Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Asa e ,aveti petrecere cat de curand!Pregatiti ceva special?
Noi venim in cateva zile,pt botez.
Pupici!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

intr-adevar pe 22 o sa avem un anisor.
nu o sa fie ceva special.
o sa fie nasii, familia si cativa prieteni.

Abia asteptam ziua cea mare.
Drum bun spre casa si petrecere frumoasa.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ce mai faceti mamici?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna fetelor, si eu sunt din sibiu si o sa nasc la inceputul lui februarie, dar la Clinica Eva din Brasov. Nu stiu daca ati auzit de ea dar am numai cuvinte de lauda. Sa va povestesc: am fost la inceput la control la Ucenic in Sibiu, era ok dar nu era in spital....asa ca am renuntat. Apoi m-am dus la Dr. Muresan la Polisano. Am auzit ca e super bun. Pe naiba, m-am dus la el, am stat 5 minute la ecograf si gata...ne vedem data viitoare.(nu mi-a dat nici un sfat, nu m-a intrebat absolut nimic....deplorabil)I-am zis ca as vrea sa nasc prin cezariana, ca am probleme cu ochii, la care mi-a zis:"doamna, astea nu-s probleme ce aveti dvs....de la dioptrii -10 in sus se naste cu cezariana...in sibiu nasteti cum trebuie nu cum vreti"....
In schimb pentru Brasov am numai cuvinte de lauda. A stat medicul cu mine 1/2 de ora, mi-a dat foarte multe sfaturi, mi-a zis sa il sun la orice ora din zi si din noapte ca stie ce inseamna pt psihicul unei gravide sa stie ca are pe cine intreba. Daca vreti va dau mai multe amanunte, numai sa imi spuneti ca nu vreau sa devin plictisitoare

Va pup, sper ca nu se desfiinteaza subiectul, ca vad ca suntem cam putine

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Salurate fetele!!!
unde ati fost pana acuma ca de nu v-am cautat!!!si eu sunt din sibiu...si sunt tare fericita ca in sfarsit v-ati adunat si voi pe aici(desi au am mai pus un subiect acum vreo 2 luni)eu sunt nelia si sunt din sb.am un bebel de 7 luni uitati-l aici.ce medici ginecologici mai buni mai sunt prin sb ca ru as vrea sa vin de craciun sa fac un control...eu am nascut cu doctor vulcan la maternitate unul asa mai batranel...parca era atunci si unul de garda popescu sau ma insel?unlul inalt si bine facut?
http://community.webshots.com/user/neliaCris

mamica de cristian

Mergi la inceput

Salutare,sibience

Bebe,sa ai o sarcina usoara pana la sfarsit si un copilas sanatos!
Am auzit de clinica Eva,sunt curioasa la ce dr mergi.Acolo poti sa si alegi cum vrei sa nasti,parca cu o diferenta de 50 Ron ca pret..Eu credeam ca in Ro poti sa alegi oriunde
Cat de des mergi la controale si cum ai sa faci in februarie?Mergi dinainte in Brasov?De curiozitate,mai e drumul in lucru intre Sb si Bv?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fete.pe langa bebelusi si scutecele am si eu o nelamurire.stie cineva cum pot sa imi scot diploma de bac de la fac de inginerie?eu am intrat la fac acum 3 ani cred...am si uitat...si m-ama lasat,dar nu am mai fost sa sii anunt sa ma si retrag desi am fost cam neserioasa recunosc.acum nu stiu cum sa fac caci vreau can d ma intorc in tara sa imi continui studiile si am nevoie de diploma in original!ma poate ajuta si pe mine cineva?stiu de ultima dat cand am fost ca mi-au cerut foaie de la biblioteci si de la sala de sport cum ca nu datorez nimic si le-am dus.apoi mi-au spus sa astept un timp si sa ma duc iar sa intreb...acum a trecut ceva timp cred eu!!!si...erau niste sclifosite de secretare...astept.si mai intrati si voi pe subiect ca sa imi mai aduc si eu aminte de anii de alta data...eu chiuleam de la scoala din cisnadie si veneam pna in sibiu cu autobuzul si ma opream la cianarii....era fain

mamica de cristian

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca ati scris. Ma duc la Dr. Ionel, este seful clinicii. Este un om extraordinar. Nu astepti niciodata la usa cand te duci la programare si sta cu tine si iti raspunde la toate intrebarile. L-am sunat de multe ori cu intrebari si mi-a raspuns la orice ora, ba mai mult, m-a sunat inapoi daca nu a putut vorbi atunci.

Ma duc la control o data la 6 saptamani. In plus am mai fost sa fac eco morfofetala si in decembrie ma mai duc la Doppler. In februarie cand voi naste mi s-a spus sa nu imi fac griji ca travaliul pentru prima nastere dureaza mai mult de 12 ore asa ca am timp suficient sa ajung la Brasov. Am facut din Sibiu pana la clinica maxim 3 ore. Am prietene care au mai nascut acolo si au ajuns la timp, chiar mai devreme cu cateva ore.

Eu am ales sa nasc normal daca se poate.....de fapt cum vor zice medicii, ma las pe mana lor ca se pare ca se pricep. Daca vrei poti sa nasti si in apa. Costul e acelasi 20 mil doar cezariana costa 25 mil.

Va pup si sper sa mai descoperim gravidute prin sibiu.

25+ Vlad

Mergi la inceput

Bebe, ma bucur ca esti multumita de serviciile clinicii,ar trebui sa existe una de genul asta si in Sibiu.Si cred ca daca pleci de la primele semne (contractii), ajungi fara probleme.Travaliul meu,de ex,a fost de 30 de ore,as fi avut timp berechetDaca nasti normal,optezi pt epidurala?

Nelia,o sa caut printre amintiri,dar dateaza de ceva mai mult timp,ca nu mai sunt la prima tinerete

Afi,tu ce ne mai zici?Ce mai e nou prin oras?Ce mai face Cristi?

O seara buna

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

O sa ma las pe mana medicilor, dar din cate am inteles daca nasti normal ti se face epidurala.

In legatura cu diploma, cred ca trebuie sa te duci la secretariat si sa faci o cerere pentru ca eu cred ca e arhivata.

25+ Vlad

Mergi la inceput