Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Simo imi pare rau ca sunteti bolnaviori. lasa ca trec repejor si bubitele si o sa aiba imunitate

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

la paturica vineri nu vine nimeni?

noi. sigur. numa' sa nu ne ridice aia de pe iarba, ca am mai patit-o. ne si vad cu piscina gonflabila, paturicile si toate boccelutele in spate, sa cautam alt loc ...

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

simo, si eric a avut ceva.. nu se stie foarte exact ce :) l-am dus la doctor cand bubitele erau cam pe trecute, si a presupus c-a fost o rubeola..dar nici varicela nu e exclusa :) o sa treaca repede, o sa vezi!! sanatate!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Raluca_u

la paturica vineri nu vine nimeni?

noi. sigur. numa' sa nu ne ridice aia de pe iarba, ca am mai patit-o. ne si vad cu piscina gonflabila, paturicile si toate boccelutele in spate, sa cautam alt loc ...

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

pai mergem la locul nostru...
bai ce comunisti...,cum naiba sa lasi cainii si stapanii lor pe iarba si copii cu paturica nu?!
pe oriunde am avut ocazia sa calatoresc asa ceva jur ca n-am mai vazut...,peste tot stateau cu laptop-ul,cainele,copilul sau giugiulindu-se pe iarba verde...si sa mor daca le zicea cineva ceva...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Simo,
multa sanatate,sa treaca repede bubitele

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

A venit varaaaa!!! Uraaaa!!!

Am aparut si eu...n/am disparut de tot, doar ca, stiti, stam tot afara...cand intram adoarme imediat, si de obicei eu prima
La noi a inceput sezonul nuntilor...de sambata care a trecut, pana in iulie, avem in fiecare sambata ...asa ca in weekend distractie si somn, atat prestam.
Eu sunt bine, cresc, bebe ok...in 23 iunie m/am programat la un eco 4D...doctorul meu are 3D si am vrut sa merg la 4Dsi cu Alessia... am tot amanat si nu am mai ajuns...de data asta m/am programat...de abia astept.
Poze de azi...la noi in curte...
Am fugit la somn...va tzuc

17+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dandusa, multumim de idee. Incercam si asta.

Simo, Stefy a avut varicela la 9 luni, dar o forma urata, cu febra 40, 5 nopti.... daca vrei detalii, intreaba-ma si iti raspund. Multa sanatate lui David.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

daca va este dor de Adina puteti vedea poze din ultimele 2 saptamani.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare!!
Flore, am admirat-o pe Alessuca, e atat de frumoasaaaaaaa si s-a dolofanit bine, are manuzte asa pufoase si burtica, tare scumpa e asa in scutecel. Somn usor!
Dandusa, Raluca, petrecere faina alaturi de pitici de 1 iunie!
Raluca, ce frumos ai povestit...da, stiu cum e sa-ti plesneasca inima de fericire Unde mergeti in concediu?
Simo, sa-i treaca repede bubitele lui david! Dar tu ai facut o forma mai urata?
Dianocico, hai sa traiesti , beau in cinstea uroculturii negative, asta da performanta, cat profesionalism dom'le, sa poti recolta impecabil pipi, ai facut vreun masterat ceva?? Ca mie inca nu mi-a iesit. Adevarul e ca nici n-am mai repetat uroculturile dupa cistografia de la Cj, m-am linistit definitiv.
Danutz, vezi cate vorbeste Maria-Sa?? Si l-ai tot barfit in public!
Bamboooooooo, cum ii sta Antoniei cu ochelari???Vrea sa-i tina pe ochi?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si tot vorba lui Bambo
poate va era dor de noi

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput