Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Salut!
Fetele va multumesc din suflet pentru sustinere si felicitari! Am nascut luni la 12 si 12 minute o bebelina micuta de 2950 grame, 50 de cm cu apgar 8/9 pe care o cheama Maria Eliana. Bebita este foarte vioaie si nu are absolut nicio problema...e sanatoasa! A fost super de data asta! Am facut anestezie peridurala si dupa o zi in salon de 4 persoane am stat singura intr-o rezerva...Avem laptic, papam si azi ne pregatim acasica de prima baita facuta de parinti.
Ma bucur ca "taticu" a reusit sa va anunte ca am nascut! ![]()
Acum vreau sa felicit si eu proaspetele mamici:
Nikooradea - ELISA IOANA
Emycor - RARES SEBASTIAN
Acina - ANA
MsBB - ANDRA
mi_bebelina -
leeloo2004 - TUDOR-ANDREI
Ache - ADAM
aelita
Vianne - STEFANA
aldaesme - LORELEI
De asemenea
Mihbut si puputi!
si nu in ultimul rand
tuturor Elenelor si Constantinilor!
Am pus si cateva poze cu noi aici!
Va pup si intru imediat ce am timp! Tin pumnii ptr mamicile ce urmeaza sa nasca! Mii de pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
andora spune:
Salve! Mai intai
FELICITARI NOILOR MAMICUTE
, SA FIE BEBEII SANATOSI SI MANCACIOSI SI MAMICILE REZISTENTE 

Eu n-am citit mult
dar m-am toooooooooooopit
la vederea grasunicei de bebelune
(care seamanaleit lafalcutecu fii-mea cand era bebe mic) si asmecherului de Mircea
,nu amcuvinte cescumpic e cu super freza aceea si cu treningul lui alb cu care sunt sigura c-a rupt inimi multe azi! Toti bebeii ale caror pozici le-am vazut in album sunt niste scumpi, iar mamicile atat de tinere si frumoase 

ca ma simt asa de complexata si buhaita demi-e si groaza sa fac poze la nastere.
Doloress, pupici specisali pentru voi si felicitaribpentru revenirea acasa! Sa fiti papaciosi pecat de frumosi si curajosi sunteti!
Gabitza distractie tare placuta maine la petrecerea lui Andreiut, iar daca o faceti acasa spor la pregatiri
Eu sunt mai binisor,mi-am ai trecut din depresie
fiindca am fost azi la dr si cica areburtosul meu 3.322kg la 37 sapt implinite maine,mi-am facut iar analize si daca am scapat de streptococ poate nastem normal duminica viitoare. Ma gandeam ca intr-adevar avem sanse sa ne vedem la CFR2 la sezatoare
In rest am contractii false, dureri ca la ciclul cu duiumul, aleadespate numai stiu daca provin de la coloana mea aiurita sau de la bebeloi. Si intrerup gynipralul sa vedem daca sta Daniel inauntru si fara drog inca o saptamana....
Va las acum ca am uitat ciorba pe foc. Pup bebeii dulceteii!!!!
Editez: Mihaser ai o printesa minunata buflica mica
,iar poza cu Cristian e .... superba!!!!

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
elenuca spune:
Laura, am vazut pozica cu Mirciulica, tare scump e. Nu cred ca ai stat mult cu el afara, totul e sa nu stai mult dintr-o data si iesirile sa le faci gradual, adik sa stai din ce in ce mai mult, rau nu are de ce sa-i faca lui bb, dovada ca doarme ca un ingeras 
Elenuca
37 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!
elenuca spune:
Mihaser, bine ai revenit pe forum, chiar ne intrebam ce mai faci,am vazut puitzul tau, tare scumpa e poza in care fratiorul se uita la surioara asa gales, cred ca ii e tare drag de ea.
si te asteptam sa mai povestesti cu noi.
Elenuca
37 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!
SilviaPop spune:
ce dor imi e de voi!
va pup si felicit noile mamici!!!
a stat mama la mine pana acum si am avut interzis la calculator :d
acum a plecat si sunt capiata :((, o vreau inapoi desi ma stressa cu unele chestii.
noi ne luptam cu colicii si nu mai stim ce sa facem. azi mi-a plans 4-5 ore..
de luni sper sa revin si eu constant pe forum.
pupici la toate!
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
dordia2000 spune:
Buna fetele
Noi suntem ok, papam si kkam si dormim la greu dar...avem si perioade cand suntem trezi si vrem atentie...si daca se poate in brate. Am bagat al 2 lea carut in functiune...adica sta bb in el cu noi in sufra. Nu am mai cumparat scoica...ca am zis ca pt 5-6 luni....parca nu se merita investitia...asa ca l-am pus in carut...si i-am agatat un maimutoi(ursilet) si de la 20.00 numai la el se uita si scoate niste sunete...superbe. Stefan ii da tarcoale, vrea sa il plimbe, il pupa mereu...e nemaipomenit.
Acuma merg sa fac baita flacailor...si revin maine.
Felicitari proaspetelor mamici...si 

