Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 9
neliaCris spune:
Bravo!Asa sa faci..
Eu cand am nascut doar juma de palier avea camere noi,portocalii,cu saltea relaxa daca nu ma insel,mobilier frumos de lemn,modern,si pe mine m.au bagat intr-un salon de tragea vantul prin toate partile,asta este,le-au fost ciuda ca nu le-am dat banii,vorba aia,doar sunt din italia unde cresc banii in pom...
Dc Popescu e unul tanar si inalt?eu l-am prins de mi-a facut inducerea si ruperea membranelor si el si-a luat banul.
D ar am nascut cu DR Vulcan.stii ceva de el?
cris 8 lunitze
roxie24rop spune:
Aaaa....fain! Cand am fost in vara in spital am observat ca in toate saloanele sunt numai cate doua paciente. Am avut si frigider in camera (norocoasa de mine), dar n-am avut baie proprie. Saloanele cu baie proprie cica sunt numai ale lui Stretean. In schimb, lipsesc termopanele, cel putin pe partea unde am fost eu..iar noaptea mi-a fost groaznic de greu sa ascult masinile de pe strada. Mancarea e execrabila..nici la porci nu dai asa ceva, dar'mite la femei insarcinate. Iar baia de pe hol, desi destul de curatica, are niste usi pe care ma indoiesc ca voi putea intra acum cu ditamai burta. Sa speram ca nu va fi nevoie sa stau mai mult de 3 zile in spital.
Popescu e intr-adevar un tip tanar, cam la vreo 30 si ceva, banuiesc, dar nu mi s-a parut inalt. E un tip valoros in ceea ce face, cel putin pana acum am fost multumita de el. Sunt cam dezamagita ca nu cred ca-l voi avea si la nastere...dar sa speram ca ne ajuta Doamne-Doamne sa trecem si de asta.
Pupici
neliaCris spune:
Roxie,cam asa sunt spitalele de stat,problema e ca incet incet se rezolva dar raman cadrele medicale care nu prea isi mai revin,nu ma refer la doctori ca ei fac toata treab,ci la asistente si infirmiere si moasa un pic.multumesc lui dd ca nu am avut probleme la nastere.dar asistentele mau omorat cu totul.dar si asa tot ma gandesc la bebe 2.dar aici in italia.nu ma mai risc...si asa dupa 10 zile dupa ce am nascut am venit inapoi.deci nu am prea profitat de ajutoare...
In cate luni esti acum ?pe cat trebuie sa nasti?
Si astept si alte mamici de sibiu .punti si poze sa nr cunoastem mai bine.
pupici.
cris 8 lunitze
roxie24rop spune:
Scuze de intarzierea raspunsului, dar in weekend nu apuc sa-mi deschid calculatorul.
Pai, eu am intrat in saptamana 36
si deja ma o intreaga grdina de morcovi!! In saptamana 38 imi scoate firul, asa ca....''anytime from that moment on''.
Ma bucur ca mai ai curaj sa te mai gandesti si la un al doilea bebe. Eu, sincera sa fiu, nu stiu daca voi mai avea curaj![]()
Sper sa mai intre ceva mamici de Sibiu pe forum...
Ma duc acum, ca am o ciorba pe foc
V-am pupat si mai povestim!!
neliaCris spune:
BUNA mamici de sibiu...pe unde sunteti?
Roxie,cred ca ti-au scos firul de la cerclaj nu,ca au trecut 2 sap aproape...ce mai spui ca faci?pui si poze ceva sa vedem bebelinul cand vine?
Afibebe,mamico tot la sarmalutze?

Sarbatori fericite si numai bine,sanatate vou si la cei dragi
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
afibebe spune:
intru si eu sa va urez tuturor un CRACIUN FERICIT !!!
multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi voua.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
ana_micu83 spune:
in aceasta zi binecuvantata, ingerii se coboara pe Pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism... Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea Pamantului, "ghemotoacele albe" dau nastere la colindele unice care impodobesc coronita de brad, aflata pe crestetul fiecaruia. Sper ca tu sa fii alaturi de ingeri si sa pastrezi in suflet acest mesaj. Si nu uita:iubire...pace...credinta...lumina...
Craciun fericit!
De astazi ma alatur si eu voua! Eu sunt Ana-Maria am 25 de ani si am la bord o perluta de 14 saptamani ...si daca ma ajuta Doamne Doamne as vrea sa-l nasc pe bebe la Brasov in apa. Am avut experiente neplacute cu medicii de la Sibiu, sunt convinsa ca nu toti sunt o apa si un pamant...sa vedem ce o sa iasa. VA pup pe toate, sarcini usoare si bebei cumintei!
ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 14+
neliaCris spune:
Ma bucur ca ni te-ai alaturat!!!sper sa fie totul bine pe viitor,si eu am spus ca al 2 bebe il voi naste la clinica de la brasov,desi acum bebe meu are doar 9 luni si un pik.
voua.Cum a fost la inceput?greturi,ameteli?la mine a fost groaznik...dar atrecut si acum totul e mai bine....mai povesteste-ne,la 14 sapt se poate afla si sexul copilulu,nu vrei sa il stii?
Afibebe,ce ai vacut bun de sarbatori?
Roxie,sper ca ai nascut usor si sunteti bine...
Va pup si va urez sarbatori fericite!
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
ana_micu83 spune:
MULTUMESC DE PRIMIRE!
Daca ar fi sa povestesc despre greturile mele, si starile din timpul sarcinii, ar putea scrie lejer o carte! In primul rand, vestea ca o sa fie un bebe a venit intr-un moment de rascruce si a dat un alt sens vietii mele...nu pot spune ca l-am programat in sensul "sunt in perioada fertila", dar daca nu a mai existat protectie...speram asa ca odata si odata sa se intample. Si, s-a intamplat chiar in momentul in care avem cele mai multe sanse sa pot sustine examenul de admitere in barou.Imi era teama ca nu o sa pot continua o colaborare care-mi aducea o stabilitate financiara, ca in primii ani de stagiatura nu o sa primesc bani etc etc. Si cand m-am apucat sa invat mi-am spus"Doamne, fa tu cum stii sa fie bine!" si in 20 oct am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani...la o saptamana dupa au inceput sesiunile interminabile de varsaturi si greturi puternice,motiv pentru care nu m-am mai dus la birou si am ramas acasa.Am scapat ca prin urechile acului de internare si perfuzii...[Daca ar trebui sa va internati doar pt asemenea probleme, va recomand sa apelati la firmele de ingrijiri medicale la domiciliu...au contract cu CAS-ul, nu se plateste nimic si in plus, au medic la dispozitia ta 24 de ore din 24]
In rest nu am avut pana acum probleme cu sarcina...greturi, varsaturi si insomnii, dar astea sunt cat de cat in limitele normalului.
Despre medicii din Sibiu,pana acum am o parere proasta...si eu am fost la Polisano la Mutuliga pt un eco care sa-mi confirme sarcina si a durat cam 5 min..."sunteti insarcinata, pastrati copilul?"--asta in conditiile in care atat eu cat si sotul meu am intrat in cabinet radiind de fericire ca avem test de sarcina pozitiv.Ecograful a fost transvaginal pt ca sarcina era f mica. Cred ca si daca ma viola cineva, era mai atent cu jucarica mea...dr. parca mesteca mamaliga...Mai sunt si alte experiente neplacute, dar pe care nu vreau sa mi le amintesc astazi in ziua de Craciun...experiente proprii, dar si experientele unor prietene f apropiate.
Eu m-am decis sa nasc in apa la clinica Eva la Brasov si am cunoscut un medic extraordinar-Dr. Baiulescu -este foarte atent cu fiecare persoana care-i calca pragul, iti explica tot ce trebuie sa stii despre sarcina si nu sub forma "nu ai voie sa fumezi ...."si sub forma "nu ai voie sa fumezi pt ca ii dauneaza lui bebe si se poate naste cu malformatia x. y, z", te intreaba tot felul de chestii si te incurajeaza. Psihicul meu este ok vis-a-vis de nasterea in sine...nu mi-e frica absolut deloc.La EVA,regula este ca la fiecare nastere sa se faca epidurala!Taticul poate asista la nastere, poate taia cordonul lui bebe si poate sta cat vrea in spital ca nu-l scoate nimeni afara.Sunt rezerve de un pat sau doua, fiecare camera are baie proprie si din cate am inteles...nu prea ai nevoie de celebrul bagaj de maternitate(ai nevoie de ob personale, papuci...periuta...etc si haine pentru externare atat pt mamica cat si pentru bebe).Recunosc ca nu este foarte usor ca luna de luna sa merg la consultatii la BV,in conditiile in care doar sotul meu are permis...dar merita efortul. Preturile sunt ok, si serviciile la inaltime. Un eco+ consultatie costa doar 100 ron.
Sexul copilului nu il stim...ultimul eco a fost facut la 12 sapt cand bebe statea cu degetelele in gurita, le scotea le baga in nas ...si tot asa.La 16 sapt urmeaza sa mai fac un eco...sper ca de data asta sa stea cuminte si sa-i vedem sexul.
Sper ca sa nu apara evenimente neprevazute si ca nasterea sa se produca la termen si sa ajung la BV.
Va pup pe toate si astept cu nerabdare sa schimbam impresii!
ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 14+
neliaCris spune:
eu cand am nascut in martie am cautat o clinica unde sa se faca epidurala in sb si nici iok.nici paltinul ca nu se naste delok si nici la polisano.desi am auzit ca vor face cei de la polisano ceva interesant...un spital sau asa ceva...o clinica....eram tare entuziasmata ca macar cu al 2 lea bebe voi naste mai modern..desi eu am facut cateva analize la polisano si am fost dezamagita de raspunsuri repezite.mi-a spus la un moment dat pe la 9 luni in timp ce imi facea eco ca "eu caut stomacul copilului ca nu il vad"eu am intrebat daca se pot naste si fara.ea mea raspuns"de ce nu"si nici o alta lamurire.si a avut pana la urma.si am si platit 650.ooo.parca mutuliga se numea!mai multe mi-au spus doctorul de la spital din cisnadie cand am facut controalele de 9 luni(ca eu nu mai nasteam si tot pe ei eram )
cred ca pe al 2 il voi naste aici sau tot la brasov
cred ca ar fii pe undeva la bucuresti dosarul meu ca am inteles ca acolo le trimite.la voi ce mai e nou?
mamica de cristian
A cesta e subiectul meu postat acum ceva luni,si tot de mutuliga e vb...
Speram toate ca bebeii nostrii sa apuce sa vada lumina zilei,si apoi sa fie sanatosi,si apoi cuminti,adevarul e ca noi mamele suntem mereu cu speranta in piept,e ultima pe care o pierdem.sunt sigura ca o sa fie bine,ai sa vezi...
Ce iti doresti sa fie?fetitza?sanatos oricum va fii
!
Ce mai e prin sibiu?concerte frumoase?mai mergi la birou?cum ti se pare legea mamelor,crezi ca ajung 8 mil pt un copil?pup
cris 8
lunitze