Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

ce dor imi e de voi!
va pup si felicit noile mamici!!!
a stat mama la mine pana acum si am avut interzis la calculator :d
acum a plecat si sunt capiata :((, o vreau inapoi desi ma stressa cu unele chestii.
noi ne luptam cu colicii si nu mai stim ce sa facem. azi mi-a plans 4-5 ore..
de luni sper sa revin si eu constant pe forum.
pupici la toate!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
http://www.flickr.com/photos/24655172@N05/

eee, si noua ne-a fo dor de tine!!
Si bun venit in grupul capiatelor...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Am fost la o cununie in familie, la biserica Domnita Balasa. Doamne, frumoasa biserica!
A fost o cununie tare frumoasa, poate pentru ca preotul era var cu nasa, sau asa o fi mereu, nu stiu.
Erau 4 preoti si parca erau toti tenori la opera, asa voci aveau. Iar cand a inceput si corul mi s-a zbarlit pielea si mi-au dat lacrimile.
Miresuca era si ea burticoasa in cinci luni.
Raducu tot timpul a dat din picioruse cat am stat in biserica.

La plecare s-a pus frate pe o ploaie cu spume, ceva de groaza. Dar ceea ce era incredibil era ca in tot timpul asta era un soareeee si o lumina si o stralucire aparte. Ploua cu soare, maine e sarbatoare E ziua lui Andrei Pina sa ajungem acasa s-a aratat si un curcubeu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitza - La multi ani pentru Andrei. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii

Poze
Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor cu puiuti, astazi am cumparat primii pampersi. Am luat nr 1 intre 2-5 kg new born. Este ok sau trebuia sa iau intre 3-6 kg?
I-am luat sa ii am la spital la nasterea lui bebe.
Mi bebelina cum ai reusit peridurala la Municipal ? Am sa vorbesc foarte serios cu dr mea privind anestezia...
Fetelor sa imi tineti pumnii ca luni ma duc la eco sa-l vad pe David. Ce greutate o mai avea ???

Poze
Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!
Raportez o noapte deosebit de buna: a dormit bb si a mancat numai san! si acum doarme neintors. Asa sa ne tina Dumnezeu pe amandoi!nu stiu dc e efectul plimbarii sau a al Galaforului..

Mihaser, e o sumpica Eliana ta, sa stii ca ma si gandeam la tine ca nu mai dadusei nici un semn. Tu nu nasucsei cu cezariana prima data? Acum ai nascut natural?
este ok asa?

Andora, Silvia Pop, bine ati revenit si voi !!!

Elenuca, l-am scos doar 10 minute, cat am strabatut o straduta dus intors.

Cleo sa stii ca sanii mei nu cantaresc mare lucru in plus. La forma sunt neschimbati, doar ca se intaresc si curg cand sunt plini.
Dar laptele nu stiu unde se secreta, pentru ca de crescut...ioc!
Nici macar mamelonul nu s-a marit.Am sani de fetitza! si burta.
Sunt o ciudata.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nicole1980

Fetelor cu puiuti, astazi am cumparat primii pampersi. Am luat nr 1 intre 2-5 kg new born. Este ok sau trebuia sa iau intre 3-6 kg?
I-am luat sa ii am la spital la nasterea lui bebe.
Mi bebelina cum ai reusit peridurala la Municipal ? Am sa vorbesc foarte serios cu dr mea privind anestezia...
Fetelor sa imi tineti pumnii ca luni ma duc la eco sa-l vad pe David. Ce greutate o mai avea ???

Poze
Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

e f. bine 2-5kg. Aia de 3-6kg mi se par mai inalti, atat, alta diferentsa nu vad.

Reallaura, atunci atsa de la cezariana cantareshte!!
Ca te coase in cateva randuri

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici si burtici!!!

Bifam inca o noapte dormita din plin de la 12 la 7...deci sunt fresh. Si noi inca folosim cu succes Pampers nr.1 si niciodata nu s-a udat in vre-un fel. La Stefan...mereu il gaseam ud...si am trecut la 2 din cauza asta...dar...fara mare rezolvare.

Merg sa incerc sa descarc niste poze....dar nu promit ca am timp (sau ca ma lasa fi'miu)

Cat despre kg....eu de maine m-am decis sa bag regim la greu. Adica...fara dulciuri, fara paine...si grasimi...doar lactate, oua carne fructe si legume...sa vedem daca mai dau jos...ca nu ma mai incap pantalonii...si sunt nevoita sa merg afara in trening...sau sa ma duc sa imi cumpar pantaloni.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

sunt chianuita... si pierduta for ever.
Am uitat sa felicit ieri pe PUPUTI, vad ca a fo ziua ei.
Deci..cu intarzierea de rigoare, la multi multi ani, draga mamica de samurai, si multa sanatate!. Vad ca nu ai mai intrat de ceva timp, a ajuns barza la voi?
Pup si numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, multumesc de urare

Andrei s-a trezit destul de devreme si a primit cadoul, si e foarte fericit acum. Este o masina Lamborghini, i se deschid tot felul de usite, este la scara, e foarte fericit, o plimba prin toata casa, nici sa il imbrac nu sta. I-am luat si niste tricouri frumoase, dar alea sunt neinteresante pentru el. I-am facut si poze, le pun mai tarziu. La ora 11 avem party la un loc de joaca de copii, cu inca doua fetite cu care ne cunoastem inca de la odiseea de mai-iunie 2005. Nu-mi vine sa cresc ca au crescut asa mari! Cu una din ele e nascut in aceeasi zi, aproape la aceeasi ora.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Reallaura, atunci atsa de la cezariana cantareshte!!
Ca te coase in cateva randuri

Cleo
Gabitzule petrecere reusita pentru Andrei!
nici eu nu am apucat sa postez ieri pentru Puputi, desi am vazut ieri ca e ziua ei...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele va multumesc din suflet! Am reusit sa rasfoiesc in urma si vreau sa le multumesc in mod special unor mamici ptr mesaje: Cleo, Miss P, Gabitza, Simo si Laura, Leeloo, Nicole, Inais...multi multi pupici! ...Tuturor de altfel!

Felicitari mamicilor joszaerika ptr bebelina Bea, Cristy74 ptr Eva Maria si Simona8004 ptr Erika ...Pupici Lilly!

Andrei de gabitzam. Sa cresti mare si sanatos si sa ramai tot asa mumos si cuminte!

andora multumim din suflet si felicitari ptr bebe grasunel din burtik!

elenuca multaumesc mult ca te-ai gandit la noi! La multi ani ptr Constantin si Elena! Si pe Eli mi-au trecut-o Maria Elena in livretul de familie...o sa merg la primarie sa iau mielul!

leeloo bine ati venit acasa! sper ca sunteti ok!

silviapop si eu o am pe mami la mine...tare bine mai e, insa dupa 15 iunie pleaca si mi-e groaza!

dordia nici noi nu am luat inca scoica! Voi aveti scaun de masina ptr bebe?

iulia multumim de aprecieri!

socrate ai dreptate! Cristi si-a luat in serios rolul de big brother...cum plange Veverita cum fuge de rupe pamantul la ea!

Cleo mersic de primire! Pupici ptr tine si potoroasa! mai aveti pisica?

Laura sunteti niste frumosi! abia astept sa iesim si noi la plimbarici!
Eu am nascut prin cezariana prima data pentru ca era pelvian baiatul si nu aveam contractii, dilatatie...Am avut anestezie generala atunci. Acum am facut rahi cu epidurala si am stat de vorba cu toti medicii in timpul operatiei. Mi-au pus bebelina in palma dupa ce au curatat-o...a fost super! Plus ca am iesit foarte relaxata din sala de operatie...se mirau toti. Post operator a fost foarte usor ptr ca-mi bagau analgezice direct in coloana si isi faceau efectul pe loc...Vanturile au venit repede si am putut sa pap cam orice din ziua a treia...pot sa spun ca eram externabila inca de atunci!

Fetele ma duc sa iau Galactogilul si micul dejun. Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput