Fulguleti de nov-dec-06 (176)
Raspunsuri - Pagina 8
dianocica spune:
quote:URIAGE
Originally posted by danutz
Mai ziceti odata cum se chema aia crema aia, chemical free, de la Help net?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
dianocica spune:
voiam sa editez ca uitasem de felicitari pt vorbareala da' pot sa fac ceva de reclama asta idioata? (n am mai ajuns in ior, poate we urmator. dau semn daca da)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Raluca_u spune:
neata fetele
asa o zi frumoasa... doamne ce imi mai iubesc comoara.azi noapte pe la 3aud lipa lipa si o simt ca se baga in pat. eu dormeam in brate la ionut cu fata la el ea pur si simplu s-a pus in spatele meu si m-a cuprins de gat si nani...
ce mai somn cand simteam ca imi plezneste inima de fericire...
peste vreo jumatate de ora a cerut "tapte" si cat m-am ridicat eu sa il fac sa cuibarit bine langa ionut si apoi asa bine am dormit toti trei. eu nu dormeam bine de loc cu ea ca se foia si eu stateam cam nemiscata sa nu o deranjez dar acum asa bine am dormit si noi dar si ea...
o iubesc asa mult...
si e inebunita dupa caini, pe cei pe care nu ii stie nu se apropie prea mult de ei sta cam la 2-3 m dar avem 2 vecine cu caini pe care ii stie bine si se duce ii mangaie, incearca sa se urce pe cel care e mai mare. A mai pus-o asta in fund si a lins-o pe maini, picioare si prima oara a fost cam nedumerita/ uimita, eu ca sa inteleaga ca nu i-a facut nimic i-am spus ca i-a dat pusi ca asa stie tzitzi sa dea pusi si a fost foarte fericita ca a iubit-o.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
dandusa spune:
Danutz,
invitatia la paturica era de 1 Iunie...,deci facem sau nu facem?
valabil pt toate mamicile care vor sa-si sarbatoreasca copii impreuna cu noi...,desene pe asfalt,jucam sotron-ul,coarda,aduc si-un elastic...,tara tara vrem ostasi...,daca-i cerere fac si eu un nr de dans,haidetiiiiii
bai nene,da' Ktrinel a plecat pe undeva?,ce se intampla cu ea?
Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Danutz,
invitatia la paturica era de 1 Iunie...,deci facem sau nu facem?
valabil pt toate mamicile care vor sa-si sarbatoreasca copii impreuna cu noi...,desene pe asfalt,jucam sotron-ul,coarda,aduc si-un elastic...,tara tara vrem ostasi...,daca-i cerere fac si eu un nr de dans,haidetiiiiii
bai nene,da' Ktrinel a plecat pe undeva?,ce se intampla cu ea?
Mamica stralucitoare
paturica in cinstea zilei de 1 iunie, sarbatorita putin in avans adica pe 30 mai.
am putea sa reeditam si pe 1 iunie daca sunt doritori.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
iulia-stefy spune:
Salutare, fetele. Va rog sa-mi recomandati si mie un ORL-ist bun , in Iasi, pentru mine. Trebuie sa merg sa vad ce fac cu sinuzita asta, ca nu ma lasa in pace deloc. Multumesc.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Deea, de baie n-am mai scris nimic, ca de saptamana trecuta cand m-am imbolnavit eu si i-a facut tati baie (si cred ca i-a pus apa prea calda, ca am auzit-o urland si sarind din cadita) nu ma mai inteleg cu ea deloc. Aseara, am dezbracat-o, i-am pus sapcuta, ne-am jucat, dar cum a vazut cadita a inceput sa tipe si pace. Toata perioada cat a tinut baita a fost un urlet. I-am dat jucarii sa le spele, imi arata ca le spala la chiuveta, numai in cadita sa nu stea. De joi de cand s-a intamplat sa faca cu tati baie, nu ma mai inteleg cu ea. Nici pe fata nu ma mai lasa s-o spal la chiuveta, iar cand aude cuvantul "baita" e de jale. Nu e nevoie s-o duci in baie, ca numai daca ii spui de baie urla. Acum incerc sa o linistesc si sa vad daca se linisteste.
poze din Copou
Poze Stefy
dandusa spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Deea, de baie n-am mai scris nimic, ca de saptamana trecuta cand m-am imbolnavit eu si i-a facut tati baie (si cred ca i-a pus apa prea calda, ca am auzit-o urland si sarind din cadita) nu ma mai inteleg cu ea deloc. Aseara, am dezbracat-o, i-am pus sapcuta, ne-am jucat, dar cum a vazut cadita a inceput sa tipe si pace. Toata perioada cat a tinut baita a fost un urlet. I-am dat jucarii sa le spele, imi arata ca le spala la chiuveta, numai in cadita sa nu stea. De joi de cand s-a intamplat sa faca cu tati baie, nu ma mai inteleg cu ea. Nici pe fata nu ma mai lasa s-o spal la chiuveta, iar cand aude cuvantul "baita" e de jale. Nu e nevoie s-o duci in baie, ca numai daca ii spui de baie urla. Acum incerc sa o linistesc si sa vad daca se linisteste.
poze din Copou
Poze Stefy
schimba locatia baitei...
cumperi o piscina gonflabila si-o pui in mijlocul sufrageriei...sau un lighean...,ceva nou ce n-a mai vazut pana acum...sau de mult...
ar trebui sa mearga...
lu' tati schimba-i locatia in baie...,muta-i patul acolo sa doarma ca a facut-o de oaie...
Mamica stralucitoare
Raluca_u spune:
la paturica vineri nu vine nimeni?
simo29 spune:
Buna minunatelor!
Pe o vreme superba noi stam in casa- de sambata David are varicela!
Era de asteptat din moment ce am avut eu la Pasti.
A mai avut vreun fulgulet varicela? Nu-mi amintesc sa fi avut vreunul dintre ei...Faza cat de cat buna e ca a facut o forma usoara, are cam 10 buburuze - 3 pe spate si restul pe burtica..
De iesit afara - sambata in cel mai bun caz, daca nu apar si altele.
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)