Puputi si Mihbut!!!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
iulia83 spune:
mihaser sa-ti traiasca printesa Eliana!!! 

o frumusica! iar fratiorul, e un dulcic! pupici la toti 3 
Pozici Iulia
AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena 

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
socrate spune:
Felicitari noilor mamici, sa va reveniti repede, si evident sa reveniti repede pe forum. Mihaser, o scumpa fetita ta, fratiorul deja pare sa aiba grija de ea, asa cum ii sta bine unui frate mai mare.
Noi am fost azi la cumparaturi si la bunica, asa ca acuma dormim. E prima seara in care dupa ce a supt bine de tot a mancat numai 50 ml de supliment.
Noemi,
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Elenuca, merci muult, iubitzica. esti o dragutza.
Fetele, l-am scos si eu pe bb prima data. La 9 zile. sper sa nu fie prea devreme. Am stat 10 minute, am fost la un magazin in apropiere si am cumparat cadouri pentru 2 fetitze mici.
Apoi am venit acasa.
Nu ma incape nimimc, desi nu am ramas decat cu 4 kg fata de inceputul sarcinii, oooof. sa vad ce imi cumpar sa pot iesi afara.
Acum bb doarme de nu se poate, l-a obosit tare aerul de afara.
sper sa nu fi facut vreo greseala ca am iesit asa repede.
Ma duc sa pun o pozica de azi pe picassa
Laurita, mamide Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
doar + 4 kile?? ooo, pai esti cea mai 'balerina' dintre toate!!! Moralul sus, astea 4 se duc rapid. PARFUM!! Ganeshte te ca numai in sutien acum sunt muulteeeee....
Pe mine nu ma incap hainele...din cauza de parametri depashiti la bust. Bine, si burtica am, dar cu burtiera o mai dau pe brazda, iar burtica se va retrage in cateva luni.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
Fetele va multumesc din suflet pentru sustinere si felicitari! Am nascut luni la 12 si 12 minute o bebelina micuta de 2950 grame, 50 de cm cu apgar 8/9 pe care o cheama Maria Eliana. Bebita este foarte vioaie si nu are absolut nicio problema...e sanatoasa! A fost super de data asta! Am facut anestezie peridurala si dupa o zi in salon de 4 persoane am stat singura intr-o rezerva...Avem laptic, papam si azi ne pregatim acasica de prima baita facuta de parinti.
Ma bucur ca "taticu" a reusit sa va anunte ca am nascut!
Acum vreau sa felicit si eu proaspetele mamici:
Nikooradea - ELISA IOANA
Emycor - RARES SEBASTIAN
Acina - ANA
MsBB - ANDRA
mi_bebelina -
leeloo2004 - TUDOR-ANDREI
Ache - ADAM
aelita
Vianne - STEFANA
aldaesme - LORELEI
De asemeneaMihbut si puputi!
si nu in ultimul randtuturor Elenelor si Constantinilor!
Am pus si cateva poze cu noi aici!
Va pup si intru imediat ce am timp! Tin pumnii ptr mamicile ce urmeaza sa nasca! Mii de pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
welcome bec, mult succes la acomodari, mai ales ca tu ai 2 pui!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra 
de Mircea Ioan, 15 mai 2008