Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 8
neliaCris spune:
eu cand am nascut in martie am cautat o clinica unde sa se faca epidurala in sb si nici iok.nici paltinul ca nu se naste delok si nici la polisano.desi am auzit ca vor face cei de la polisano ceva interesant...un spital sau asa ceva...o clinica....eram tare entuziasmata ca macar cu al 2 lea bebe voi naste mai modern..desi eu am facut cateva analize la polisano si am fost dezamagita de raspunsuri repezite.mi-a spus la un moment dat pe la 9 luni in timp ce imi facea eco ca "eu caut stomacul copilului ca nu il vad"eu am intrebat daca se pot naste si fara.ea mea raspuns"de ce nu"si nici o alta lamurire.si a avut pana la urma.si am si platit 650.ooo.parca mutuliga se numea!mai multe mi-au spus doctorul de la spital din cisnadie cand am facut controalele de 9 luni(ca eu nu mai nasteam si tot pe ei eram )
cred ca pe al 2 il voi naste aici sau tot la brasov
cred ca ar fii pe undeva la bucuresti dosarul meu ca am inteles ca acolo le trimite.la voi ce mai e nou?
mamica de cristian
bebelusi spune:
Oare de ce suntem asa putine din Sibiu
??Eu speram sa fim mai multe dar se pare ca nu
....voi deja ati nascut...
25+
Vlad
afibebe spune:
Salutare tuturor.
Bun venit noilor mamici.
Bebelusi iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.
Orice intrebare ai nu ezita.Intreaba.Eu am nascut in Sibiu si din experienta mea o sa-ti impartasesc si tie ce doresti.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
nu am mai scris de ceva timp.
am fost ft ft ocupati si speram ca de acum sa ne mai revenim si noi.
am nevoie de liniste.
sunt ft ft obosita.
va pup si sper sa intru mai des.
cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
afibebe,dupa cum vezi nu prea mai intra mamicile de sibiu.suntem doar noi doua...de unde din sibiu esti....eu din cisnadie.
nu ai prietene mamici ,sa intre si ele sa mai pove!!!
Pup la cristi,si al meu tot cristian e..
cris 8 lunitze
afibebe spune:
buna,
intr-adevar doar noi doua.
sa-ti traiasca baietelul.tot un Cristian.
Ce nume frumos.
Eu sunt din Sibiu.Stau in zona garii.
Sincer sper din tot sufletul sa mai intre si alte mamici sibience.
Va pup si va doresc numai bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris afibebe,dupa cum vezi nu prea mai intra mamicile de sibiu.suntem doar noi doua...de unde din sibiu esti....eu din cisnadie. nu ai prietene mamici ,sa intre si ele sa mai pove!!! Pup la cristi,si al meu tot cristian e.. cris 8 lunitze |
cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
frumusel si al tau,seamana cu tine!!!
Al meu seamana cu tati...si ce frumos aveti voi in casa,totul aranjat.Imi place...mai ales zona de bucatarie,cuptorul,stii sa faci mancarica buna?ca la ce frumusete ai acolo as face si eu niste placinte cu branza dulce...eu nu am ...e stift!!!
cunosti pe cineva ce lucreaza la facultatea de inginerie?
NOAPTE BUNA FETE!!!Oare de ce nu intra sibiencele pe la noi,prea multe cluburi,distractie,festivaluri...ce dor imi e si mie..

cris 8 lunitze
roxie24rop spune:
Salutare, fetelor!
Ce ma bucur ca ati revenit! Cred ca am urmarit subiectul cateva sapatamni bune si am vazut ca nu mai scrie nimeni, asa ca m-am lasat si eu pagubasa.
Cum merg sarcinile? Eu d-abia de saptamana trecuta am intrat in concediu, ca pana atunci am fost la serviciu nonstop..cu cerclaj cu tot. Nu ma gandeam ca o sa pot, dar se pare ca a fost mai mult decat ok. Pe 29 decembrie imi scoate firul si apoi...cum o vrea Doamne-Doamne (si bebelina).
Am auzit si eu de cinica aia din Brasov si sincer parca imi pare rau ca nu m-am interesat mai in detaliu de subiect. Dar m-am gandit ca nu stiu pe nimeni pe-acolo si daca ar fi sa nasc acolo ar trebui sa madeplasez imediat dupa ce raman fara firul de cerclaj. In fine...sa speram ca n-o sa am o experienta traumatizanta in spital.
NeliaCris, in ceea ce priveste diploma ta de bac de la inginerie, cel mai bine e sa te duci cu tupeu si sa le-o ceri (sau, cum ti-au zis fetele, sa faci o cerere in acest sens si sa te duci tot cu tupeu). Ca d-aia sunt acolo secretarele alea, sa te ajute. In plus, n-au nici un interes sa-ti tina diploma de bac in arhivele lor. Succes!
Apropo! V-ati facut bagajul de spital??
Numai bine tuturor!!
neliaCris spune:
salutari Roxie!da ai drepatet dar eu numai in august ajung in tara...pacat...
Dar de ce ai cerclaj?au fost probleme?eu am fost tare nesimtita in sarcina.la faptul ca stateam numai in pat ca daca ma ridicam lesinam sau vomitam sau multe altele,si de atetea care la aveam.cand mergeam la control nu puneam intrebari,ci numai la sf spunea doctorul ca e totul bine...imi era mult prea rau...cred ca asa erau citostaticel pt cele cu cancer...nu e departe,numai ca trece in 4 luni.
Tu in cate luni ziceai ca esti?
nasti la judetean?la ce doctor ai fost ?
mai pove despre tine si fetitza ta.cum o va chema?pupici11
cris 8 lunitze
roxie24rop spune:
Sal!
NeliaCris, am avut cerclaj pentru ca nu mi se inchisese colul. Asa ca doctorul Popescu - fiindca la el sunt - a hotarat ca cel mai bine e sa ma cercleze, ca sa nu pierd sarcina in lunile mai mari. Si uite ca acum sunt in saptamana 35 si n-am avut nici o problema. Imi pare rau ca te-ai chinuit asa pe sarcina. Cred ca ti-a fost tare greu. Eu am fost un pic mai norocoasa. Am scapat numai cu ceva greturi si ceva mofturi la mancare. Acum mi-au disparut si alea, in schimb am arsuri de la stomac.
De nascut, voi naste la judetean, ca alte optiuni n-am. Mai mult, am toate sansele sa nasc cand e doctorul meu in concediu, asadar...cum mi-o fi norocul. Imi pastrez optimismul si ma gandesc destul de rar la ''momentul zero'', pentru ca altfel o iau razna.
Sanatosi sa fim cu totii, zic eu!
Toate cele bune!