Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Daphna,
pe 17 Iunie vin la control...,pana atunci negociez cu sotul un week-end la plaja,dar la plaja ,nu in km5,la seminte...,daca-mi iese pasenta,venim sa ne balacim cu voi...
de tot,ne mutam pe la jumatatea lui august

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by Raluca_u

Dana ma duc sa cercetez problema. ii intreb pe cei de la marketing si hr care organizeaza totul. revin cu detalii

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

fetelor,credeti ca vorbeste serios?
ei bine ea chiar a vorbit! vineri mergem la party de 1 iunie,cu copii,surprize,clowni etc...,nu-mi vine sa cred...,sant super fericita pentru Crinuta...,multumim Raluca
dupa ce vom pleca de acolo,santem dispuse sa asternem paturica in Herastrau...,se mai alatura cineva?
stiu ca-i ora de stat la umbra,da' pe cuvant de nu avem umbraaaaa destula...,gasim si tzashnitori,gasim si leganele...
ce ziceti facem o nebunie ca-n vremurile bune?,culcam copii la umbra si noi stam la palavre si-unpranz delicios cu branza si rosii

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

te-am prins

ce nu spui tot acum... dupa ce vorbesc, o trec pe lista cu nume copil, varsta... ii spun si ea ce credeti ca-mi spune - pai glumeam, a trebuit sa mai duc si munca de convingere cu ea. dar pana la urma a ramas hotarat si de la mine de la serviciu plecam in herastrau. yupiii

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La noi in firma... NIMIC de 1 iunie, sau de Craciun, etc, etc... deh, firma de constructii.. si vreau si eu pe paturica cu voi...
Dar recuperez pe 7 seara cu un Hawai Party la sefu' cel mare....
Donia, sinteti minunati.. si ce frumos este la Marineland... super!!
Dianocica, imi vine sa omor IT-ul ca nu am acces... sper sa ajung sa deschid PC-ul si de acasa.. Oare mai am net ca nu tin minte sa fi platit ultima factura ???
Deh... asta fiind zise ma reintorc la munca...
P.S. Azi a ramas Olimpia infipta in tuburile de la tobogan... , trebuie sa mai slabeasca..... dar a zis ca s-au distrat tare mult... Luca rade de ea... nu va spun ce genunchi negri am eu ca e musai sa ma duc dupa el ca altfel se arunca in cap.... si vai de genunchiul meu operat... dar ce nu fac eu pentru rugbist??? Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, fete dragi!
Uite, cate mai aflu eu d ela voi, faza cu crema de protectie solara chiar n-o stiam. Multumesc, Dia si Raluca-u !
Am vazut poze cu fulguletii, toti foarte frumosi. Mi-au placut pozele voastre, Donia de la Marineland, am vazut ca atat Cristinel , cat si Roxana tipau de fericire, am vazut-o pe Gargarita in tendintze si pe Oana inaltaaaaaaaa, mai ales in poza asta cu masinta pare atat de inalta, de fapt chiar e! L-am vazut si pe Eric la mare, sexi tare si el, si mama pisica dar si pisoiul Mihaila. Si apropo de sexi, l-am revazut pe "sexos" ca decor in pozele cu d mic, salutareeeeeeeeeeeeeee!!! Dianocico. ti-am auzit glasciorul , foarte tare David, dar sincer iti spun ca io n-am asa curaj sa-l las in scutec la tzasnitoare, si-apoi apa aia nu-i plata, nici fiarta ori racita...Da' nu ma baga in seama, ca asa-s io.
Cum mai sunteti cu uroculturi, coproculturi si alte culturi??
Deea, felicitari ca reusesti sa promovezi examenele cu note mari si sa mai ai grija si de David! Bafta mai departe!
Danitaaaaaaaaaaaaaaa, toate bune pe la voi?
Dianarus, voi cum mai sunteti?Ati primit rezultatele?
Raluca si David are o alunita pe omoplatul drept, dar e asa un maro palid, parca inca e in formare.
Dia, Danutz, merci mult de raspunsurile referitoare la bagajul de concediu. M-ati innebunit cu Antalia, vrem si noi sa mergem, dar in septembrie.Sotul are concediu in iulie si in septemrbie, m-am gandit ca in iulie e prea cald, asa ca o lasam pe septembrie. Chiar nu stiu cum o sa ma descurc cu mancarea pt. David, el e atat de mofturos, of, of. Sau poate va face foamea cateva zile dupa care isi va schimba pentru totdeauna comportamentul si se va transfoma intr-un mancacios, da, da...
Despre plaje am auzit si eu ca sunt "bolovanoase" si am fost cam dezamagita. Astept cu sufletul la gura povestile voastre si merg pe mana voastra.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Yagmur, se vede ca ti-e mai bine, in fiecare postare scoti cate-o perla de ma prapadesc de ras, parc-o vad pe olimpia blocata cu in tub, si hai, zi, a salvat-o Luchita?? Asa, asa, bine-ti sade, acum ca ai slabit n-shpe kile si esti din nou pustoaica razi de noi, astealalte, doamne cu forme pline
Bambo, nu fi trista,vei vedea ca in scurt timp Antonia nu va mai avea nevoie de ochelari. Va fi dom'soara fara probleme la capitolul asta, apoi copilasii cu ochelari sunt atat de simpatici, de haiosi, sunt mai speciali, jur.Ma intreb numai daca va vrea sa-i tina pe ochisori... uite, eu am astigmatism si daca purtam ochelari de mica nu mai aveam probleme acum. Erau sanse mari de corectare a defectului, bine, ca eu sunt inconstienta si nu port nici acum ochelari, asta e alta poveste. Stiam ca e erdeitar astigmatismul, acum am si eu un cui, trebuie sa-l duc pe David la control oftalmologic, sa vad cum stam. Dar cum e bucatica rupta din taica-sau, sper sa nu fi mostenit de la mine tocmai aspectul asta.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Teutz, Dia, multumim.

Dia, super Oana cu sertarul dupa ea......

dianocica, eu am vazut ca termenul de valabilitate e e un an, adica cea pe care am luat-o anul trecut expira anul asta in mai. Iar anul trecut, cea de acum doi ani, tot in mai expira. Ele sunt valabile doar un an. Nu stiam ca trei luni dupa ce le-ai desfacut, dar dupa ce ma intorc de la mare oricum nu mai fac nimic cu ea din septembrie in colo. Eu atat stiu.

Raluca, si Stefaniei i-au aparut doua alunite micute, dar si eu am gandit la fel. Tati e plin de alunite.....

Eu scriu la tastatura si Stefy trage de zor cu pixul pe spatele meu. E pusa pe scris. Si are asa un spor....

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iulia (bine, stiu ca e lacramioara, da' e mai usor sa-ti zic iulia :)) si lu' stefy..stefy :)) ), cum e stefy la spalat pe cap? functioneaza sepcuta?
eu aseara l-am spalat pe eric prima oara direct cu dusul. pe cap, adica.. a fost o nebunie. mult mai incantat (el) si mult mai usor (pt mine) decat cacaiala cu canuta de pana acum.. normal ca ii vine o tona de apa si spuma in ochi, da' daca nu protesteaza..doamne ajuta, ce sa zic :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

sunteti minunate

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

roxanica pfiu..ce toanta sunt...am uitat sa iti dau vestea cea mare (da' stii cum e, la nevoie te sun pana te ametesc, cand e de bine uit ) deci..avem prima urocultura negativa. lacrima! nimic! nada! zero! parca nici nu-mi vine sa cred. adevarul e ca am si recoltat-o cel mai bine dintre toate..in fine, joi asteptam rezultatul si la antigen giardia elise, daca si asta e ok ramane doar ecoflorina aia cu care tre' sa ne luptam cot la cot si tare-mi e ca n-o dovedim :((

cat despre apa...la continut care chiar nu m-am stresat, avand in vedere ca la fiecare baie d mai ia cate o gura-doua de apa din cada sau de la dus, sau de la robinet...si aia nu e numai apa rece tratata, adeca potabila (cu sau fara chisturi de giardia in ea :))) ), e si calda printr-insa...eram mai stresata de temperatura, pt ca era rece sloi. da' el chiar se simtea bine. si ma si gandeam ca acum cateva zile i s-a terminat apa din biberon si am cumparat o sticla de apa la 0,5 cam rece. nu a vrut sa bea. punct. a trebuit s-o las la soare. pe cand cu asta nu a avut probleme. si mai zic ca un pic de scuipat de caine (care o mai bea apa de acolo) tre' sa fie totusi mai putin rau decat un pic de pipi de caine omniprezent in nisipul nostru de zi cu zi :)

si ma enerveaza infiorator reclama asta pentru ca nu vad juma' de ecran si nu pot sa corectez

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Seara buna fetelor,
Dianocica, vazut filmuletul nr.1, nr.2 nu s-a incarcat...Da' s-ar putea sa aibe calc-ul meu antic ceva pitici iar! Oricum, am ras copios, i-am aratat filmuletul consortului sa se distreze si el si maine am de gand sa-l arat Mariei-sale, poate-i dau ceva idei...
Vazut Donia pozele voastre cu Roxana si Cristinel iubindu-se pe fond de acvarii. Minunat, ce liniste! Ce frumusete!
Mai am de vizionat pozele Diei, sa ma delectez inainte de culcare...
M-am distrat imaginandu-mii pe Olimpia in tub si Luchitza zambind smechereste langa ea!
Si daca nu erau Raluca si Dandusa nici nu realizam ca se apropie 1 iunie...tre sa facem si noi ceva, mandatory! Ma gandesc intens la asta...voi ce faceti, unde mergeti cu copiii?
Seara buna va doresc
Cu cremele, bine ca acu' ziceti de cremele alea...ca io folosesc intens de o luna crema Chicco de acu' un an.
Mai ziceti odata cum se chema aia crema aia, chemical free, de la Help net?
Cu alunitele, Rares nu are nici una, eu asa si asa, dupa nastere mi-au aparut unele noi, iar tac-su are, vorba lu' A-deju, una langa alta pe spate, abdomen si gat. O sa-l trimit la dermatolog, ca si asa tre' sa se duca sa-si faca controlul anual amanuntit...buna ocazie sa se holbe cineva si la alunitele lui.
Si v-am zis ca Maria-sa a inceput si el sa parleasca cate ceva???
Mama si tata deja e uzual si des.
Pa-pa, cu accent pe ultimul pa-papica, mancarica
De-de este bebe, sau copil (chiar mai mare ca el)
A-pa este apa, dar poate insemna ca vrea si baitza...
Ca-ca, spus in premiera si cu KK proaspat la fund (aici mai studiez problema, nu sunt foarte sigura ca nu a fost o intamplare...
Nu radeti, pt noi este un progres enorm!!!

Mergi la inceput