Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Uraa LUMINEL FELICITARI PT ELENICA GRASUNICA!!!
Sa fiti sanatoasa ,mancacioase si iubarete

Elenuca vai am vazut patutul, Lizuca o sa fie o adevarata printesa in el .... cred ca e sisuperpractic cu sertarasele acelea in capat... frumoasa rau si pozica aceea cu tine in pantaloni rozintre tufele de flori in..Moghioros?... acum chiar te recunosc daca te vad, daca tot suntem vecine de cartier Bafta la doctor!!!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Leeloo pls, zi=ne si noua lista cu alimentele permise-nepermise in alaptat, poate il doare mai putin burtica pe bebe...

Felicitari Luminel, sa veniti acasa sanatoase si tu si bebelica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luminel, felicitari!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

FELICITARI NOII MAMICI LUMINEL sa-ti traiasca bebita si sa va bucurati de ea!!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, noi am vorbit cu nenea pediatrul, am descris cum se exprima bebeluna cand are concertul si mi-a zis ca sigur sunt colici. Am intrebat de infacol si mi-a zis ca mai bine incerc cu bonnisan. Voi ati dat vreuna aceste picaturi la bebelaci? Ca nu stiu cum sa i le dau... ok, mi-a zis 5 picaturi de 3 ori pe zi, dar cum? I le picur in bibe? I le dau cu seringa? Ajutati-ma si pe mine va rog, ca tare mi-e mila de bebeluna...

Vineri mergem si la cabinet, sa ne cantareasca :) Sa ne tineti pumnii!!!

Va pupez

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Salut!

Haide-ti ca imi fac si eu ca intotdeauna o data la 10 ani aparititia. Sunt asa suparata .....am fost la doctor azi si eu care eram pregatita pentru nastere normala, am aflat ca maine voi naste prin cezariana. Am facut un nenorocit de herpes genital si cum colul e sters adica bebe se pare ca nu mai vrea sa stea inca o saptamana ...m-a programat pentru maine!
Imi vine sa plang...............dar incerc sa ma abtin, in fine sunt varza. Asa ca maine nasc! Sunt asa de socata, ma incearca o mie de senzatii!!!

Andrei Tiberiu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, iubita, hai nu mai fii suparata!! Gandeste-te doar ca e pentru binele lui bebe mic! O sa ne gandim la tine si-ti transmitem maine toate gandurile bune. Sa ne dai cumva de veste, un SMS, ceva...
Si nu in ultimul rand

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...

Luminel, sa-ti traiasca, sa va bucure si sa va umple viata!

Lorich fata frumoasa...Nu prea am reusit sa mai scriu..dupa ce terminam de citit ce scriati intervenea cite ceva si nu mai reuseam sa postez...plus plimbarile afara, care costa ceva timp. Merci ca ai intrebat de mine, las' ca ne vedem noi toatele dupa ce scoatem toti puiutii din toate burticile..

Gabitzam, sa-ti traiasca puiul...Iti garantez ca dc ii pui Cars o sa-l vada la nesfirsit, David il stie pe de rost, toate replicile, toate gesturile, e o a doua voce pe tot parcursul filmului. Cind el a implinit 3 ani am vrut sa-i facem tort cu Fulger si la Agapitosul de pe Corneliu COposu ne-au spus ca nu ne pot face...I-am vazut si Lamborghini-ul, ce sa mai, moare orice coleg de invidie...

Cadinuta, ma bucur ca ai reaparut pe forum...imi pare rau de colicii astia, noi inca nu avem (multumesc lui Dumnezeu), doar gaze multe, parturi de om mare, ghiortaieli de mate, etc

Simonix, felicitari pt 3700, DOloress, si voua felicitari pentru cistigul rapid in greutate si pt intoarcerea acasa...

Andora, si tu in Drumul Taberei??? Pai o sa avem gasca mare aici, abia astept sa nasteti...Frumoase pozici, frumoasa fetitza ai!!

Elenuca s-a apropiat momentul, iubita??? Doamne Ajuta!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Uite am reusit sa intru putin, nu stau mult pentru ca nu pot.......nu din cauza de bebelina rea, ci.......inca nu pot sta in fund ca lumea. Inca mai am dureri, am si un hemoroid destul de aproaoe de una din cusaturi, dureri mari de sani pentru ca ma mulg(nu am canalele desfundate ca lumea si bebelina mea se incapataneaza sa suga numai la biberon, asta dupa ce m-am incapatanat eu primele 2 zile in care am tinut-o flamanda). Ce sa va zic......nu m-am bucurat de o nastere usoara, chiar ma gandeam ca o sa scriu despre asta dupa ce naste si ultima mamica de la mladite si mugurasi...nu vreau sa sperii pe nimeni.
Sa va mai zic de bebelina....e foarte cuminte, o cheama Delia Eliana, s-a nascut cu 50 cm, 3850 g si IA = 9, aproape toata ziua doarme, de aceea stau cu griji daca mananca suficient(cam 50-60 ml la o masa lapte matern) pentru ca nu apuc sa-i dau decat dimineata la 8 si la 11, apoi abia seara cam la aceleasi ore. Noaptea nu se trezeste deloc....
Elenuca, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj - de fapt am trmis din greseala altcuiva mesajul pt ca am gresit o cifra si nu iti zic ce s-a iscat....tipul(caci era un el) ma suna sa ma intrebe cine sunt ca el are probleme cu sotia din cauza mea, eu ii ziceam ca am gresit nr, apoi inchideam ca tocmai venea o contractie.Si tot asa pana dupa ce am nascut si mi-a trimis SMS ca daca vreau imi boteaza. Ce ai facut cu menajera?
Jackie, pana la urma am inscris fata la medicul recomandat de tine, maine vine sa vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Fetelor, noi am vorbit cu nenea pediatrul, am descris cum se exprima bebeluna cand are concertul si mi-a zis ca sigur sunt colici. Am intrebat de infacol si mi-a zis ca mai bine incerc cu bonnisan. Voi ati dat vreuna aceste picaturi la bebelaci? Ca nu stiu cum sa i le dau... ok, mi-a zis 5 picaturi de 3 ori pe zi, dar cum? I le picur in bibe? I le dau cu seringa? Ajutati-ma si pe mine va rog, ca tare mi-e mila de bebeluna...

Vineri mergem si la cabinet, sa ne cantareasca :) Sa ne tineti pumnii!!!

Va pupez

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Ylari, poti sa i le picuri direct in gurita, de 3 ori pe zi cite 5 picaturi, la David le-am incercat si pe astea, dar parca mai bine ne era cu Sab SImplex...si parca-i placeau mai mult si lui...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput