Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Pfuuu ce frumoasa e printesa... cu carliontii ei blonzi si ochisorii albastri... frumoasa foc

cu Emi cand vedem poze? haide arata-ne si burtica...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

admirat Alessia pufoasa,ce bucutze,ce falcutze,admirat Davidsanteti o fam tare frumoasa...,admirat Adina poza cu patul in padure este meseriasa...

vreau si eu sa vad burtica de Flore

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

am admirat si eu flacaul... flacau adevarat ce sa mai spun...
si o mami frumoasa si slaba...

noi plecam in Bulgaria, Nisipurile de aur de pe 8 iunie...sa mai spun ca abia astept?

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asa da. Deschizi calcul si te delectezi cu poze. Frumos dom'le. Roxanica e superba poza cu tine si David, Raluca pe Adina o am intiparita in minte bucalata si frumoasa, Flore Alessia chiar are burtica si bucute si falcute vb Dandusei.
La capitolul asta am reusit masuratorile.
Gargarita are 83 cm si 10.700 kg.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

ca mi-am adus aminte
Adina sta cam asa: 12.900 kg si 86 cm

Mergi la inceput

Raluca, Dandusa...unde?...in Herastrau? Dar io vreau de dimineata. Stric somnul dulce a lui Garga de la pranz?? s-al meu?

Mergi la inceput

Raluca, Dandusa...unde?...in Herastrau? Dar io vreau de dimineata. Stric somnul dulce a lui Garga de la pranz?? s-al meu?

Mergi la inceput

Am fost convingatoare sper...2 mesaje asa mult vreau sa vin.

Mergi la inceput

Ne-ar placea si noua mai de dimi dar avem program la mine la serviciu pana la 13 cu clovni, muzica si buna dispozitie... si pt ca vine si Dana de aici plecam direct in herastrau. de asta e de la 14:00...
poate veniti totusi

Mergi la inceput

MMMmmmmmmm...garga face nani de la 2 la 5 asa ca....

Mergi la inceput