol pe calculator de cand sta acasa, ca el trebuie sa lucreze. am vazut ca mai multe va confruntati cu colicii si vroiam sa va spun ce mi s-a recomandat de catre alti parinti, si am recomandat si eu mai departe, si ca urmare mi s-a promis ca mi se ridica statuie, fiindca se pare ca picaturile sunt chiar spectaculoase si functioneaza in cea mai mare parte din cazuri. se numesc infacol in anglia sau infacolic in grecia, am inteles ca se produc si in ungaria dar nu stiu sub ce denumire. daca aveti posibilitatea sa rugati pe cineva sa vi le trimita, poate ma mai fac si eu cu ceva statui
va pup si sa nu mai auzim decat de partzuri , ragaieli si kk...fara dureri de burtik.

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mihaser Ma bucur pentru tine ca te simti bine, la fel si fetitza. Si eu m-am simtit bine in spital, pt ca primeam calmante. Mai greu a fost cand am ajuns acasa...dar acum a trecut.. si ma simt bine

Gabitza La multi ani pentru Andrei!!!

Laura Ma laudam eu ieri ca i-am dat doar san, dar noaptea i-am dat biberon, pt ca ma dureau groaznic sfarcurile..am niste rani..de fapt nici nu stiu pe unde iese laptele pt ca sunt plina de cojite de la atatea rani. Iar cand prinde Sara sfarcul, gem de durere.. e aiurea de tot..in loc sa ma bucur de momentele astea, eu nu stiu cum sa fac sa le depasesc..offf..
Eu am iesit cu Sara afara tot din a 9-a zi. Acum stam afara chiar si 2 ore, daca nu incepe sa planga de foame sau de altceva... E bine ca parcul e langa blocul nostru. Ieri chiar ne-a prins ploaia cand eram afara...si de abia iesisem..dar sper sa recuperam azi.

Ylari Si Sara mea a devenit un copil plangacios...si nu stiu de ce... Pe moment ma trec toate caldurile, cateodata ma si enervez..mititica de ea nu stie cum sa-mi spuna ce are, asa ca inerc sa ma controlez si incep sa-i cant (ne calmeaza pe amandoua), o mai legan, o mai plimb, si tot asa... Pana pe la 2 luni mi s-a spus ca un bebelus nu are un program, adica mananca atunci cand vrea, plange cand vrea, se agita aiurea...asa ca trebuie sa ne tinem tari!!
Ieri a fost dr la Sara, a cantarit-o: a luat 360g in 10 zile. Dr a zis ca e bine, eu as fi vrut sa ia mai mult..dar recuperam noi.. Mi-a spus si de puseurile de plans: cica li se acumuleaza si lor toti nervii de peste zi si de aceea plang mai mult seara...si ca nu ii potolesti cu nimic..Deci mai bine incercam noi sa ne linistim si sa nu le mai transmitem starea noastra, pt ca ei simt tot.. Stiu ca e greu, dar nu avem ce sa facem decat sa rezistam pana se mai cumintesc puin.. Si a mea plange cand o schimb, can o scot din baie, cand vrea in brate, cand are colici...adica mai mereu... Dar, hai, curaj!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by ralu_t

va pup fetele, n-am timp sa scriu, am citit pe diagonala ca tati are monopol pe calculator de cand sta acasa, ca el trebuie sa lucreze. am vazut ca mai multe va confruntati cu colicii si vroiam sa va spun ce mi s-a recomandat de catre alti parinti, si am recomandat si eu mai departe, si ca urmare mi s-a promis ca mi se ridica statuie, fiindca se pare ca picaturile sunt chiar spectaculoase si functioneaza in cea mai mare parte din cazuri. se numesc infacol in anglia sau infacolic in grecia, am inteles ca se produc si in ungaria dar nu stiu sub ce denumire. daca aveti posibilitatea sa rugati pe cineva sa vi le trimita, poate ma mai fac si eu cu ceva statui
va pup si sa nu mai auzim decat de partzuri , ragaieli si kk...fara dureri de burtik.

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

infacol am si io. Supriza e: are acelasi element activ ca si sab simplex-u romanesx: simethicone.

missparker, deja exersez tastatul cu pitica in brate. Pisica inca nu e in training!

alina_anto, +360gr de la nastere? sau de la scazutul de dupa nastere? in al 2lea caz, e bine, in priumul - super tare!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by ralu_t

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

infacol am si io. Supriza e: are acelasi element activ ca si sab simplex-u romanesx: simethicone.

missparker, deja exersez tastatul cu pitica in brate. Pisica inca nu e in training!

alina_anto, +360gr de la nastere? sau de la scazutul de dupa nastere? in al 2lea caz, e bine, in priumul - super tare!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Si eu stau cu Sara in brate, pt ca se tot agita, plangea si nu o potolea nimic.. Tare mi-e ca am invatat-o in brate... Si acum as dormi si eu putin, ca tati deja l aud cum sforaie si-mi face pofta..dar, dehh, stau cu bebeluna rasfatata in brate..

Pe Sara am scos-o din spital cu 3110g, deci daduse jos 140 g, iar cele 360 g le-a pus de cand am venit acasa...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput