Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ramona, o fi de la tensiune prea mare/mica?

Am bagat un castron de cirese, mai tarziu bag si unul de capsuni. Macar stiu ca mi-am facut plinul pe anul asta si nu o sa le duc lipsa dupa ce nasc. Am trecut si pe la Plafar si am luat ceai de fenicul si anason si am gasit si de la Fares un ceai, care se cheama chiar "Stimularea lactatiei" si are un amestec de plante, in afara de cele clasice (fenicul, anason, chimion) mai are si urzica, menta si inca ceva.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Miss Parker nu ai cum sa nu te amuzi. Al meu imi arunca asa o privire galesa si scoate si un sunet satisfacut de genul, na ca ti-am facut-o.

Fetelor eu am sunat azi pediatrul ca nu imi place cum stau lucrurile cu digestia lui bebe. Mi-a dat niste chestii de cumparate de la farmacie sa vedem daca foloseste. M-a intrebat daca i-am dat sab simplex, daca i-am dat espumisan si i-am zis ca e apa de ploaie.
Sper ca dupa ce ii iau ce mi-a zis sa ii dau ii trec chinurile astea. Ma doare sufletul cand il vad cum se chinuie. Ii tot spun ca trece, ca stiu ca doare dar nu il mai linisteste nici daca il pun pe burtica. Mi se rupe inima. E asa de mic si neajutorat. Era bine cand puteam sa il apar de toate in burtica. Acum tb sa se descurce singurel cu unele lucruri, cum e digestia de exemplu.
Saracul meu puiut. Azi am decis sa il tin pe dieta de lapte de mamica. Nu ii mai dau lapte praf, ii dau numai lapte de la mine ca si suplimentare. Mananca mai des pana acum, dar nu ma deranjeaza. Vreau sa vad daca e mai bine cu burtica. Din pacate pana acum nu e mai bine, ba chiar as zice ca e mai rau. In fine, vedem noi.

Pentru cine urmeaza sa nasca si sa vina barza !

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ramona, o fi de la tensiune prea mare/mica?

Am bagat un castron de cirese, mai tarziu bag si unul de capsuni. Macar stiu ca mi-am facut plinul pe anul asta si nu o sa le duc lipsa dupa ce nasc. Am trecut si pe la Plafar si am luat ceai de fenicul si anason si am gasit si de la Fares un ceai, care se cheama chiar "Stimularea lactatiei" si are un amestec de plante, in afara de cele clasice (fenicul, anason, chimion) mai are si urzica, menta si inca ceva.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

ceai? beah. Nu mi-au placut neam. Mi s-au parut cu gust..de medicament. Si Galafor-ul la fel... Noroc cu galactogil-u... scump dar dulce

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele.......am revenit si eu pe ecrane. In week-end iar l-am dus pe bebe la curte, ii place la nebunie.

Leeloo, multumesc pt recomandare, eu am folosit crema recomandata de pediatra....abia azi am observat primele semne de ameliorare............dar extrem de putin, mai e mult pana la vindecarea totala. As continua tot cu crema asta, sper sa se rezolve in cateva zile, daca nu, o incerc si pe-a ta.

Mihaser, felicitari pentru bebeluna si laptic!

Silvia, , bine ai revenit!

Laurita, l-am vazut pe modernul si modelul de bebe Mirciulica! E asa scump!

Gabitzam, La multi ani (cu intarziere) pt Andreiutz!

Puputi, La multi ani!

Luminel, nastere usoara, asteptam vesti!

Stati sa schimb tzatza si revin!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut fetelor, vin si eu cu pumnisorii stransi pt Luminel (desi cred ca Elenuta deja face nani in patut la ora asta ) si bebeii pe care se mai hotaraste dna Barzoaica sa-i aduca azi ... si LA MULTI ANIpentru Trinity !

Mai intai va multumesc pentru incurajari , recunosc ca nu tin pasul cu voi insa nu va mai las din ochi... am citit cum s-a nascut potoroasa lui Cleo... si m-am bocit o groaza, tare frumos e scrisa...
Tare mi-e drag sa citesc despre bebelicii micuti, eu parca-s aeriana, inca nu-mi dau seama in ce ritm voi intra in curand, acum de pilda mi-elene si sa spal vasele, noroc ca ma tine fii-mea in priza... dar pe de alta parte abia astept sa vad gagalicea din burtica, sa stiu ca e sanatos... ma simt asa raspunzatoare de burtoiul asta, mi-e teama sa nu-i fac rau inconstient, nici cum sa stau nu mai stiu, ma gandesc la pozitia din burtica, elfiind f coborat sa nu il afecteze ori lapicioruse ori lacapusor (Raluca a avut torticolis la nastere fiindca statea saraca inghesuita cu gatul stramb in burtica). In fine, prostii din astea....
A, si ma doare capulzilnic, nu ca la inceputul sarcinii dar deranjant... referitor la aspectul oftalmologic si eu cred ca e de la tensiune tulburarea de vedere, cel mai bine o poate spune insa un dr....
Ma bucur insa ca incetand gynipralul chiar mi se pare ca s-a imbunatatit mult si starea de spirit, parca nu-mi mai e frica si nervisorii s-au mai disipat.... acum insa ma simt ca un sac fara fund, mi-e teama ca daca ies afara singura scap copchilul, ca la mine scrie de vreo luna pe foaia de ctrl ca al meu col permite larg indexul... in fine mai rezist pana joi sa vaz analizele daca-s ok.

Ieri m-am plimbarit insa acum ma cam inteapa colul, am fost in Herastrau la targul de jucarii, am facut si niste poze, mi-am mai facut damblaua de plimbareala... dar asa as avea pofta de o excursie pe munte, mamma mia....

Gabitza, la voi ma gandeam ieri ca va vazusem pozele de la ziua lui si stiam ca mergeti des in Herastrau, sa ai un baiat mare si sanatos, sa-ti traiasca si sa fie mereu la fel de fericit ca in pozici!

Simonix am retinut explicatia cu desfundatul nasului cu ser fiziologic, eu nu stiam de pusul pe o parte samd

Fug sa-mi iau din frigider niste capsuni si nitel pepene galben, cu sau fara efecte mor de pofta de orice fruct zemos.... cui fac pofta il astept, chiar ma gandeam ca in curand vor fi multe carucioarecu pitici de 1-2 luni in Moghioros...

Pupici la burtici si bebici!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Gabitzam la multi ani lui Andrei, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii, am vazut pozele, super, cred ca s-a distrat de milioane. Si eu sunt fan Agapitos, ca mi-am adus aminte trebuie sa mergem pe acolo, mi s-a facut pofta de praji....

Luminel, bafta multa mami,

Fetele azi am programare la dr, sa vedem daca imi spune cand sa ma prezentez cu bagaj si sotul din dotare , pentru extragerea minunii noastre

ma duc sa pun poza cu patutzul aranjat, stiti ca v-am promis ca pun cand e gata.

Elenuca 38 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

A nascut LUMINEL, 3160 gr, nu mi-a zis apgar.

Am felicitat-o!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Am felicitat-o!!

YLARI

Felicitari Luminel

Sa fie bebe sanatos si voios,necolicios si sa va umple casa de rasete zglobii !

Elenuca 38 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Am felicitat-o!!

YLARI

FELICITARI LUMINEL!!!!!!! Sa te refaci rapid si sa ai un bebe cuminte si mult laptic!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Luminel...felicitari...si refacere rapida!

Merg sa ma intind...ca se pare ca dorm ambii baietei!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput