Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Andrada...oof, iti inteleg frustrarea, dar lasa ca e mai bine pentru bb sa nu il pui in pericol cu herpesul respectiv...Si eu m-am gindit cu streptococul la un moment dt sa fac ceza, dar mi-au spus ca nu e indicatie pt ceza...
Mi_bebelina, nici eu nu am vrut sa scriu povestea nasterii ca mi-era ca o sa ma vait prea mult...EU am nascut si cu epidurala si fara...e incomparabil, nasterea naturala 100% n-o recomand, sincer...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Ramona80 spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Si eu cred ca e de la tensiune. Am mai avut probleme din cauza tensiunii mici. Miercuri poate ma lamureste doctorul. M-a chemat la maternitate sa-mi mai faca un control si in caz ca e vreo schimbare sa ma opreasca acolo. Miercurea trecuta cand am fost la cabinet colul era inchis si rigid, iar capul lui bebe nu coborase.
Luminel, refacere rapida si sa va bucurati de bebe cuminte si papacios.
Andrada, haide, nu fii suparata. Imi inchipui ce simti. Dar bine ca s-a descoperit la timp acest lucru, si se poate evita. In plus, cezariana nu e asa rea. Poate nu sunt cea mai in masura sa vorbesc, dar cunosc multe mamici care au adus copii pe lume prin cezariana si s-au refacut imediat, fara efecte secundare postoperatorii. Cel mai important este sa ai moralul sus. Si apoi gandeste-te ca vei scapa de travaliul acela lung si greu si mai ales ca bebelusul va fi bine. Uite si 
de la noi.
39 abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan
YLARI spune:
quote:
Originally posted by simonacipquote:
Originally posted by YLARI
Fetelor, noi am vorbit cu nenea pediatrul, am descris cum se exprima bebeluna cand are concertul si mi-a zis ca sigur sunt colici. Am intrebat de infacol si mi-a zis ca mai bine incerc cu bonnisan. Voi ati dat vreuna aceste picaturi la bebelaci? Ca nu stiu cum sa i le dau... ok, mi-a zis 5 picaturi de 3 ori pe zi, dar cum? I le picur in bibe? I le dau cu seringa? Ajutati-ma si pe mine va rog, ca tare mi-e mila de bebeluna...
Vineri mergem si la cabinet, sa ne cantareasca :) Sa ne tineti pumnii!!!
Va pupez
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Ylari, poti sa i le picuri direct in gurita, de 3 ori pe zi cite 5 picaturi, la David le-am incercat si pe astea, dar parca mai bine ne era cu Sab SImplex...si parca-i placeau mai mult si lui...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Pai nu stiu daca sta zvapaiata asta mica sa i le picur eu direct in guritza... of, of, ce greu e...
YLARI
alina_anto spune:
Ylari Si mie mi-a zis dr sa-i dau Bonnisan, cate 7 pic de 3 ori pe zi, la ultimele mese (seara). Am inceput aseara sa-i dau, cu lingurita, pt ca nici amea nu sta sa-i picur eu in gurita.., dar a scuipat tot..nu i-a placut deloc... Mi-era si mila de ea, asa se stramba si se chinuia sa scuipe... O sa mai incerc si azi, dar daca tot asa face renunt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
simonacip spune:
Ylari, ii tii un picut caputul, sunt doar 5 picaturi, vei reusi...Eu si Vigantolui si sab simplexul(i-am dat la un moment dat preventiv, dar acum vad ca n-are colici si nu-i mai dau) tot asa i le picur si merge, la mine nu prea sta sa-i dau calciul, il tine bartate-miu si cam face scandal ca e mai mult de tinut pt 1/2 de fiola...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Ylari Si mie mi-a zis dr sa-i dau Bonnisan, cate 7 pic de 3 ori pe zi, la ultimele mese (seara). Am inceput aseara sa-i dau, cu lingurita, pt ca nici amea nu sta sa-i picur eu in gurita.., dar a scuipat tot..nu i-a placut deloc... Mi-era si mila de ea, asa se stramba si se chinuia sa scuipe... O sa mai incerc si azi, dar daca tot asa face renunt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AlinaSARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Alina, e mai usor sa scuipe din lingurita, asa dc ii dai una doua picaturi si-l lasi sa inghita si tot asa, in 3 rinduri poate reusesti, ia vezi in seara asta...
Calciul vi-l ia?Sau il scuipa si pe ala?
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
YLARI spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Ylari, ii tii un picut caputul, sunt doar 5 picaturi, vei reusi...Eu si Vigantolui si sab simplexul(i-am dat la un moment dat preventiv, dar acum vad ca n-are colici si nu-i mai dau) tot asa i le picur si merge, la mine nu prea sta sa-i dau calciul, il tine bartate-miu si cam face scandal ca e mai mult de tinut pt 1/2 de fiola...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Merci, am sa incerc asa, ai dreptate!
YLARI
Andrada79 spune:
Multumesc mult pentru incurajari! Incerc sa imi ridic moralul si oricum important e sa fie bebita sanatos! Pentru el as face orice dar socul e mare ........
!!!
socrate spune:
Andrada capul sus.Eu am nascut prin cezariana. Cum am mai spus aici, prima zi e nasoala, din a doua cand te ridici din pat, te vei simti din ora in ora mai bine. In plus cu bb uiti de toate.
Felicitari luminel, bine ai venit pe lume bebe de luminel.
Noi iesim la plimbare si sa ne luam ce ne-a zis nenea doctor.
Noemi,
elenuca spune:
Andora, multumim de aprecieri, da, suntem tare incantati de patut, e asa cum ni l-am dorit. Pai vecina draga vecina, facem gasca mare in Moghioros, o luam si pe Simonacip si o tinem numai in plimbari. Abia astept 
Simonacip- acum ne-am intors de la dr : raportam : colul s-a scurtat destul de mult si… este deschis. Asta inseamna ca oricand se poate intampla, eu sunt tare, parca nu ma incearca nici o emotie, cred ca psihicul saracu’ se apara cum poate, astfel incat sa nu transmita emotiile mele bebelinei, dar saracu tati…zici ca a intrat in travaliu el… ii tremura genunchii, a inceput sa se panicheze ca trebuie sa-si incarce bateriile de la aparatul foto si de la video, sa isi faca plinul la masina, ma mir ca nu zice sa-si spele si masina… ma distreaza la culme… are o moaca asa de preocupata, zici ca toata nasterea e pe umerii lui.
Mi_bebelina, stai linistita iubita, imi pare rau de incurcatura cu numarul de telefon, uof… asta iti mai trebuia tie cand erai in travaliu printre contractii sa te frece la cap … mi-a placut faza cu botezul… hi hi hi, oare chiar vorbea serios ? Am sunat-o pe tanti si a ramas ca vorbim maine sa-mi spuna cand poate veni, sincer, m-as bucura daca ar putea veni miercuri, la mine oricand se poae declansa nasterea si imi doresc sa las lucrurile in ordine acasa, o sa o mai sun eu diseara . Multumesc mult pentru ajutor. Tu cum esti ,ce face bebe ? va 
Elenuca
38 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!